KrzysiekG Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Prawie cały lipiec poświęciłem pogoni za jedną "Rybeczką". Spędzała mi sen z powiek a w dzień zaprzątała myśli tak, iż ciężko było funkcjonować. Przygotowania i podchody, gromadzenie asortymentu potrzebnego na finałową zasiadkę tak mnie pochłonęły, iż przez cztery tygodnie nie miałem czasu popatrzyć jak Haczykowcom idą łowy. Nawet nie podejrzewałem ile czasu trzeba poświęcić ustawianiu się na jeden konkretny okaz.... lecz finalnie me starania zostały wynagrodzone i zasiadka się udała. Cel został zrealizowany, a Rybeczka złowiona....... Po prawie miesięcznej pogoni za upragnionym celem, przyszedł czas na rozluźnienie i relaks na wyprawach bez nastawienia gatunkowego. Jednak luźna wyprawa przerodziła się w pełną emocji gdyż spotkała mnie bardzo miła i zarazem ciężka niespodzianka. Podsumowując, lipiec mi minął w mgnieniu oka, jednak w tym mgnieniu udało się "wyhaczyć" Rybeczkę życia oraz poprawić PB. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Krzysztof, gratulacje! Zdjęcie z "Rybką" super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Gratuluję!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Którą Tomku?! Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 16 Sierpnia 2017 Share Napisano 16 Sierpnia 2017 Gratuluję! Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 16 Sierpnia 2017 Share Napisano 16 Sierpnia 2017 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 16 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2017 Gofer, Wernicjusz Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 16 Sierpnia 2017 Share Napisano 16 Sierpnia 2017 Nic innego tylko pogratulować , taki okaz łapie się raz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Dzięki Zająć222 mam nadzieję że mowa o tym pierwszym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salto Napisano 17 Sierpnia 2017 Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Krzysztof gratuluję ,,Rybeczki", oczywiście mowa o tej pierwszej gdzie nie obowiązuje zasada ,,złap i wypuść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 17 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2017 Dzięki Robert. Tej pierwszej nie wypuściłem i nie mam zamiaru. Druga oczywiście do złowienia nadal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi