Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, tomek1 napisał:

Ja dziś bawiłem się ze spinningiem na rzece- efekt to jazik i kilka niewielkich kleni, ale i tak było sympatycznie postać trochę w wodzie. B)

Spinning to zaczynamy za tydzień! ;) I na szczupale!

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
26 minut temu, danie100406 napisał:

Spinning to zaczynamy za tydzień! ;) I na szczupale!

Ostatni raz 1 maja rozpocząłem sezon szczupakowy chyba 9 lat temu... Daję się wyszaleć innym i w tych dniach jadę połowić na spławiczek.:D;)

• Super 1
Napisano

Dziś od 6 do 10 rano nad rzeką z feederem,wynik to trochę krąpi,płoci,dwa leszcze,w tym krąp pod ok 38-40cm.Nie zabrałem miarki.Ogółem bardzo zmienne brania przez weekend.

DSC_0048.jpg

DSC_0045.jpg

• Super 2
Napisano

Pięknie pagori. Dawno Cię nie było;)

Woda na Wiśle w Krakowie mocno się podniosła i uniemożliwiła mi zeszłej nocy feederowanie. W zamian na bajorze, przy grillowym wędkowanie trafił się karpik na dwie pinki i przypon z dwunastki:)

54 cm.

79f286df3d80794ce95fe97d473776a4.jpg

• Super 2
Napisano
3 godziny temu, Gofer napisał:

Pięknie pagori. Dawno Cię nie było;)

Oj dawno dawno.

3 godziny temu, Gofer napisał:

... przy grillowym wędkowanie trafił się karpik na dwie pinki i przypon z dwunastki:)

Jutro robię grilla nie ma co... .

Napisano
3 godziny temu, KrzysiekG napisał:

Takie tam moje kwietniowe wypociny... ;)

"Przepraszamy, nie możemy wyświetlić tej zawartości ponieważ nie masz uprawnień, żeby ją zobaczyć. "

Napisano

Robal z tego co widziałem to taki komunikat jest jeśli nie jesteś zalogowanym użytkownikiem. To jest link do tematu w dziale Publicystyka Wędkarska a on jest chyba dostępny tylko dla zalogowanych użytkowników.

Napisano

Teraz powinno się wyświetlać prawidłowo również dla gości i moderatorów.

Bardzo fajny tekst- oczywiście powędruje również na stronę główną portalu ;)

Napisano

Witam wszystkich.Ponieważ na wodach PZW rybki nie chcą współpracować to wybrałem się na staw komercyjny.Jednak i tam rewelacji nie było.Było zimno i rybki nie

były zbyt aktywne.Udało mi się jednak złowić parę rybek.

Prawie wszystkie ryby na kukurydzę.

• Super 1