danie100406 Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Godzinę temu, tomek1 napisał: Ja dziś bawiłem się ze spinningiem na rzece- efekt to jazik i kilka niewielkich kleni, ale i tak było sympatycznie postać trochę w wodzie. Spinning to zaczynamy za tydzień! I na szczupale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 26 minut temu, danie100406 napisał: Spinning to zaczynamy za tydzień! I na szczupale! Ostatni raz 1 maja rozpocząłem sezon szczupakowy chyba 9 lat temu... Daję się wyszaleć innym i w tych dniach jadę połowić na spławiczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Kolejna udana wyprawa spinningowa, tym razem z ojcem. Rybki nie za duże, ale każda cieszyła. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Mała rzeczka ma swój urok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Dziś od 6 do 10 rano nad rzeką z feederem,wynik to trochę krąpi,płoci,dwa leszcze,w tym krąp pod ok 38-40cm.Nie zabrałem miarki.Ogółem bardzo zmienne brania przez weekend. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco-terra Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 Od 16.30 do 19.00 pobliski staw. Metoda + Bat. 1 wzdrążka 1 linek 21cm. Brań praktycznie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Z Odry . Ponad 40 cm na spina . Rybka pływa dalej . Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez maniu394 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Od 12 do 15,30 - ani jednego brania, wiał silny i zimny wiatr, chociaż słonko przygrzewało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Wiślane 56 cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Pięknie pagori. Dawno Cię nie było;) Woda na Wiśle w Krakowie mocno się podniosła i uniemożliwiła mi zeszłej nocy feederowanie. W zamian na bajorze, przy grillowym wędkowanie trafił się karpik na dwie pinki i przypon z dwunastki:) 54 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 3 godziny temu, Gofer napisał: Pięknie pagori. Dawno Cię nie było;) Oj dawno dawno. 3 godziny temu, Gofer napisał: ... przy grillowym wędkowanie trafił się karpik na dwie pinki i przypon z dwunastki:) Jutro robię grilla nie ma co... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Takie tam moje kwietniowe wypociny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 3 godziny temu, KrzysiekG napisał: Takie tam moje kwietniowe wypociny... "Przepraszamy, nie możemy wyświetlić tej zawartości ponieważ nie masz uprawnień, żeby ją zobaczyć. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Robal z tego co widziałem to taki komunikat jest jeśli nie jesteś zalogowanym użytkownikiem. To jest link do tematu w dziale Publicystyka Wędkarska a on jest chyba dostępny tylko dla zalogowanych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 KrzysiekG nie ma żadnego przekierowania... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Kurcze dziwne... Wernicjusz a ten link: http://haczyk.pl/forum/topic/12367-kwiecień-plecień-bo-przeplata…-trochę-jazi-trochę-jasia/?do=findComment&comment=264789 Powinien być oki, Tamto przegenerował skrypt forum wiec może coś nie tak... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Teraz powinno się wyświetlać prawidłowo również dla gości i moderatorów. Bardzo fajny tekst- oczywiście powędruje również na stronę główną portalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Witam wszystkich.Ponieważ na wodach PZW rybki nie chcą współpracować to wybrałem się na staw komercyjny.Jednak i tam rewelacji nie było.Było zimno i rybki nie były zbyt aktywne.Udało mi się jednak złowić parę rybek. Prawie wszystkie ryby na kukurydzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi