Tomaszek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Ktoś mnie wołał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Kurcze chyba maniek Dawaj fotkę w męskim bikini Zrobimy konkursa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Dawaj fotkę w męskim bikini Nie da - założę się o ścięcie moich włosów, że nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Pewnie że nie dam. Bo: 1. Męskie konkursy piękności są dla gejów (są nie męskie) 2. Nie mam bikini A wiecie skąd się wzięła nazwa bikini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Atol "Bikini" na wyspach Marshalla - testy bomby atomowej 1. Męskie konkursy piękności są dla gejów to nie jest konkurs piękności ino wybory Mistera haczyk.pl - tu liczy się inteligencja i umiejętność trzymania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 to nie jest konkurs piękności ino wybory Mistera haczyk.pl - tu liczy się inteligencja i umiejętność trzymania kija Rozumiem, więc ten "kostium" jest potrzbny do oceny inteligencji i/lub kija Atol "Bikini" na wyspach Marshalla - testy bomby atomowej A konkretniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 o rety... był sobie projektant, który nazwał swój kostium "Atomowy" - mówiło sie o nim najmniejszy kostium na świecie. Kostiumy tego rodzaju nazwano bikini bo widok tak mocno odsłoniętego ciała przywoływał panom na myśl efekt wybuchu bomby atomowej Rozumiem, więc ten "kostium" jest potrzbny do oceny inteligencji i/lub kija no kija raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 ciała przywoływał panom na myśl efekt wybuchu bomby atomowej Prawie. Nie zupełnie. Kostium w czasie pierwszego pokazu nazwano od pierwszych słów przerażonego pilota wojskowego który wykonywał zwiad po detonacji bomby. "Nic nie zostało"no kija raczej Heh - mój kolega wczoraj dostał właśnie nowego. Nazywa się "Super Destroyer Mefisto" ten by się Wam spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Prawie. Nie zupełnie. Kostium w czasie pierwszego pokazu nazwano od pierwszych słów przerażonego pilota wojskowego który wykonywał zwiad po detonacji bomby. "Nic nie zostało" o to tego nie wiedziałam... no ale już wiem dziękuję Nazywa się "Super Destroyer Mefisto" ten by się Wam spodobał eeeej... fotki z nie swoimi kijami będziemy traktować jako doping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WłÓcZyKiJ Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 http://www.maxior.pl/?p=index&id=65521&0 o lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WłÓcZyKiJ Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 http://www.maxior.pl/?p=index&id=12182&0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 11 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2007 ten drugi filmik... W Polsce swiecenie po wodzie w nocy podczas łowienia jest zabronione, ale myślę, że w ten sposób co pokazane to jednak by się nie działo Grunt, że kopara nieźle opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Jak w temacie rozmowy o wszystkim wiec pisze ze powracam z dalekiej doliny od maja mnie tu na forum nie bylo ale jestem spowrotem i jestem pewny ze nadrobie szybciorem zaległosci chyba mnie pamietacie... ja was wszystkich wrocilem zteskniony Jak to wakacjie czasu na kompie siedziec nie bylo POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 no kurcze pamiętamy, pamiętamy No to pochwal się co porabiałaś na tej dalekiej dolinie wrocilem zteskniony Aleś teraz posłodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 hmmm jakby to ujac a wiec wstałem gdzie padłem uczyłem sie spiningu kiedy tylko sie dało, troche podrozowałem do rodzinki w Zakopanym byłem i takie tam... ooo i teraz do mnie dociera ze to wakacjie sie skonczyły i jeszcze tydzien i pełnoletni byk bede Naprawde haczyka mi brakowało a wiecie co wam powiem wogole zescie sie nie zmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 wstałem gdzie padłem Nowy tekst już mam, wybacz, ale sprzedałeś uczyłem sie spiningu kiedy tylko sie dało No to będą efekty, będą fotorelacje ooo i teraz do mnie dociera ze to wakacjie sie skonczyły i jeszcze tydzien i pełnoletni byk bede O matko jak ja Ci zazdroszczę "wakacje", też bym chciała, aj jak mi się tęskni za szkołą A co do "pełnoletniego byka" to jeszcze troszkę poczekaj na życzenia a wiecie co wam powiem wogole zescie sie nie zmienili Hehehe no niezłe A po czym stwierdzasz po postach czy avatarach? bo jeśli to drugie to np. ja jestem inniejsza Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 może razem zaspiewamy http://www.youtube.com/watch?v=0f80Rv1acZA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Sprzedałem, sprzedałem no z tymi efektami to ciezsza sprawa, fotorelacje obiecuje ze beda(co ma wisiec nie utonie) niestety na teraz zadnych nie mam bo i kto by te foty robił... o avatary mi chodzi madi, oczywiscie u kazdego na pierwszy zut oka zobaczyłem new image sam sobie musze jakis nowy sprawic, jak wszyscy to wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 am sobie musze jakis nowy sprawic, jak wszyscy to wszyscy Tylko żebym Cię poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Naśmiecę Mam pytanie: czy u Was też tak strasznie chodzi w tej chwili haczyk? inne strony normalnie mi hulają, a tu jak chcę coś napisać i wysłać to nie dość, że zamula to jeszcze po chwili wywala mi białą stronę i muszę się cofać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 U mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Choroba no, może to faktycznie ode mnie, wczoraj grzebali przy necie, łączyli bloki, dziś też coś kombinowali, może jeszcze nie przestali Eeee no chyba nie, skoro wszystko inne bryka normalnie ja mam ostatnio pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanto Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 A moze jakis wirusek? Jakis spy ??U mnie bez zarzutow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 A moze jakis wirusek? Jakis spy ?? Nieee, widocznie jakieś gołębie siedziały na kablu Na szczęście już wszystko gra i buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Heyo Co u Was słychać ??] może czas zrobić szołta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi