Darek 1 Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Wpisałem na wątku Bystrzyca opis dzisiejszego dnia, nie chciało zapisać mojego posta, lecz po chwili zapisało go 3krotnie. Proszę Administratora o wycofanie 2 niepotrzebnych postów o tej samej treści, oprócz tego gdy wchodzę na stronę główną to już nie wchodzą łowiska lecz trzeba zjechać w dól i szukać w tematach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 faktycznie coś jest nie halo z wstawianiem postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1 Napisano 3 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Na nagłówku Bystrzyca nie widać mojego nowego postu, widać tylko zeszły wpis Budka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2018 Share Napisano 3 Kwietnia 2018 Nie tylko w nagłówku Bystrzyca. Jest tego więcej w innych tematach. Piszcie w uwagach technicznych, co się dzieje. Tomek zaglądnie, to ogarnie temat. Licznik odpowiedzi też nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 W temacie XII zlotu też jest bałagan. Zgłaszałem Tomkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 4 Kwietnia 2018 Share Napisano 4 Kwietnia 2018 20 godzin temu, jaceen napisał: Nie tylko w nagłówku Bystrzyca. Jest tego więcej w innych tematach. Piszcie w uwagach technicznych, co się dzieje. Tomek zaglądnie, to ogarnie temat. Licznik odpowiedzi też nie reaguje. No to nie tylko u mnie , ale pany wystarczy że po kliknięciu DODAJ ODPOWIEDŻ gdy odpowiedź nie wejdzie wystarczy odświeżyć i post pojawia się w odpisywanym temacie , upierdliwe ale działa Chyba cosiko zostało naprawione bo post wszedł bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi