hedo90 Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 CZY NA TEN ODCINEK ODRY WARTO SIĘ WYBRAĆ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 Warto Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 3 godziny temu, Marienty napisał: Warto Mistrz bardzo krótkiej formy literackiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 5 godzin temu, tom@ha napisał: Mistrz bardzo krótkiej formy literackiej Na pytania zamknięte nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Marca 2017 Share Napisano 16 Marca 2017 te pytanie i odpowiedz przypominają mi temat samochodu jaki kiedyś chciałem kupić i na jednym z portali było pytanie " czy te auta się psują ? " odpowiedź mnie rozbawiła do łez " tak , jak wszystkie inne) niedaleko Ratowic jest Czernica , i tu mam zagwozdkę, fajne wyrobisko piasku a żadnych relacji z tego akwenu nie ma ? może ktoś zorientowany zda relacje jak z dojazdem i wędkowaniem? p.s. realia akwenu znam z przed ładnych paru lat może jakieś świeżynka ? pozdrawiam Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 17 Marca 2017 Share Napisano 17 Marca 2017 czernica fajna :0 ale z dojazdem trochę ciężko jak nie pada a jak popada to amba w pacierzu trza auto zostawić albo przy odrze albo przy wyjeździe z piaskowni. woda fajna ale o rybę trochę ciężko. okoń mały a duży ma miejscówki daleko od brzegu, szczupaczek się trafił ale tez bez rewelacji. może jak by być częściej i z łódka to by się połowiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedo90 Napisano 18 Marca 2017 Autor Share Napisano 18 Marca 2017 fajnie byłoby się dowiedzieć co nie co od wędkujących obecnie tam wędkarzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi