tomek1 Napisano 17 Marca 2007 Napisano 17 Marca 2007 To i ja się przywitam w imieniu regionu ślaskiego Mam nadzieję, że pokażemy, że jesteśmy jednym z najmocniejszych wędkarsko regionów w Polsce
piotr chorzów Napisano 19 Marca 2007 Napisano 19 Marca 2007 To jo tysz jestech Witam wszystkich z mojej okolicy ekipa pewnie się pozbiera zacna i wielka.
Jarosław Napisano 21 Marca 2007 Napisano 21 Marca 2007 Mam nadzieję, że pokażemy, że jesteśmy jednym z najmocniejszych wędkarsko regionów w Polsce Nic nie pokażemy .Polacy to taki dziwny naród, że potrafi się jednoczyć tylko w obliczu klęski lub wielkiego wroga. A tu jeden drugiemu wilkiem
andi64 Napisano 21 Marca 2007 Napisano 21 Marca 2007 no to i jo sie na ta lista wpisuja i pozdrowiom wszystkich hanysów
tomek1 Napisano 21 Marca 2007 Autor Napisano 21 Marca 2007 Nic nie pokażemy .Polacy to taki dziwny naród, że potrafi się jednoczyć tylko w obliczu klęski lub wielkiego wroga. A tu jeden drugiemu wilkiem Nie przejmuj się Jarosław Damy radę Mini zlot z okazji targów upewnił mnie, że może powstać fajna ekipa A, że czasem są nieporozumnia i drobne utarczki? Gdzie ich nie ma, najważniejsze żeby umieć wyciągnąć rękę na zgodę. Tak więc Ślązacy wszystko przed nami. Wiosna nadchodzi a wraz z nią może jakieś spotkanko się uda zmontować? W sprawie zlociku śląskiego zapraszam do tematu http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2760 A tu czekamy na kolejnych synków (i dziołszki ) z naszych stron
andi64 Napisano 2 Kwietnia 2007 Napisano 2 Kwietnia 2007 "Zbiornik Łąka" i wszystko jasne witaj mariush4, to moje ulubione łowisko
tomek1 Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Napisano 2 Kwietnia 2007 k/czechowic A Czechowice to moje rodzinne miasto
mariush4 Napisano 2 Kwietnia 2007 Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam sasiadów! no tak k/czechowic? To taka ostatnio słynna miescinka gdzie będzie lotnisko, . ///witaj mariush4, to moje ulubione łowisko /// kol.@andi64 moje tez !tam własnie w lipcu 2006 pobiłem swój rekord życiowy,a dokładniej był to sandał 82 cm i wazył 5kg Zbiornik Łąka jest łowiskiem pełnym niespodziewajek i w tym roku również myślę o podniesieniu poprzeczki. POŁAMANIA..
tomek1 Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Napisano 2 Kwietnia 2007 To taka ostatnio słynna miescinka gdzie będzie lotnisko Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie
mariush4 Napisano 3 Kwietnia 2007 Napisano 3 Kwietnia 2007 Wody w Wiśle może troszku przepłynie,ale siedziec tam na rybkach na odcinku kop.Silesia do ujścia rzeki Białej bedzie wręcz ekstremalne! jakies zabłąkane śmigiełko,skrzydełko lub pilot POŁAMANIA...
piotr chorzów Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 ciekawe ciekawe jak to będzie wyglądać ?? Na Przeczycach jest podobnie -pewnego grudniowego wieczoru tyle się tego naleciało że mieliśmy z kolegą pokaz firm lotniczych
labczo Napisano 26 Stycznia 2008 Napisano 26 Stycznia 2008 heh...no to ja tez tu Cieszyn sie kłania początkujący dopiero.. ale zapalony wraz z qumplami
ds-fan Napisano 21 Lutego 2008 Napisano 21 Lutego 2008 Lepiej późno niż wcale No to ja też sie przywitam z okręgu Bielsko-Biała
Sigur Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 Pozdrawiam wszystkich Ślązaków. Sigur-kiedyś z Łąki od roku mieszkaniec Żor:(
bboobb Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 Serdecznie witam kolejnego Ślązaka Jakby na to nie patrzeć rośniemy w siłę
Mody Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 No witam Braci ze Śląska .. W nowym roku jak to w nowym roku .. życze wam dużo ryb i kobit u boku ^^ .. :) życze spełnienia tych pewnie jakże pięknych wedkarski snów .. oby znalazły odzwierciedlenie w rzeczywistości .. ps. sory że tak późno z życzeniami no ale ... troszku mnie tu nie było ..
pluto Napisano 15 Marca 2009 Napisano 15 Marca 2009 To i ja się dopiszę do listy. Pochodzenie Zagłębie obecnie Śląsk. Pozdrawiam wszystkie koleżanki i kolegów wędkarzy.
ziewnol Napisano 24 Marca 2009 Napisano 24 Marca 2009 Witom wszystkich Ślązoków pozdro z Łąki .Precz z Gorolami
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.