Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 ja to jajcarz jestem mam na 11 do szkoły, a poszłem na 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 ja to jajcarz jestem mam na 11 do szkoły, a poszłem na 8 To to nic, chociaż się nie wyspałeś Mojej mamie się kiedyś coś powaliło, wstała 4:50 jak zwykle, wyprowadziła psa, zjadła śniadanie i biegiem na autobus, żeby zdążyć do pracy na 6:00. Autobus nie przyjechał, więc czekała teoretycznie na następny z myślą, że się spóźniła i ten jej uciekł skoro nikogo na przystanku nie było. Wszystko byłoby ok gdyby to nie była niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Szyszek, i tu kłania się powiedzenie "skleroza nie boli tylko się nachodzić trzeba" ale w Twoim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 poszłem Poszedłem mam na 11 do szkoły, a poszłem na 8 Też zawsze tak robię - mimo iż mam później jestem wcześniej Ale nie z zapomnienia tylko celowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Ale nie z zapomnienia tylko celowo i co tam robisz ? "skleroza nie boli tylko się nachodzić trzeba" ja w ogóle nie mam sklerozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 i co tam robisz ? Może lepiej nie wnikajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 ach te ładne nauczycielki, vo one mogą zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 i co tam robisz ? Bawię się w chowanego A tak na powagę to idę do świetlicy i inni grają w ping-ponga, a ja czytam wędkarskie gazety, bo nauczyciel pilnujący świetlicy jest wędkarzem i ma sporo gazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 nauczyciel pilnujący świetlicy jest wędkarzem i ma sporo gazet Nic tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 ja czytam wędkarskie gazety, bo nauczyciel pilnujący świetlicy jest wędkarzem i ma sporo gazet to masz spoko ale ja wole pingla duża jest ta Twoja szkoła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 duża jest ta Twoja szkoła ? Nie mała. Patrząc na budynek to dość duża, bo jako budynek jest połączona z Szkołą Podstawową. Ale uczęszcza około 200-300 osób chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Ja właśnie wróciłem z pobrania krwi Od wypadku w górach i po wyciętej śledzionie muszę je dość często robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Wiecie co? Fajnie jest być moderatorem. Można na przykład samemu się zbanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Wiecie co? Fajnie jest być moderatorem. Można na przykład samemu się zbanować A co chcesz się zbanować? Chętnie pomogę, zrobię Ci taki prezent na 18-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 ja kiedyś sam sie zbanowałem ale mnie odbanowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Madi z góry dziękuję, Koledzy z drugiego forum już mi taki prezent zrobili. Już mam 8, do jutra ma być 18. Zobaczymy czy się wywiążą z obietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 takie pytanie mam - gdzież te pradziwe chłopy hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 ktoś mnie wołał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 takie pytanie mam - gdzież te pradziwe chłopy hę? A do czego zmierzasz o tak późnej godzinie? P.S. Już się takie pytanie kiedyś pojawiło na forum oj dawno temu.... gdzie te chłopyWyjechali do Irlandi. Tylko nie wiem czy nastąpiły jakieś zmiany P.S. Naszukałam się żeby jasne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 tej w Irlandii to nie widziałam raczej chyba że... o ile pamiętam to tamto pytanie się skończyło dywagacjami n.t. Tomaszka? nie ja szukam prawdziwego chłopa w wieku zdecydowanie po 26 roku życia, z krwi i kości i z wielkim kijem Może być w ręku. Wędke mam na myśli, zbereźnico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 ja szukam prawdziwego chłopa w wieku zdecydowanie po 26 roku życia, z krwi i kości i z wielkim kijem Może być w ręku. No to to już podtekst Wędke mam na myśli, zbereźnico Yhy tak sobie tłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 No to to już podtekst no pewno, że tak dobrze wiesz, że tak Yhy tak sobie tłumacz a myślałaś że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 No to to już podtekst no pewno, że tak dobrze wiesz, że tak No wiem, wiem Yhy tak sobie tłumacz a myślałaś że co? Że się wymigujesz A jeszcze pytanko na co ci ten prawdziwy chłop? I co to znaczy prawdziwy, jakie kryteria musi spełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 na co to się dowie, jak się zgłosi potrzebny mi no i już!!! a kryteria sa powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi