Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
43 minut temu, lechur1 napisał:

Woda właśnie skacze,wczoraj była wysoka i ryby stały przy samym brzegu,za mostem nie byłem,chodzę tam tylko na niżówce.

A jazowych nie było co uganiają się od marca za kleniem z gumami 12 cm na 30 gramowych główkach?

• Super 1
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Udało się w końcu wyselekcjonować leszcze i łowić praktycznie tylko ten gatunek rybki przez 3,5h :) Oczywiście jakieś fajniejsze płocie oraz krąpiki też się trafiały, ale przeważały tym razem leszcze. Jutro poprawka!

large.DSC_0260.JPG

Zdjęcie do najlepszych nie należy, ale nie było czasu na konkretną sesję zdjęciową, bo uciekaliśmy przed nadciągającą burzą :unsure:

• Super 2
Napisano

Jazowcow nie 

3 godziny temu, MARCIN82 napisał:

A jazowych nie było co uganiają się od marca za kleniem z gumami 12 cm na 30 gramowych główkach?

Nie,byłem tylko ja i kolega,ale kilka dni temu wyjąłem taką gumę z wody.Sama wielkość gumy jak dla mnie jest ok,sam używam dużych na bolki ale na 8-10g ale gdy wisi 30g to wiadomo o co chodzi.I tak mistrzem jest koleś, który łowi na dwa spinningi na przystawkę. 

Napisano
8 minut temu, lechur1 napisał:

Jazowcow nie 

Nie,byłem tylko ja i kolega,ale kilka dni temu wyjąłem taką gumę z wody.Sama wielkość gumy jak dla mnie jest ok,sam używam dużych na bolki ale na 8-10g ale gdy wisi 30g to wiadomo o co chodzi.I tak mistrzem jest koleś, który łowi na dwa spinningi na przystawkę. 

Ojoj na przystawkę to już faktycznie desperacja, dziwią mnie jedynie duże wahania wody ;)

Pozdrawiam