trini Napisano 25 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2007 wszyscy się uczymy, nikt nie jest wszechwiedzący Witaj, może sie kiedyś uda "wypaść na rybki" u mnie generalnie totalnie brak czasowy, choć udało mi się ostatnio wyskoczyc na rybki... Ale i na forum mniej czasu, dużo mniej, jednak postaram się zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sevek Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Witam Skoro ma się meldowac Warszawa i okolice, to się melduję Jestem z Józefowa, czasami wędkuję nad kanałem żerańskim. Ostatnio bardzo rzadko, bo brak czasu Pozdrawiam wszystkich mazowieckich wędkarzy PS. Nie łamcie wędek, bo są niestety drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marecki_Pike Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 Cześć ! Ja też jestem z Wa-wy, dołączyłem do Was przed chwilą. Marek, 29 lat, mieszkam na Jelonkach a bywam czasem na kanałku Żerańskim, w Osieczku, na gliniankach na Połczyńskiej, itp. Najbardziej lubię spławikówkę oraz spinning. Większych sukcesów na razie brak, ale nie tracę nadziei Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-PuS- Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Witam. Z wielkim opóźnieniem melduję się. Nie zaglądałem w te miejsce na forum niestety. Na wiosnę zapraszam do mojej wioski pod Warszawą. Zielonka się zwie. Mamy tu naprawdę fajną wodę. Jak tylko zejdą lody można zapolować na bardo duże płocie i mniejsze karpiaki i leszcze. No i od czerwca sandacz. Jest u nas dość dużo tej rybki. Oczywiście nie gwarantuję sukcesów ale można połapać często lepiej niż na mazurach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 -PuS-, siema nie wiem czemu ale mam wrażenie że Zielonka jest nie daleko ode mnie hmm koło jakiego miasta większego to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Ząbki,Wołomin, Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benten Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Witam. Jestem z Ursusa. Dopiero drugi rok walczę z kijem. Na rybki śmigam na żwirownię na Michałowicach, bo chyba najbliżej. Pozdrówka dla całej Wawy. PS Jak by ktoś podpowiedział gdzie w okolicach Pruszkowa itd można powędkować to thx. Czy łowił ktoś z Was na Pisi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Slider@ Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Jestem z Jelonek. Lowie na gliniankach na połczyńskiej, szczesliwice o raz wisła Pozdrawiam Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 9 Stycznia 2008 Share Napisano 9 Stycznia 2008 Kurde dopiero teraz zobaczyłem ten temat a trochę już na haczyku siedzę No to sie zamelduję Warsiawa Praga Południe od jakiś 3 lat ( wcześniej Trachomin ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 9 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2008 no to ja mam teraz bliżej na Tarchomin Witaj w naszym regionie haczykowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar80 Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Witam wędkarzy okręgu Mazowieckiego Wędkuje w końcowej części odcinka mazowieckiego- Zakrzewo (85 km od W-wy w stronę Płocka 10 km za Wyszogrodem) Mam rodzinę w Wwa na Tarchominie. Nie łowiłem nigdy w Warszawie ale chyba się skuszę no i widze że z tego osiedla są osoby Pozdrawiam..... A i jeszcze pytanko czy gdzieś na Tarchominie można połowić spinem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 4 Lutego 2008 Share Napisano 4 Lutego 2008 Ja sie jeszcze chyba tu nie wpisalem wiec mieszkam w Płocku i wedkuje w okolicach Plocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benten Napisano 26 Lutego 2008 Share Napisano 26 Lutego 2008 Jakoś mizernie te forum wygląda. No ale o czym tu gadać jak o niczym nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 trini daj znać kiedy się będziesz wybierać na te nowe miejscówki i o ile nie będziesz miała nic przeciwko to może bym się przyłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Marca 2008 Autor Share Napisano 6 Marca 2008 no nie ma sprawy Pierwsze ciepłe dni i piszę priva, i jedziemy stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Marca 2008 Autor Share Napisano 6 Marca 2008 albo wiesz co? :> Wymieńmy się numerami telefonów Napiszę na priv Będzie szybciej Aaaa i powiedz jak stoisz z czasem w dni powszednie, bo mój chłop w weekendy nie może przynajmniej do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Aaaa i powiedz jak stoisz z czasem w dni powszednie, bo mój chłop w weekendy nie może przynajmniej do maja stoi? pewnie Sodoma i Gomora ...................a tu dzieci pewnie zaglądają .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 7 Marca 2008 Autor Share Napisano 7 Marca 2008 zazdrośnik jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICEMAN0729 Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 witam wszystkich! melduję się prosto z wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Marca 2008 Autor Share Napisano 18 Marca 2008 a witamy, witamy - powiedz nam coś wiecej o sobie, gdzie wędkujesz, jakimi metodami itd Może coś koło maja by się udało spotkanie mazowieckie wykroić, co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej C. Napisano 18 Marca 2008 Share Napisano 18 Marca 2008 I ja się melduję. Mieszkam na Grochowie, a łowię najczęściej... w okolicach Lidzbarka W naszej okolicy oczywiście Zalew, Narew i jedna niesamowita próba na Wiśle. W tym roku mam nadzieję spędzić więcej czasu nad wodą. (...) wioski pod Warszawą. Zielonka się zwie. Mamy tu naprawdę fajną wodę (...). nie gwarantuję sukcesów ale można połapać często lepiej niż na mazurach. Pozdrawiam Przejeżdzam często przez Zielonkę, ale jedyna woda jaką znam, to jeziorko za cmentarzem, od strony drogi na Strugę, to z bardzo uczęszczanym parkingiem. Jest coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 19 Marca 2008 Autor Share Napisano 19 Marca 2008 Jest coś jeszcze? Jest 5 czy 6 glinianek, i łowisko specjalne na które się jedzie z Zielonki na Ossów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek222 Napisano 20 Marca 2008 Share Napisano 20 Marca 2008 witam co prawda nie jestem z wawy a z radomia czesto jezdze w wasze strony (zegrze poltusk gora kalwaria)u nas blisko nie ma gdzie jezdzic jestem milosnikiem wisly i nocek w tym roku juz zaliczona pierwsza(brody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marpas Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 witam co prawda nie jestem z wawy a z radomia czesto jezdze w wasze strony (zegrze poltusk gora kalwaria)u nas blisko nie ma gdzie jezdzic jestem milosnikiem wisly i nocek w tym roku juz zaliczona pierwsza(brody) Witajcie. Właśnie się obudziłem z zimowego snu. Ja także z mazowieckiego. Dokładnie 20 km od Wwy w stronę Radomia. Moje miejsca to okolice ujścia Pilicy i Góry Kalwarii. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi