Arkadiush Napisano 7 Maja 2016 Napisano 7 Maja 2016 Gorzów nie jest może popularnym i znanym miastem ale na pewno nie brakuje tu miejsc do street fishingu. Można pospinningować jak i osiąść na jakimś siedzisku czy nawet rozstawić profesjonalne stanowisko do łowienia na tyczkę. Bulwar jest spory i może pomieścić wielu wędkarzy chcąc np. zrobić jakieś zawody koleżeńskie lub coś w tym stylu,a nawet jakiś zlot. Po drugiej stronie Warty wycięto drzewa i jeśli ktoś woli może łowić na dłuuugim zielonym brzegu Także do wyboru do koloru 2 Cytuj
jaceen Napisano 21 Czerwca 2016 Napisano 21 Czerwca 2016 Przyznać się tu szybko, komu kibicować 2-3 lipca na SFW 24godz.?! Ja niestety udziału nie wezmę. Jak to mówi moja pani, albo rybka, albo pipka:) Koledzy którzy szukają kumpli do wspólnych wypraw wędkarskich we Wrocławiu i okolicach, to ta impreza jest niepowtarzalną okazją. 1 Cytuj
Booryss Napisano 21 Czerwca 2016 Napisano 21 Czerwca 2016 Ja się skusiłem Szanowna Małżonka jednak idzie do pracy to ja się integruje na SF Cytuj
Booryss Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 24h - Street Fishing Extreme 2016 Wrocław W weekend z ekipą Haczyków rywalizowaliśmy dzielnie na dość wyczerpującej imprezie przez sen chyba kręciłem korbą po 24 h spinningowania kilka foto: Nawet udało się w połowie rywalizacji wydłubać coś większego lał deszcz ale się nie poddawaliśmy Boleń 62 cm Do złowienia pływa dalej W miejsca które chroniły przed deszcze i dawały możliwość połowić chwilami robiło się gęsto Więcej relacji i ciekawych foto : http://jerkbait.pl/topic/76078-24h-street-fishing-extreme-2016-wrocławonline/ 6 Cytuj
michalvcf Napisano 4 Lipca 2016 Napisano 4 Lipca 2016 Gralacje za rybki i wytrwałość w takim maratonie przy takiej pogodzie!:) Ja w tym roku odpuściłem SFE. Cytuj
MARCIN82 Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 @Booryss gratulacje któryś już raz Nadmienię, że rybka okazała się największą w nocy ;D Pełen szacunek za wytrwałość, zwinność i szybkość w nocnym "szczupakowaniu" do wody za bolkiem Pozostałym uczestnikom gtatuluję również, było na prawdę mega i do zobaczenia nad wodą ;D Cytuj
bumtarara Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Gratuluję wyników! Nie wiecie może, czy w Krakowie w tym roku odbędzie się ta impreza? Cytuj
morelowy Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 W Krakowie jednak 27.08 (sobota) http://krakow2016.evenea.pl/ Cytuj
bumtarara Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 O widzisz, dzięki za info. Ktoś planuje brać udział? Może jakiś wspólny trening przed zawodami? Cytuj
jaceen Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Z tego, co się orientuję, Booryss to weteran wrocławskiego SF. Był na pierwszym oficjalnym spotkaniu na wrocławskich wyspach. Nawet złowił tam pierwszą rybę pod formułą SF i w dodatku na muchę. Był to fajny klenik. Trochę pech go prześladował, bo pamiętam, że w tamtej edycji zdefektowała mu wędka. W tej, doszły mnie słuchy, że również w ferworze walki kij się uszkodził. Ale gospodarze, ponoć, za największą złowioną rybę nocą, ufundują upominek. Jest szansa, że będzie fajna nagroda i zrekompensuje się strata. Poczekamy na zakończenie i ogłoszenie wyników. Jak to bywa z pogodą, namieszała i bardzo utrudniła rywalizację. Ci, co są w temacie, orientują się, że miejscowi rezygnowali z podjęcia walki. Ta formuła wymaga sporego wysiłku. Po tym wszystkim, przynajmniej jeden dzień, jeszcze pokutuje zmęczeniem. Gratulacje dla organizatorów i wszystkich biorących udział! Ja niestety nie odważyłem się uczestniczyć. Cytuj
DAZ Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Godzinę temu, jaceen napisał: . Ci, co są w temacie, orientują się, że miejscowi rezygnowali z podjęcia walki. Jak dla mnie miejscowi a zwlaszcza Boorys podjeli walke do konca w naprawde trudnych warunkach( sam sie przekonalem) Szacun dla Grzeska i Marcin82 i Graty za bolka Grzesiek nalezal sie Cytuj
Booryss Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Dobra dobra dość już tego słodzenia nie tylko ja latałem ponad 24 h z kijem po mieście. Przemek też nie spał i starał się coś złowić on to powinien dostać medal bo chyba nie było miejsca w które by nie zaglądnął znając jego temperament Patryk też sie trzymał dopiero w Niedziele 3 godzinki pauzy zrobił , tak dzielnie dotrzymywał mi towarzystwa i to dzięki niemu ja wytrzymałem. Bacyk mimo obecności w krate tak jak by był cały czas A po Bolenia poszedłem na pewniak w sprawdzone miejsce i wiedziałem ze jak coś się skusi to nie będzie małych rozmiarów i udało się o mały włos nie uciekł z moim wobkiem ale go dorwałem w ostatniej chwili. Taka moja przewaga dobrej znajomości miejskich bulwarów i starannej obserwacji Jacena 1 Cytuj
bacyk Napisano 5 Lipca 2016 Napisano 5 Lipca 2016 Rzeźnia i masarnia...tak podsumuje pogodę towarzyszącą nam na SFP 😆 upór i wiara boorysa w wynik w najbardziej paskudnym okienku pogodowym musiała zostać nagrodzona. Został zdecydowanym królem nocy 😆. Zabawa świetna, bo uczestnicy kapitalni, bez napinki i nadęcia...w większości ☺ Reprezentacja haczyka.pl dała radę a wynik Grześka jest na to dowodem. Pozdrawiam niewyspanych ☺ 1 Cytuj
jaceen Napisano 29 Sierpnia 2016 Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam. Jednego z wędkarzy spotkała przykra niespodzianka. Nie będę swoich przemyśleń i co o tym sądzę przedstawiał, tylko pozostawię ocenie Wam. Myślę, że na podstawie takich informacji powinniśmy stworzyć, albo chociaż informować siebie nawzajem o miejscach, gdzie miejskie łowienie może być przez PSR postrzegane za nielegalne. http://jerkbait.pl/topic/78217-absurdalne-mandaty-psr/#entry1961229 Cytuj
Kamson12398 Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Ktoś może z Gdańska?? Jak łowienie na Motławie?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi