Gość Pike Napisano 19 Marca 2007 Share Napisano 19 Marca 2007 Pike jakie pierwsze ? Wolimy te aktualne !!!! Pociecha powiedziała, że nie ma sprawy, ale pod warunkiem, że będzie to takie jedno wspólne, które bardzo lubi, bo nie wyglądamy na nim jak tata z córką. Dowcip (jej, nie mój) polega na tym, że to zdjęcie z przystani, obok plaży... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Wiecie, chyba mam jedno z "najpierwszych" zdjęć naszych pociech ... złapany w momencie "wyskoku" i to sam, bez elementów mamusi w kadrze To chyba najcenniejsze zdjęcie, jakie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Marca 2007 Share Napisano 22 Marca 2007 Kurcze shogun_zag też bym takie chciała... w dodatku byłoby wigilijne, ale cóż mój facet jak mnie odwoził to cały czas pytał czy sobie jaj nie robię Oddał mnie tylko na porodówkę i zawinął się z powrotem do domu A ja miałam naprawdę świąteczny nastrój, nawet piwa mi się chciało, no cóż może następnym razem Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 może następnym razem Następnym razem daj znać, a przybędę i zrobię Wam takie akty, że uhhhhhhhhh Nawet Trini nie bedzia miała przy nich nic od roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Nawet Trini nie bedzia miała przy nich nic od roboty :lol: no daj mi chociaż artystyczne wizytówki z datą dorobić, nie bądź taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Z datą mówisz, hmmm Jak ten chłop z Tobą wytrzymuje Co słowo, to szpila Wiem, wiem, teraz to byś mi pewnie siusiaka na czole dorobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 madi napisał/a: może następnym razem Następnym razem daj znać, a przybędę i zrobię Wam takie akty, że uhhhhhhhhh :mrgreen: No prawdziwy mężczyzna z jajami Jak tylko coś zmajstrujemy to nie omieszkam Cię powiadomić. Kurde na akty to ja się piszę, ale takie naprawdę artystyczne Skoro już doszliśmy do aktów to ciekawostka: jak wcześniej wspomniałam w dzień narodzin mojego jupitera miałam naprawdę zaje.... humor, a dowaliłam na koniec już przycerowaniu baaaardzo przystojnego lekarza: - on do mnie: ma być taka sama czy węższa? - a ja na to: ma być taka ładna jak była.... (wszyscy się rechoczą) - czyli taka fotogeniczna?? - ja mu na to: jasne, że tak, żebym mogła jeszcze na rozkładówkę pozować .... chwila śmiechu..... - i znowu ja: jak wyjdzie "ładna" do dla pana pierwszy numerek to się sprzedałam: bo miało być: jak wyjdą ładne zdjęcia to pierwszy numer playboya dla pana Rozbawiłam wszystkich na amen - ponoć takiej jeszcze nie mieli, bo sadziłam dowcipami itp non toper No to by było na tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Jak ten chłop z Tobą wytrzymuje Co słowo, to szpila :lol: no wieeeesz, poczułam się urażona, to wcale nie tak miało być :> chyba, że Ty się wszędzie szpilek doszukujesz, to wtedy współczuję Twojej ukochanej (teraz to była szpila ) Wiem, wiem, teraz to byś mi pewnie siusiaka na czole dorobiła jeśli tylko miałbyś takie życzenie... Madi powiem Ci tyle - swoja baba jesteś no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 artystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Madi powiem Ci tyle - swoja baba jesteś no hehe super, dzięki już pracuję nad nowym scenariuszem "tak na przyszłość" co by shogun_zag też się pośmiał - ha i co będzie FOTORELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 No prawdziwy mężczyzna z jajami Taaa, do kolan Ad Trini ... zrozumiałem tę "datę" w taki sposób, że ja na większości fotek ustawiam datę, booooo ... mam sklerozę i nie pamiętam co kiedy było i ... rozumiesz już ... Czy to miałaś na myśli? Szczerze proszę P.s. Mam dziś dobru humor bo o 16-tej byłem juz w domciu, jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 madi napisał/a: No prawdziwy mężczyzna z jajami Taaa, do kolan :lol: No nie gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Na czole to chyba nie bardzo bo bys se oczy powybijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 shogun_zag napisał/a:madi napisał/a: No prawdziwy mężczyzna z jajami Taaa, do kolan No nie gadaj "Gdy czterdziestka mija, torba większa niż fuzyja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 Czy to miałaś na myśli? Szczerze proszę no też, ale chodziło mi o taką ładną z paint shopa, a nie, brzydką z aparatu żeby dla potomności się ładnie prezentowało A ja też mam sklerozę dlatego jak mam fotki w kompie to są w folderach lata, miesiące, a potem ładnie opisane jakie to wydarzenie "Gdy czterdziestka mija, torba większa niż fuzyja" no Tomaszek to jeszcze kilka lat, i powiedzenie prawdą się stanie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Przedstawiam Wam moją córkę Antosie, liczy sobie 30 godzin Holowałem wiele pięknych ryb, widziałem wiele pięknych miejsc, przeżyłem wiele pięknych chwil ale dopiero teraz wiem co to za uczucie kiedy szczęście sięga zenitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Przedstawiam Wam moją córkę Antosie, liczy sobie 30 godzin Holowałem wiele pięknych ryb, widziałem wiele pięknych miejsc, przeżyłem wiele pięknych chwil ale dopiero teraz wiem co to za uczucie kiedy szczęście sięga zenitu. Gratulacje! Niech zdrowo rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Gofer, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Gofer, i teraz to dopiero jest pełnia szczęścia... . Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Panowie, Dziękujemy za gratulacje i życzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Gofer, gratuluję Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 23 Maja 2014 Share Napisano 23 Maja 2014 Gofer, Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpangler Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Panowie i Panie ja jako najszczesliwszy czlowiek na swiecie też chcialem się pochawalic i podzielić moim szcześciem bo 31.07.2014 urodził się moj synek Szymon całe 58cm i 4,350kg szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Panowie i Panie ja jako najszczesliwszy czlowiek na swiecie też chcialem się pochawalic i podzielić moim szcześciem bo 31.07.2014 urodził się moj synek Szymon całe 58cm i 4,350kg szczęścia Gratulacje! Kawał chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 3 Sierpnia 2014 Share Napisano 3 Sierpnia 2014 karpangler, gratulacje. A wędkę dla niego już masz oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi