trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 hmmm... jakby tu rzec.... nie lubię motorówek co mi nad gruntem przepływają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 no przeca on ze 4 lata starszy od Ciebie Chodziło mi o ta osiemnastkę a nie o Łukasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 aaaaa - hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Jak osiemnastki za młode to może jakąś "grand mother fucker " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Jak osiemnastki za młode to może jakąś "grand mother fucker " Nie no ESSOX Bo jeszcze podeślę jakiegoś linka do zainteresowanych na priv A tak poza nawiasem to jest bardzo bliskie nekrofilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 No to może się pochwalę Średnia na półrocze to około 3,8-4,0 Ale to nic... z testów gimznazjalnych mam II wynik w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 identycznie jak ja wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 To ja również się pochwalę. 4,2 czyli wielki wyczyn gdyż na ogół średnia była "nieco" niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 no ja sie pochwale za 2 tygodnie, ale czuje ze bedzie dobrze, moze nawet wykrece do 5.0 ... tylko ten polak zwalony hehe P.S To ja spadam nauczyc sie bo mam poprawke wlasnie z poskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Ja średnią mam 3,95 i jak na pierwszą klasę technikum to wynik nawet dobry A testu mialem w sumie 79 punktow rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 z poskiego Oj ucz się ucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 Muszę się poprawić , jednak 4,0 ale to i tak jak na mnie wyczyn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 maniek, to był cios poniżej pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel zarzecki Napisano 10 Stycznia 2008 Share Napisano 10 Stycznia 2008 A u mnie semstr słabo się skończył. Średnia w LO 4.3 do tego 51% z matury próbnej z polskiego, 67% z rozszerzonego niemieckiego i 40% z rozszerzonej matmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 z poskiego Oj ucz się ucz. No sami widzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 phi, moja córka, na półrocze ma średnią 5,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 moja córka, na półrocze ma średnią 5,8 Biedne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 czemu biedne? Samo jej tak wyszło, i tak się nie chce uczyć, do lekcji to wołami trzeba ciągnąć... Zdolna ale leń no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 A ja mam problem z tym moim miglancem Niedawno skończył 5 lat pięknie liczy, dodaje, zaczyna mnożyć do 10 Wszystkie literki opanowane, lubi rozwiązywać zadania logiczne, uczy się niemieckiego, ale za jasnego gwinta nie chce rysować. Od małego był zawsze z tym problem, kolorowanki szły precz, a w pozostałych książeczkach edukacyjnych robił wszystko omijając strony z kolorowankami. W przedszkolu nawet nie ruszy kredek, nie lubi i koniec; i tu mam problem bo jego prace (o ile się zdarzą) wypadają lipowato. I co tu kurde zrobić.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 phi, moja córka, na półrocze ma średnią 5,8 W podstawowce mialem 5,3; 5,8 i 5,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 Wszystkim gratuluję hexman mogę wiedzieć jakie to technikum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 wobler129, oczywiście ze możesz Technikum gastronomiczne w zawodzie kucharz bboobb będzie wiedizal o jakiej szkole mówie: LasVegas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2008 W podstawowce mialem 5,3; 5,8 i 5,6 a w innych klasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 11 Stycznia 2008 Share Napisano 11 Stycznia 2008 W podstawowce mialem 5,3; 5,8 i 5,6 a w innych klasach? w 0, 1,2,3 klasie sredniej nie mialem... ale wyroznienie bylo, gimnazjum dopiero zaczolem wiec w tym roku sie okaze czy mi ta zmiana wyszla na dobre... narzie wiem tyle ze polski z ulubionego przeszedl na najgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 12 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2008 poczekaj co będzie w liceum ale u mnie było odwrotnie.. w podstawówce nienawidziłam polskiego, w liceum - ulubiony przedmiot i na studiach jakoś tak się złożyło ,że polski to priorytet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi