madi Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Ktos Was nagra, znajdzie dowody na forum i świat zza krat i nagrania w telewizji. Już teczka na HDD założona Szyszek pozdrów Babcię Zartuje, kazdy robak jest na wagę złota No przecież Robalu dziewucha już poderwana podpowiedz-podbierak Noooo a może by tak spać No dobra sobota jutro,macie luz, ale bez szczegółów proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 madi, a co Ty taka opiekuńcza ? co ja robiłem?? łatałem dziury w podbieraku żyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 madi, a co Ty taka opiekuńcza ? Zboczenie "matkowania" co ja robiłem??łatałem dziury w podbieraku żyłką Nawet bym nie pomyślała, a to wszystko przez tą "dziewuchę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Co miałaś na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Ciekawość to pierwszy stopień do piekła Nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Eh, nie ma to jak babcia. -Byłem dziś na rybach... -I coś złapał ? -Karpika 35. -I gdzie go masz? -Wypuściłem. -Uż ty wariacie! A będziesz chciał w styczniu na kartę to zobaczysz! A teraz z innej beczki. Mam pytanko do posiadaczy internetu radiowego, a mianowicie: jak on wam działa? macie przerwy w "dostawie" sygnału radiowego i czy czasem chodzi jak by chciał a nie mógł? Mnie już krew nagła zalewa nieraz wysłanie wiadomości trwa 15 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Mam pytanko do posiadaczy internetu radiowego, a mianowicie: jak on wam działa? macie przerwy w "dostawie" sygnału radiowego i czy czasem chodzi jak by chciał a nie mógł? Miałam kiedyś radiowy i nie nazwę tego internetem Po kilku miesiącach próby użytkowania, rozwiązałam umowę i wzięłam tzn. blokowy, który to wchodził dzięki dużej firmie. Jedyne pozytywne co było w radiówce to antena w kształcie działka argonowego zawieszona na moim balkonie, co śmieszniejsze skierowana na pobliskie Centrum turystyczno-sportowe, co u osób będących nie w temacie wywoływało mieszane uczucia No ale wiesz wszystko zależy od firmy, jakości sygnału i wielu innych czynników, więc nie sugeruj się moją opinią na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Miałam kiedyś radiowy i nie nazwę tego internetem Ja tak samo, najpierw było cacy a potem liczba użytkowników na LANie zaczęła się powiększać i... dupa. I najgorsze jest to że wszyscy tak mają, no ale przynajmniej tani jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Ja mam radiówkę od 5-ciu lat, może trafiłem na konkretną firmę (żebym nie zapeszył) ale na razie nie narzekam. Od początku gdy podpisałem z nimi umowę transfer zwiększył się 4 krotnie. W tej chwili mam 1 Mega i na przerwy nie narzekam, a cena też konkurencyjna. Tak, że wydaje mi się, że wszystko zależy od dostawcy Internetu i sprzętu jakim dysponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Ja mam NETUSa, ale co racja, to racja, wszystko zależy od osoby zarządzającej siecią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slider 7 Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Ja mam neta w pakiecie z kablówką i musze napisać, że czasami to porażka (przerwy w "dostawie")... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Skrętek ja mam radiówkę i wszystko jest ok. Tylko jak prądu nie ma a komputer jest włączony to potem parę h trzeba czekać na neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 radiowy to doopa bynajmniej ja kiedyś miałem i źle działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 co sądzicie o tej rozprawce? Temat pracy: uzasadnij, że praca w szkole jest syzyfowa Praca w szkole jest syzyfowa- to bardzo trafne określenie. Przekonują się o tym nie tylko uczniowe ale takżenauczyciele i służby porządkowe oraz reszta personelu szkoły. WA dalszej częśći pracy podam dokładne argumenty potwierdzające tą teze. Po pierwsze, problemem jest brak różnych pomocy naukowych(od brył geometrycznych po mapy) oraz ich stanu. Mimo wysiłku wielu osób w celu skompletowania pomocy naukowych są to wysiłki syzyfowe, są niszczone. Podam mocny przykład: gdy szkoła kupi różnego rodzaju tablice informacyjne bądź mapy, gdzie uczeń może dosięgnąć, są one mazane markerem bądź czymś podobnym lub są całkowicie dewastowane. Po drugie, gdy ktoś zepsuje coś jest problem aby to komuś udowodnić. Np. gdy nauczyciel ma wmiare mocne dowody, a nie ma świadków jego praca jest nadaremna ponieważ uczeń nie ponosi zazwyczaj konsekwencji. Kolejnym mocnym argumentem na potwierdzenie tezy żę praca w szkole jest syzyfowa, jest próba podniesienia poziomu nauczania w szkole przez nauczycieli. Te próby są lekceważone ponieważ uczniowie sądzą że jest to dla nich zbyteczne. Nauczyciele również robią kółka wyrównawcze. Z marnym skutkiem. Ucznią nie chce się na nie chodzić. Kolejnym mocnym argumentem na potwierdzenie syzyfowej pracy w szkole są starania służb porządkowych aby zachować czystość w szkole. Bardzo często gdy jest czysty korytarz za 30 minut jest brudny. Często uczniowie robią to specjalnie, aby zdenerwować służby porządkowe. Resumowywujać powyższe argumenty możemy stanowcze stwierdzić że praca w szkole jest syzyfowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Jak na moje oko, praca bardzo dobra. Ja za to bym dostał conajmniej 5, nie zapomnij o akapitach . Najwazniejsze, to znalezc mocne argumenty, a potem przyklady, wniosek i juz latwo idzie Proponuje zalozyc osobny temat, gdzie bysmy sobie pomagali w sprawach szkolnych Skad żeś to wytrzasnął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Robal, dzieki jak sam robie niektóre rzeczy to nie trudno wytrzasnąć a czy trzeba pisać; teaz- ajfnsfnhlsdhgopdhjdg czy pod tematem pracy piszemy od razu jak ja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 aha, może ma ktoś coś o sola mineralnych ? bo ja znalazłe tylko takie coś http://pl.wikipedia.org/wiki/Sole_mineralne a mi jest potrzebne tego więćej - z czego są zdbudowane ? - Przyczyn niedoboru soli mineralnych - skąd się biorą - rodzaje soli mineralnych - źródłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Taki ze mnie chemik, jak z koziej dupy trąba. Nie jestem za dobry z chemii Jak na razie mam 2 poprawioną na 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Robal, a ja sie pochwale 5554 a z matmy 5 4 3 2 a najfajniejsza sutuacja z fizy, 5 i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 A jaką miałes srednia mistrzu?? ja w 1 gimnazjum 4.3 w 2 gimnazjum 4.5 Raz w życiu mialem czerwony pasek na swiadectwie - w 6 klasie A tak to pasek na dupie Zartuje, wszyscy są zadowoleni z moich naukowych osiagnieć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 w 1 klasie gim 4.25, 2 drugiej ja dopiero chodze do niej jak Ty to wykombinowałeś że masz 14 lat i do 3 chodzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Bylem tak inteligentny, ze mnie od razu rok wyzej wzieli Hehe W listopadzie sie urodzilem, rowno za miesiac urodziny i nowy sprzet wedkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Bylem tak inteligentny, ze mnie od razu rok wyzej wzieli Lubię zabawnych ludzi. Robal jesteś gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Lubię zabawnych ludzi. I o to chodzi Ale tak naprawde, to głupotą nie grzesze, jestem calkiem bystry chlopak, bardzo mało sie ucze, prawie w ogole, ale umiem sobie radzic . Trzeba umiec sobie radzić w życiu, super inteligentny gosc nic nie zrobi, jak nie będzie umiał się wygęgać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi