szczupak28 Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Wieści dosyć ciekawe jakieś 3 tyg temu byłem w Iwanowicach .Wynik to 6 pstrążków w tym 4 wymiarowe to bardzo cieszy .Moim zdaniem to jedyny odcinek tej rzeki co można powędkować z myślą ze sie coś złowi i troszką adrenaliny Nie wiem jak powyzej zbiornika w Zesławicach bo już dawno nie byłem ale słyszałem że tam bardziej drobnica , rybki około 15-20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KropekG Napisano 29 Czerwca 2011 Share Napisano 29 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Dłubnia powyżej Zesławic, piękny pstrążek raczej Pstrągal 46cm. Za cały dzień chodzenia jeszcze wpadło kilka maluszków i lipionek 27cm. na obrotóweczkę 00. Ale generalnie ciężko o pstrąga w tym rejonie ale jak się człowiek postara i będzie sie czaił i skradał to się opłaca wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 11 Lipca 2011 Share Napisano 11 Lipca 2011 Był ktoś ostatnio na Dłubni? jak wygląda woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KropekG Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Ostatnie podrygi na Dłubni nad Zesławicami przyniosły słabe efekty , na 6 wyjść nad ten strumyk to wynik 4 pstrążki w przedziale od 20cm. do niecałych 30cm. Większość upolowana na zakrętach nad zalewem ale przed mostem drogowym. Powyżej nie próbuje. Nic większego nie chciało się skusić na moje podróbki wobków. Wpiszcie swoje okazy i miejsca gdzie polujecie? Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaplasiwa Napisano 30 Sierpnia 2011 Share Napisano 30 Sierpnia 2011 Nic większego nie chciało się skusić na moje podróbki wobków. Wpiszcie swoje okazy i miejsca gdzie polujecie? Pozdrawiam . Z ciekawością zobaczymy te Twije podróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KropekG Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Czołem! Kolega Czaplasiwa wrzuci za mnie fotki moich wobków, ja niestety nie umiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaplasiwa Napisano 1 Września 2011 Share Napisano 1 Września 2011 Czołem! Kolega Czaplasiwa wrzuci za mnie fotki moich wobków, ja niestety nie umiem. Pozdrawiam A słowo ciałem się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KropekG Napisano 2 Września 2011 Share Napisano 2 Września 2011 Witam, Już po sezonie pstrągowym:-( Może zechcecie wrzucić swoje przynęty Nr.1 na Pstrągi? Taka mała prośba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 witam orientujecie się jak wygląda Dłubnia jak wyjeżdżałem tydzień temu z krk to Wisla była skuta więc małe ciurki pewnie tym bardziej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Jest coraz lepiej myślę że w niedzielę będzie można pospacerować z kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 niedzielę mam zarezerwowaną na deske w takim razie ja już uderzam w sobotę dzięki za info jestem daleko od krk i osobiście nie mogę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_krk Napisano 17 Lutego 2012 Share Napisano 17 Lutego 2012 Przy Kocmyrzowskiej 30% jest dalej w lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 byłem w sobotę , nie ma lodu i o dziwo strasznie niski stan , przetestowałem kilka woblerków i bez kontaktu z rybą wróciłem do domu , byłem na nizinnym odcinku ...robaczkowcy są bardzo aktywni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Witam Panowie, jakie przynęty polecacie na Dłubnie?? Miałem się dziś wybrać ale pogoda jest niezachęcająca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 wiadomo jaka woda na Dłubni ? czy czasem nie płyniekawa z mlekiem ? Witam Panowie, jakie przynęty polecacie na Dłubnie?? woblery, obrotówki, jigi, twistery temat rzeka, nie ma "złotej" przynęty, trzeba kombinować. bez kontaktu z rybą wróciłem do domu , byłem na nizinnym odcinku ...robaczkowcy są bardzo aktywni no to pewnie dlatego brak kontaktu z rybą często gęsto można zobaczyć podpórki z kija wbite w ziemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Witam ten weekend na Dłubni odpada płynie kawa z mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Co macie na myśli pisząc odcinek nizinny?? Od Zesławic w strone starego jazu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 wie ktoś jaka woda na Dłubni ? Szreniawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Wczoraj byliśmy na Szreniawie, woda trącona zero kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 nizinny jest chyba od Raciborowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 jaka woda był ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Dokładnie od strefy ujęcia wody w Raciborowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 tam są bardzo ciekawe miejscówki ale robaczkowcy żadnemu nie przepuszczą niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Wiem przykre to ale takie są fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 byłem dziś a Raciborowicach, jeden kontakt z ładną rybą, woda niska trącona, ludzi mnóstwo, tak samo jak pudełek po czerwonych robakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi