MARCIN82 Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 43 minut temu, lechur1 napisał: Woda właśnie skacze,wczoraj była wysoka i ryby stały przy samym brzegu,za mostem nie byłem,chodzę tam tylko na niżówce. A jazowych nie było co uganiają się od marca za kleniem z gumami 12 cm na 30 gramowych główkach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Udało się w końcu wyselekcjonować leszcze i łowić praktycznie tylko ten gatunek rybki przez 3,5h Oczywiście jakieś fajniejsze płocie oraz krąpiki też się trafiały, ale przeważały tym razem leszcze. Jutro poprawka! Zdjęcie do najlepszych nie należy, ale nie było czasu na konkretną sesję zdjęciową, bo uciekaliśmy przed nadciągającą burzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Jazowcow nie 3 godziny temu, MARCIN82 napisał: A jazowych nie było co uganiają się od marca za kleniem z gumami 12 cm na 30 gramowych główkach? Nie,byłem tylko ja i kolega,ale kilka dni temu wyjąłem taką gumę z wody.Sama wielkość gumy jak dla mnie jest ok,sam używam dużych na bolki ale na 8-10g ale gdy wisi 30g to wiadomo o co chodzi.I tak mistrzem jest koleś, który łowi na dwa spinningi na przystawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 8 minut temu, lechur1 napisał: Jazowcow nie Nie,byłem tylko ja i kolega,ale kilka dni temu wyjąłem taką gumę z wody.Sama wielkość gumy jak dla mnie jest ok,sam używam dużych na bolki ale na 8-10g ale gdy wisi 30g to wiadomo o co chodzi.I tak mistrzem jest koleś, który łowi na dwa spinningi na przystawkę. Ojoj na przystawkę to już faktycznie desperacja, dziwią mnie jedynie duże wahania wody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi