Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Witajcie

Jako że przywitałem się najpierw na ogólnym tak teraz wypada powitać mieszkańców zachodniopomorskiego. Mieszkam w Szczecinie mam na imię Robert i po wielu latach powróciłem do mojego ulubionego hobby jakim jest moczenie spławika.

Napisano

Witam wszystkich serdecznie,

Nazywam się Paweł, od urodzenia mieszkam w Szczecinie. Wędkuję od kilku dobrych lat, z drobnymi przerwami. Do tej pory głównie na spławik i ds. Teraz zabrałem się za spinning (choć trochę zaspałem) Mam nadzieję, że w tym sezonie jeszcze się naciesze 'biczowaniem wody' :) A przynajmniej trochę sie podszkolę.

Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą! (moim celem z racji bliskości będzie głównie obszar międzyodrza)

• 1 month later...
Napisano

Witam zachodniopomorska brac. Mam nadzieje ze region troche ozyje, bo na razie to kiepsko tu z postami :(

• 1 month later...
Napisano

Witam

Nie zapominajmy również o tym, że w naszym województwie znajdują się Świna, Dziwna i Kanał Piastowski - najlepsze w kraju łowiska płoci i okonia.

Napisano

Witaj Flexx, nie zapominamy :wink: Jest jeszcze Bałtyk. Może masz jakieś doświadczenia w połowie z plaży w Twojej miejscowości?

Napisano

Niestety nie mam takich doświadczeń. Szczerze mówiąc, wędkowanie z plaży nigdy mnie nie interesowało. Jak dla mnie, to za mało finezyjna metoda. Może szkoda, bo plaża pod klifowym brzegiem, na wschód od bazy rybackiej w Międzyzdrojach (tej z salmonellą :wink: ) to całkiem niezłe miejsce na morskie łowienie z plaży. Dno piaszczysto kamieniste, szansa na wiele gatunków ryb. Gdy mam wolny dzień, wolę wybrać się do Wolina lub w okolice Świnoujścia i połowić na długą wędkę ze spławikiem lub pospinningować. Ale jeżeli kiedyś zacznę łowić z plaży, to dam znać na forum. :cool:

• 5 weeks later...
Napisano

Tylu nowych chlopaków z Zachodniopomorskiego i ze Szczecina się na forum pojawiło a nikt się tu nie przedstawia :razz: No napiszcie coś o sobie..

Napisano

No więc dopiero dotarłem do tego tematu ;)

Jestem ze Świnoujścia jak zapewne część już wie, a studiuje w Szczecinie. Potwierdzam wypowiedź wcześniejszą co do świetności Kanału Piastowskiego i Świny. Z plaży nie łowiłem i nigdy nie spotkałem się zeby ktoś łowił, ale z falochronu latem można ładnie połowić okonia,płoc leszcza czy wegorza, a czasem i belone ;)

Napisano

witam kolegów z zachodniopomorskiego. mam na imię Piotrek i mieszkam w Szczecinie . moje ulubione metody to spinning , feeder i rekreacyjnie tradycyjny spławik . pozdrawiam serdecznie ;)

Napisano

Supersobi, łowie głównie spinem oraz z czasami z gruntu. Głównie drapiezna ryba chcoiaz czasem lubie sie pobawic z jakims białorybem.