kocur Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Pewnie że tak jeżeli nie będzie to kolidowało z wyjazdem na rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 To ja ubiorę koszulkę haczyk.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Mam wielką prośbę do haczykowców z Szczecina. Gdzie są dobre sklepy wędkarskie? Najlepiej jakby było coś dla łowców karpi oraz dobry wybór zanęt trapera oraz Stila. Bardzo proszę o możliwie najszybszą odpowiedź, dziś wyjeżdzam i niebęde miał dostępu do komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 warszawa_24, tutaj masz opinie na temat tego sklepu. Jedno co trzeba im przyznać to jest to najlepiej zaopatrzony sklep a jeśli chodzi o akcesoria do połowu karpi żartobliwie nazywanych rybami to trafisz bardzo dobrze Adres: al. Wojska Polskiego 128 edit: Zanęt trapera i innych oraz dodatków do tego jest bardzo dużo Jak nie będziesz wiedział jak dojechać to jeszcze jakiś czas jestem online więc mogę Ci podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Dzięki kocur, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 warszawa_24, a tak btw to po co jedziesz do Szczecina będziesz wyłapywał nasze ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Jadę z rodzinką na te dni morza, ich to interesuje a mnie niezbyt. Spokojnie i tak preferuję C&R Ja jadę dla 2 celów: 1) te centrum wędkarskie 2) podróż moim ulubionym vanem. Wędek chyba nie borę, chyba że znajdzie się czas na łowienie w co wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Dni morza to całkiem fajna impreza i nie jest tak źle jak czasami niektórzy próbują wcisnąć ludziom. Po skończeniu 18 roku życia jest jeszcze fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 kocur, mówisz że takie orgie tam mają miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Damian21, dla podniebienia orgie to są kaszanka i inne mięcha z grilla, pajda ze smalcem, kiszony lub małosolny i do tego bosman Jeżeli jesteś w towarzystwie przyjaciół to nic więcej nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 11 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2009 tak gadacie o tych Dniach Morza, że aż mi się przyśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 W tym roku wybrałem wędkarski weekend zamiast Dni Morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 A ja byłam nad morzem... Na mniej niż dobę, ale w tym roku mam zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 A ja byłam nad morzem... Na mniej niż dobę, ale w tym roku mam zaliczone Zaślubiłaś sie z morzem przez te kilka godzin? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 A jakie jest Wasze zdanie o katastrofie lotniczej samolotu linii Air France u wybrzezy Brazylii ! ??? Z tutejszych wiadomosci mozna odniesc wrazenie , ze Brazylia " cos przeskrobala" i teraz sciemnia . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Czytając te wszystkie doniesienia raczej mam wrażenie że to raczej producent coś zawalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Czytając te wszystkie Wiadomo, 'pismaki' zawsze COS doloza , ale ostatnio podali ,ze czesc ofiar byla naga( strzepy ubran) i nie miala wody w plucach. Wypowiadali sie rozni "znawcy" iz jest to symptom "wyssania" ofiar z samolotu przy wielkich predkosciach. A jesli tak ,to albo sie z CZYMS zderzyli (inny samolot np.wojskowy- vide cwiczenia wojsk brazylijskich w tym rejonie) albo...stracili ICH przez pomylke . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Była jeszcze mowa o upadku w wysokości gdzie pęd powietrza robi to samo co wyssanie na dużej wysokości. ,to albo sie z CZYMS zderzyli (inny samolot np.wojskowy- vide cwiczenia wojsk brazylijskich w tym rejonie) albo...stracili ICH przez pomylke No dobra to skąd seria sygnałów wysyłanych przez samolot o usterkach i awariach A wracając do różnego rodzaju pismaków i tzw "dziennikarzy" (nie obrażając rzetelnych) to wiadomo że zawsze będą wietrzyli wielką sensację i teorię spiskową równocześnie z "połączeniem się w bólu" z rodzinami ofiar. Zwiększają się nakłady i oglądalność, jest więcej reklamodawców w takim wydaniu pisma czy też wiadomości. Ludzie przełykają papkę a karawana idzie dalej. Brzydzę się tak samo nimi jak politykami Nagle we wszystkich airbusach wymieniono wadliwe czujniki zgłaszane od jakiegoś czasu Moim zdaniem producent zrobi wszystko żeby to załoga była winna temu bo przecież po czymś takim ludzie nie będą chcieli latać takim wadliwym ustroistwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 kocur, wszystko fajnie, ale o ile pamietam zaden Airbus A330 jeszcze sie nie rozwalil z tego powodu, wiec jezeli byla jakas usterka to raczej indywidualna a jest cos kolo 500 szt. Była to pierwsza w historii katastrofa tego modelu z udziałem pasażerów, a druga od momentu jego wyprodukowania. Poprzednio samolot rozbił się podczas lotu testowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Damian21, wiemy tyle ile podadzą media Na dzień dzisiejszy mam większe zaufanie do 30 letniego C-130 Herculesa niż do nowego airbusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 No dobra to skąd seria sygnałów wysyłanych przez samolot o usterkach i awariach taa, tutejsi dziennikarze takze informowali o takich sygnalach wyslanych przez pilota. Napisano ze:'przestawalo dzialac prawie WSZYSTKO". w takim razie czemu pilot nie zawrocil .Rowniez w pierwszych info podano sprzeczne dane co do prawdopodobnego miejsca katastrofy. Brazylia podawala okolo 1200mil od jej wybrzezy a francuzi zaczeli szukac nieopodal...Senegalu Zas pierwsza info bylo ,ze samolot zostal trafiony przez...piorun, mimo ze w rejonie bylo 12 innych samolotow i zaden z nich nie informowal o anomaliach pogodowych. Na dzień dzisiejszy mam większe zaufanie do 30 letniego C-130 Herculesa niż do nowego airbusa ...he,he, ja tez .W Kwietniu lecialem tymze samolotem , "na dzien dobry" maszyna przyleciala z czterogodzinnym opoznieniem i kiedy juz bylismy "w pasach" Kapitan powital wszystkich i poinformowal ze lot sie opoznil ,gdyz samolot mial awarie systemu EMERGENCY .Mimo zapewnien ze juz wszystko jest OK, kazdy mial nietega mine . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Ten wypadek ma wiele znaków zapytania koledzy... Pilot lecącego nieopodal katastrofy samolotu zeznał że widział wielką ognista kulę na horyzoncie, co by wskazywało że samolot palił się w powietrzu, natomiast odnalezione na morzu ślady paliwa obalają tą teze, także szczątki samolotu nie są "przypalone" gdyby sie zapaliło paliwo lotnicze aluminium stopiłoby sie doszczętnie. Sam nie wiem co myślec o tej katastrofie, faktem jest , że życie straciło 228 osób. Istotne w tej chwili jest to aby zrobili wszystko zeby takie historie sie nie powtórzyły. Może gdy odnajdą czarne skrzynki będą w stanie ustalic przyczyny katastrofy i ustaną spekulacje o bombach, eksplozjach i ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Właśnie, przecież ludzie byli poobdziearni z ubrań a w płucach nie było wody co świadczy, że spadając już nie żyli. Był wybuch w locie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Był wybuch w locie i tyle. On prawdę Wam powie Ja tez brzydzę się ludźmi którzy na każdym kroku szukają sensacji. Poczekajmy jeszcze tydzień, a spekulacji co stało się w powietrzu namnoży się jeszcze kilkukrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Poczekajmy jeszcze tydzień, a spekulacji co stało się w powietrzu namnoży się jeszcze kilkukrotnie Masz rację ale to samo wyjaśnienie potrwa zdecydowanie dłużej. Najważniejsze żeby udało się odnaleźć czarną skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi