Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj ... wśród normalnych inaczej :mrgreen:

[ Komentarz dodany przez: sinus: 07-01-10, 18:59 ]

kod został wycięty

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czołem kocurze, dobrze prawisz... normalnych inaczej :)

p.s. Supersobi, a Ty Kolego jesteś z Giżycka czy ze Szczecina, bo sie gubię... ja jestem rodowitym mieszkańcem Olecka :)

• 2 weeks later...
Napisano

Witam

Dołączyłem do pozytywnie zakręconych i normalnych inaczej :lol:

Każda chwila nad wodą to jest to czego zazdroszczą nam "normalni" :smile:

• 2 weeks later...
Napisano

Witam

Na imie mam Marek. Z wodą jestem związany w sumie od lat pacholęcych, z wędkarstwem niewiele krócej. Z racji wykonywanego zawodu, przez lata uprawiałem wedkarstwo "dalekomorskie", a teraz jeziorowe (Miedwie). Moje ulubione metody, to feeder, spławik i od jakiegoś czasu spinning, z nastawieniem na woblery.

Najczęściej wędkuję z łódki na Miedwiu, ale zastanawiam się nad zmianą łowiska na jezioro Dąbskie i Zalew Szczeciński.

Dodatkowe hobby to szkutnictwo, czyli wieczne ulepszanie łódki :)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich użytkowników forum ze Szczecina i nie tylko

Postanowiłem w tym roku zająć sie wędką nieco bardziej poważnie niż dotychczas i spedzać więcej czasu nad wodą

problemem jest moje małe doświadczenie

mam nadzieję, że przy pomocy kolegów wędkarzy doświadczenie wzrośnie.

Moja ulubiona dyscyplina to spinning. ulubiona rybka - okoń. Dotychczasowe miejsce połowów to Widuchowa, gdzie mieszka mój kuzyn, który zdaje się łowić ryby codziennie. Stąd, jeśli ktos potrzbuje informacji o tym akurat miejscu - służę pomocą.

chciałbym spytac kolegów:

gdyby mieli wolny tydzień 12-16.04.2010 r., gdzie pojechaliby pospiningować z nadzieją na okonia, a może klenia- parnica, inoujście, lubczyna, wolin ?

jeśli ktoś ma wolne w tygodniu to chetnie zabiorę na wspólne wędkowanie.

pozdrawiam

• 1 year later...
  • 1 month later...
Napisano

Witam,

jestem nowy na forum. Po latach postanowiłem wrócić do wędkarstwa (11 lat przerwy). Reczywistość wędkarska zmieniła się totalnie. Spróbuję się w niej odnaleźć po latach. Na początek planuje zaopatrzyć się w nieco sprzętu. Jeżeli byłby ktoś chętny ze Szczecina na wypad na rybki proszę pisać. Połamania kija !!

Napisano

luis_gik, witamy na forum i miłej lektury. Co do wypadu to pewnie wcześniej niż na rybki to jakieś spotkanie przy piwie się zorganizuje :wink:

Napisano
luis_gik, witamy na forum i miłej lektury. Co do wypadu to pewnie wcześniej niż na rybki to jakieś spotkanie przy piwie się zorganizuje :wink:

Artech właśnie mocno zgłębiam wiedę w internecie i się zastanawiam czy nie wybrać się nad morze. Jeżeli dobrze zrozumiałem to nad morzem w obecnej porze można połapać troć - być może jakiegoś innego drapienika. Szukam teraz łódki z kabiną + silnik spalinowy i przyczepa. A co do piwka to mnie już przekonałeś :) z asertywnością u mnie szału nie ma :) pozdro

• 4 years later...
Napisano

Witam wszystkich na forum :)

Po 2 latach przyglądania się przyszedł i czas na rejestracje. Bawiłem się jako mały chłopak z tatą, ale dopiero od 3 lat jestem zapalonym wędkarzem z własną kartą i pozwoleniem. Dużo się ucząc czytając, ale w pewnych momentach jednak brakowało mi możliwości spytania :) Bo jednak jestem zielony w wielu rzeczach. Łowię przede wszystkim na Odrze i Regalicy w Obwodzie nr 5 :)

Pozdrawiam

Napisano
2 godziny temu, szczecinianin napisał:

Witam wszystkich na forum :)

Po 2 latach przyglądania się przyszedł i czas na rejestracje. Bawiłem się jako mały chłopak z tatą, ale dopiero od 3 lat jestem zapalonym wędkarzem z własną kartą i pozwoleniem. Dużo się ucząc czytając, ale w pewnych momentach jednak brakowało mi możliwości spytania :) Bo jednak jestem zielony w wielu rzeczach. Łowię przede wszystkim na Odrze i Regalicy w Obwodzie nr 5 :)

Pozdrawiam

Witamy i zachęcamy do aktywności. ;)

Napisano

Cześć Szczecinianin, Niebanalny i oryginalny nick  :)  Połamania kija i do zobaczyska nad wodą.