trini Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 Uuu... A rano będzie kac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Uuu... A rano będzie kac Własnie sie obudziłem i nic takiego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Uuu... A rano będzie kac Własnie sie obudziłem i nic takiego nie było Bo przespałeś najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Uuu... A rano będzie kac Własnie sie obudziłem i nic takiego nie było Bo przespałeś najgorsze Nie prawda, doskonale sie czułem przez cały wieczór i na dzień następny również Wiem czego to jest zasługa ale ... niebede pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Koledzy wędkarze, byłem nad Odrą wczoraj 5,5h i nic nie złowiłem. Dziś od rana padało, aż do teraz, od 45min niepada, temperatura 14 w cienu. Czy to dobra pogoda na ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Koledzy wędkarze A koleżanki wędkarki i wędkarzyce toż to jawna dyskryminacja Czy to dobra pogoda na ryby? Pogoda zawsze jest dobra z punktu widzenia ryb a z punktu wędkarza i wędkarzycy to już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 A czy haczyk 14 może być na małe płotki ok. 10cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 na takie płotki używam haczyków 20, rozmiar 14 jest zdecydowanie za duży i procent pustych bran będzie bardzo duży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 A czy haczyk 14 może być na małe płotki ok. 10cm? zalezy jescze od firmy, maja troche zroznicowana numeracje.np. mam 16 ownera i lapie na nie slonecznice 4-6cm. 16-18 beda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Dzięki. Miałem 14 Robinsona i wydawały mi się małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 lapie na nie slonecznice Czy aby słonecznice nie są objęte ochroną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Czy jak ktoś wstaje na ryby o 3 i później od 4 rano przez 14 godzin moczy kije to jest normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Czy jak ktoś wstaje na ryby o 3 i później od 4 rano przez 14 godzin moczy kije to jest normalny Jak najbardziej jest to normalne wśród pasjonatów, hobbystów.Nie normalne by było wtedy gdybyś np. o 4 rano leciał do całodobowego po flaszkę, i tak kilka - kilkanaście razy w miesiącu. Wtedy to bym się o Ciebie martwił, ale skoro mowa o rybach to nic się nie martw kocur, bo jesteś zdrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Unises, to mnie pocieszyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Kurde nooooooooooo nudzę się Burza idzie. Nosi mnie no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Jakie lepiej kupić okulary polaryzacyjne rozjaśniające czy ściemniające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Jakie lepiej kupić okulary polaryzacyjne rozjaśniające czy ściemniające?I takie i takie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Szuka ktos pieska? Suczka owczarka niemieckiego (5tygodni) z rodowodem. Rodzice championi, matka zlota i srebrna medalistka wystaw miedzynarodowych. Dziadek wielokrotny mistrz swiata. Szczenie zdrowe, wypieszczone. Cena za szczeniaczka 1300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Czy jak ktoś wstaje na ryby o 3 i później od 4 rano przez 14 godzin moczy kije to jest normalny Ja powiem tak: dla Kolegów po kiju to normalne, natomiast dla zwykłego "śmiertelnika" - jest zdrowo rąbnięty, a jeszcze bardziej jak wraca totalnie o kiju bez kontaktu z rybą lub brały i co gorsze pływają dalej.... Kurde nooooooooooonudzę się Aniu też bym się ponudziła, a mam "zasuw"..... Teraz np. jestem w Opolu, zaraz po tym jak zaliczyłam Głogów i Dąbrowę Górniczą wraz z Sosnowcem. Z tego miejsca pozdro dla mieszkańców w/w miejscowości. Ja się teraz modlę by po Opolu nie jechać na Zgorzelec Jakie lepiej kupić okulary polaryzacyjne rozjaśniające czy ściemniające?I takie i takie najlepiej. No to chyba muszę kupić jeszcze jedną parę, skąd na to wszystko kasy natrzepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 Aniu też bym się ponudziła, a mam "zasuw"..... Teraz np. jestem w Opolu, zaraz po tym jak zaliczyłam Głogów i Dąbrowę Górniczą wraz z Sosnowcem. Z tego miejsca pozdro dla mieszkańców w/w miejscowości.Ja się teraz modlę by po Opolu nie jechać na Zgorzelec Z tym nudzeniem to był wypadek przy pracy... Teraz, że tak powiem - tęsknię do ponudzenia sie, nie wiem w co łapy włożyć... Na dodatek mam jechać po kolejne 50 kilo czekolady, a tu słońce wyszło! Kurde, żeby mi to nie popłynęło wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Teraz, że tak powiem - tęsknię do ponudzenia sie, nie wiem w co łapy włożyć... Ja też tęsknię i to baaardzo A w co łapy możesz włożyć to ja wiem, jak chcesz to Ci napiszę na priv bo tu dzieci zaglądają Na dodatek mam jechać po kolejne 50 kilo czekolady, a tu słońce wyszło! Znowu Ania jak się zacznie topić - jedyny ratunek to wszystko zjeść, szkoda żeby się zmarnowało A tak poważnie coś musicie z transportem pomyśleć, bo do lata i upałów niewiele zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Teraz, że tak powiem - tęsknię do ponudzenia sie, nie wiem w co łapy włożyć... A w co łapy możesz włożyć to ja wiem, jak chcesz to Ci napiszę na priv bo tu dzieci zaglądają /quote] Hehehehehehhee!!!! Tekst tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 zaliczyłam...... i Dąbrowę Górniczą Bardzo szkoda, że nie wiedziałem, bo na rogatkach bym czekał z kwiatami i jakim kołowrotkiem w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 20 Maja 2009 Autor Share Napisano 20 Maja 2009 A w co łapy możesz włożyć to ja wiem, jak chcesz to Ci napiszę na priv bo tu dzieci zaglądają No właśnie widzę Znowu No trzeci raz, ja dopiero co do domu weszłam i na chwilę przy kompie siadłam... Teraz kolacja i spać bo rano znowu do kieratu. A tak poważnie coś musicie z transportem pomyśleć, bo do lata i upałów niewiele zostało. No musimy... Tylko, że jak coś dla siebie wymyślę to luzik, a co z pocztą? Sama wiesz, że oni upałami się przejmować raczej nie będą Dobrze chociaż, że odbiory osobiste się zdarzają, to część transportu z głowy spada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Bardzo szkoda, że nie wiedziałem, bo na rogatkach bym czekał z kwiatami i jakim kołowrotkiem w prezencie A jak ja przyjadę na rogatki może nie kwiaty ale halbę browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi