jeux Napisano 23 Marca 2007 Share Napisano 23 Marca 2007 A cały rok MY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Marca 2007 Autor Share Napisano 26 Marca 2007 ale jestem happy wygrałam mycie okien przez firmę Clin odpada mi ta część porządków światecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 ale jestem happy wygrałam mycie okien przez firmę Clin Może i umyją ale dopiero po Świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Marca 2007 Autor Share Napisano 26 Marca 2007 nie w ten piątek o 12tej będą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 w ten piątek o 12tej będą :D I co byli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 w ten piątek o 12tej będą :D I co byli? Z domu nic nie zginęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Marca 2007 Share Napisano 31 Marca 2007 Ja się tylko zastanawiam czy to nie była ta ekipa sprzątająca co w programie "kto was tak urządził" Gosi Maier (czy jak to się tam pisze) skoro trini wcięło Oj szkoda, że u mnie ich nie było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Byli byli w godzinę umyli okna w całym domu - czyli 10 sztuk po 2 skrzydła, nic nie zginęło, bo młoda za nimi łaziła jak pies i pilnowała a dzisiaj... a dzisiaj to ja jestem zła ale tak na wesoło Napisałam do złotych przebojów, żeby wkręcili moją matkę i dziś od rana z nimi gadałam co 15 minut na fonie, a ta łajza się nie dała Ale numer byłby niezły noooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 MAAAAAAAAAAAAAAAAADIIIIIIIIIIIIIIII Nudzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 to co proponujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 hmmmmmmmmmmm.... WYBORY MISTERA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Nooooooooooooooo jestem ZA Ustalaj reguły, na natomiast zajmę się możliwością głosowania za pomocą SMSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 najpierw muszą się zgłosić chętni potem pomyślę nad regułami i jakie głosowanie to MY wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Ustalaj reguły Pokaz w strojach kąpielowych też będzie Albo prezentacja z ulubionym kijem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 No to czekamy na chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Pokaz w strojach kąpielowych też będzie Albo prezentacja z ulubionym kijem stroje kąpielowe obowiązkowe, już tydzień temu nam to przyszło do głowy ooo pierwszy chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzecch Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 MADi napisała: No to czekamy na chętnych ja sie zgłaszam, dodam fotosa jak mi powiecie jak, albo dacie link z informacją jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzecch Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 już nie trzeba, chyba wiem jak. tylko zgubiłem gdzieś strój kąpielowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 prosimy o poważne podejście do tematu, w przeciwnym razie moderatorka Madi rozprawi sie z dowcipnisiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzecch Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Przepraszam, wycofuję swoją kandydaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 no nie bój się, it's only joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 i Danuta Rinn powinna zaśpiewać: Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 gdzie te chłopyWyjechali do Irlandi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Wyjechali do Irlandi. taaaa? eeee... khm... nie wydaje mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 gdzie te chłopyWyjechali do Irlandi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi