kepes53 Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 No i koniec sezonu 2017, dziś niestety zanderki współpracować nie chciały ... ponad 3 godziny mieszania wody na jednej główce nie przyniosły efektów.. czas się skończył i trzeba było wracać do domu... teraz czas dać zębaczom trochę odpocząć Na koniec jeszcze ostatni "pstryk" ale już nie sandaczowy Podsumowujący rok 2017 muszę uznać za udany sporo rybek udało się wyholować.. kilka większych spadło Oby 2018 rok nie był gorszy to będzie pięknie Kończąc życzę Wszystkiego Najlepszego w 2018 roku i podrzucam kilka fotek z 2017 roku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 Nie mogłem sobie podarować tego Sylwestra i dzisiaj też wyskoczyłem z kolegą za okoniem. Przy pomocy dużej dozy szczęścia końcówka sezonu jest z przytupem! Dzisiejszym przyłowem na zestaw okoniowy okazał się piękny karaś! Znowu życiówka! Całe 39cm. Walczył pięknie! Zaczepiony za samą skórkę. Zaatakował kajtka 2" na główce 2g. Branie w opadzie. Był ze mną kolega więc udało się uwiecznić filetowanie. Panowie! Samych sukcesów w 2018! Tych wędkarskich również! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 31 Grudnia 2017 Share Napisano 31 Grudnia 2017 U mnie wędkarstwo ostatnio z rzadka. Najlepszego w Nowym Roku ! Wasze zdrowie ! Rybka z Czarnej Przemszy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 W dniu 31.12.2017 o 08:20, david2 napisał: Udane zakończenie sezonu sandaczem. KrzysiekG poza jesiotrami można też takie karpie spotkać. Za to lubię Wisłę Wszystkiego dobrego i samych sukcesów w 2018 ........... David te karpie musiały dać nieźle popalić, a ten ostatni to piękna "patelnia". Gratuluje udanego zakończenia sezonu sandaczem. U mnie też udane zakończenie sezonu zarówno wędkarskiego jak i zarybieniowego. Rybki nawet nieźle współpracowały, najpierw zameldował się taki jegomość Zarybienie przebiegło błyskawicznie.... A chwilę po nim pojawił się na brzegu jego trochę mniejszy "pobratymiec" który, także szybko zasilił szeregi Wisły.... Ostatnia fotka roku 2017, "Psiak" machnął ogonem na pożegnanie i do zobaczenia miejmy nadzieje za niecałe pół roku...... A przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku 2018 !!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david2 Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 9 godzin temu, KrzysiekG napisał: David te karpie musiały dać nieźle popalić, a ten ostatni to piękna "patelnia". Gratuluje udanego zakończenia sezonu sandaczem. U mnie też udane zakończenie sezonu zarówno wędkarskiego jak i zarybieniowego. Rybki nawet nieźle współpracowały, najpierw zameldował się taki jegomość Dzięki Krzysiek dla Ciebie również gratulacje. Fajne Zandery. Było trochę zabawy z tymi karpiami ale się udało. Potem fotki i do wody. Wszystkie pływają dalej. Szkoda tylko że to już koniec sezonu bo sandacze współpracowały wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 3 Stycznia 2018 Share Napisano 3 Stycznia 2018 18 minut temu, david2 napisał: Szkoda tylko że to już koniec sezonu bo sandacze współpracowały wyśmienicie Niestety masz rację.... szkoda szkoda szkoda bo rzeczywiście sandacze bardzo dobrze współpracowały w tamtym roku. Miejmy nadzieję że i w tym dopiszą, o czym pewnie się przekonamy za pół roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlotarybka Napisano 21 Lutego 2018 Share Napisano 21 Lutego 2018 wow ale okazy Wam się trafiły, ja dopiero zaczynam przygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi