Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam szczecińską brać po kiju. Mam na imię Damian i mieszkam w Szczecinie, wędkuje odkąd sięgam pamięciom zaczynałem od płotek na bata, ale teraz główną metodą jest spinning i rzeczne sandacze. Zdarzy się również że wybiorę się na grunt z filetem ale rzadko. Łowię głównie na Regalicy i Odrze wsch. ale lubię odkrywać nowe łowiska. Pozdro

Napisano

W sumie masz racje ale to takie moje nazewnictwo jak mówię regalica to chodzi mi o rzekę pod mostem kolejowym w podjuchach. A jak mówię Odra wsch. to chodzi mi o rzekę pod mostem na autostradzie A6 niby to samo a 2 różne miejsca. Tak samo cegielinka też regalica a wszyscy mówią "cegła" :mrgreen:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Witam, już zasięgałem języka na forum ale dopiero teraz dotarłem tutaj.

Wiec mam na imię Rafał. "rybarke" uprawiam stosunkowo nie długo aczkolwiek na feeder i bata mógł bym się już czymś pochwalić. Natomiast obecnie dzięki waszej pomocy zapoznaję się z techniką spinningową. Natomiast jestem zwolennikiem wszystkich metod łowienia.

Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

rafaloo, witamy :razz: odrzuć spławik i feder i skudłacz się samym spinningiem :mrgreen::mrgreen:

Na "siedzące" łowienie przyjdzie czas jak będziesz stary i "o gorszych zdolnościach manualnych" :mrgreen::mrgreen:

PS. Kocur pozdrawiam :mrgreen::mrgreen:

Napisano
Na "siedzące" łowienie przyjdzie czas jak będziesz stary i "o gorszych zdolnościach manualnych" :mrgreen:

turlaj dropsa :razz:

Jakie siedzące :?::!: Jak używasz match'a to nie posiedzisz i namachać się trzeba jak spinem :mrgreen: A na naszych wodach match i bolonka to podstawa wg mnie. Z batem i feederem to można siedzieć.

Napisano

Witam wszystkich. Szukałem strony gdzie można poznać wędkarzy z regionu, umówić się na wspólne wędkowanie i trafiłem tutaj. Jeszcze raz witam, mam na imię Marcin. Wędkuje odkąd pamietam-krzywe bambusy, kalosze i słoik z robakami. Wychowałem się w okolicach Kalisza Pomorskiego. Tam mam swoje ulubione jezioro, nad którym staram się spędzać wolne chile. Na szczęście mam jeszcze rodzinę i prace bo chyba bym się do lasu przeprowadził :smile: Głównie łowie spiningiem, zdarza się spławik a ostatnio gruntówka. Coraz częściej jednak zaczynam myśleć o szczecińskich łowiskach. Za granicą posmakowałem wędkowania z plaży-super sprawa. Próbowałem kilka razy na naszym bałtyku, ze zmiennym szczęściem. Pozdrawiam

Napisano

Czołem!

Nazwywam sie Michal, jestem ze Świnoujścia, w szczecinie mieszkam od ponad 3 lat jako studencik ;)

Od około miesiąca ucze sie spiningu, wczesniej tylko DS albo splawik w swinoujsciu.

Nie mam na koncie jakichś megaokazów, chociaz lowie juz kilka ladnych lat:P

Posiadam zezwolenie SUMowskie (na pzw mnie nie stac, pozatym jedno zezwolenie na s-cie i szczecin), totez szukam jakichs ciekawych miejscowek. Narazie oblawiam fragmenty parnicy, w sumie w ciagu miesiaca zlowilem tam AZ cztery rybki na spin:P

Pzdr ;D

Napisano

Witam wszystkich wędkarzy z zachodniopomorskiego mam na imie Mateusz mam 18 lat i mieszkam w okolicy Stargardu Szczecińskiego na rybki chodzę od 10 roku życia na począdku łowiłem nad iną z wujkiem lecz nie spodobało mi się to więc zaczełem jezdzić sam na jeziorka najbardziej lubie łowic metodą spiningową lecz czesto też chodze na liny :grin:

Napisano

Ja jestem piotrek z k-lina...Moje łowiska to budki na rosnowie,Śmierdzidół w niedalnie...Będzie można mnie zobaczyć z gruntówką:)

Napisano

Aha ja nie lubie spina czuje jakąś odraze :evil: Co wy w tym szczecinie macie mało spławikowców i grunciarzy :oops: Ja lubie tylko Grunt noi troche spławik :wink:

Napisano
Aha ja nie lubie spina czuje jakąś odraze :evil:

Ja spina toleruję ale tylko tyle :roll:

Co Wy w tym Szczecinie macie mało spławikowców i grunciarzy :oops:

Chyba żartujesz, przejedź się nad wody szczecińskie to zobaczysz jak mało jest spławikowców i grunciarzy :mrgreen: Ja nad wodą widuję więcej szarpakowców ze spinami niż spiningistów :evil:

Ja lubie tylko Grunt noi troche spławik :wink:

Dobrze lubisz, oj jak bardzo dobrze ;) Witam w klubie :mrgreen:

PS. Na czerwono to moje w cytatach bom przewrażliwiony troszkę ;)

Napisano

Mateusz1991 i K.L.I.N witamy świeżą krew haczyka.. :razz:

a spina toleruję ale tylko tyle
kocurze.. miałeś pospinningować więcej w tym roku :mrgreen:
K.L.I.N napisał/a:

Ja lubie tylko Grunt noi troche spławik :wink:

Dobrze lubisz, oj jak bardzo dobrze ;) Witam w klubie :mrgreen:

Oj kocurze kocurze.. chyba bedziecie się wymieniać krzesełkami co? :mrgreen::mrgreen: