bboobb Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 a ja dzisiaj dostałem od babci 100 zetów na wędzisko Bardzo przydałaby mi się taka babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 babcia spoko jest tyle że czasami ma Jej rybe przynieśc mam nadzieje że będzie gites bboobb, zapoznać Cię z Nią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 bboobb, zapoznać Cię z Nią ? No ja też bym poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 zaraz numer do Niej znajde i zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 zaraz numer do Niej znajde i zapodam Ok I od razy jak babcia ma na imie Bo nie bede wiedział jak sie zwracac "Pani ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Numery "na wnuczka" są karane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 element52, Pani Stanisława a t ak w ogóle to co ja będe z tego miał jak Ci podam ten numer?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 element52, Pani Stanisława a t ak w ogóle to co ja będe z tego miał jak Ci podam ten numer?? Kupie Ci twistera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Szyszek napisał/a: element52, Pani Stanisława a t ak w ogóle to co ja będe z tego miał jak Ci podam ten numer?? Kupie Ci twistera Panowie uważajcie bo to chyba korupcja się nazywa. Ktos Was nagra, znajdzie dowody na forum i świat zza krat i nagrania w telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Szyszek napisał/a: element52, Pani Stanisława a t ak w ogóle to co ja będe z tego miał jak Ci podam ten numer?? Kupie Ci twistera Panowie uważajcie bo to chyba korupcja się nazywa. Ktos Was nagra, znajdzie dowody na forum i świat zza krat i nagrania w telewizji. OK Konczymy temat z babcią P.S Szyszek Możesz pozdrowic babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 element52, 5 twisterów plus obrotówka......? jmk81, lubie być w centrum zainteresowania a tak po za tym to haczyk zyska nowych userów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 a tak po za tym to haczyk zyska nowych userów Są lepsze metody pozyskiwania nowych userów, sądzę że bilans wyszedłby na zero. Jeden nowy ----> jeden "nagle" znika. P.S Szyszek Możesz pozdrowic babcie to też się dołączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 element52, 5 twisterów plus obrotówka......? Przekaż pozdrowienia i konczymy ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 to podam numer 503 102 tylko co dalej?? zaraz przekaże pozdrownienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 to podam numer 503 102 tylko co dalej??zaraz przekaże pozdrownienia Jak chcesz to podaj cały numer Ale przynęt nie bedzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 pozdro przekaszane, babcia też pozdrawia ale kasy Wam nee da bez przynęt to nie kończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Jako wódz robali moge Ci dac jednego z podwładnych wzamian za numer do Babci Zartuje, kazdy robak jest na wagę złota Pozdrow Babcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 przekazae, ale sie ucieszyła a teraz ciekawawostka, zadnijcie co ja teraz robie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 a teraz ciekawawostka, zadnijcie co ja teraz robie?? Siedzisz przed kompem i przeglądasz Haczyka. Co więcej ---> pisałeś wiadomość w tym momencie "teraz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 przekazae, ale sie ucieszyła No to bardzo dobrze O to chodziło a teraz ciekawawostka, zadnijcie co ja teraz robie?? Liczysz pieniądze na sprzęt wedkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 pon iądze policznoe, 300 na wędke, 800 na Puga coś innego robie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Liczysz pieniądze na sprzęt wedkarski Predzej podrywasz dziewuchy na gadu-gadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 pon iądze policznoe, 300 na wędke, 800 na Puga coś innego robie?? Jakaś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 dziewucha już poderwana podpowiedz-podbierak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 podpowiedz-podbierak "podbierak" Może robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi