hexman Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 ryby odpoczną Ale tylko do soboty , trzeba się w końcu wybrac na trening, bo wisła znowu stoi ... więc zestawy 0,2g pójdą w ruch . Powiedzcie mi: u Was wisła też tak wolno płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Mi też nie do śmiechu bo październik się zbliża i studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Mi też nie do śmiechu bo październik się zbliża i studiaNo nie chciałem dołować was "pażdzierników". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 DareczeK, w tym roku od października... w przyszłym (czego ci oczywiście nie życzę) możesz wziąć udział w pierwszej w swym życiu kampani wrześniowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Jak chodziłem do szkoły to myślałem- jak to fajnie chodzić do roboty- nie trzeba zadania odrabiać Po pewnym czasie zmieniłem zdanie widzę że nie tylko ja tak miałem Po roku studiów przeplatanych z pracą jestem. Wystarczy by chcieć do liceum powrócić Gofer lepiej już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Ryby może i odpoczną ale za to starzy mają teraz 10 miesięcy nadobowiązkowej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waluś Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 A ja dzisiaj miałem jedniodniową przerwe od szkoły z powodu gipsu na lewej nodze od ryb będzie odpoczynek przez miesiąc ale w poniedziałek znowu do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysh Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 DareczeK, w tym roku od października... w przyszłym (czego ci oczywiście nie życzę) możesz wziąć udział w pierwszej w swym życiu kampani wrześniowej.... Ja niby też od października Ale kampania wrześniowa mnie nie ominała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 lepiej już nie będzie Masz racje drugie wakacje mi się szykują Do szkoły chodzę do 19 grudnia a do szkoły idę dopiero w połowie lutego. Wszystko dlatego, że od 5 stycznia idę na praktyki, więc miesiąc od szkoły wolnego, a po praktykach mamy zaległe ferie 2 tygodnie . Zaczynam doceniać tą szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich po długiej pasywnosci spowodowanej pobytem w UK. Jakoś tak nie wedkujac nie poczuwałem sie do uczestnictwa na forum Ale zawsze z tesknota przegladałem forum czytajac wasze posty i podziwiałem rybki Teraz juz na "swoich śmieciach" to i wedkowanie powroci na swoje zasłuzone miejsce, miejmy nadzieje... Trzymajcie kciuki A tak pozatym widzac kiedyś pełna profesje Angola ciagnacego wielkie "breamy" probowałem swoich sił moczac kija po angielsku, ale na zapale sie skończyło Ahh no zapomniałbym, nie pisałbym postu gdybym nie był na rybach wczoraj nareszcie u siebie, moze i temat nie stosowny, no ale jak juz zaczelem miły dzionek nad turawa a brały leszczyki i sumki. Obiecuje ze nie bede was tak zaniedbywał Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 jestem ciekaw co o tym sądzicie - http://pl.youtube.com/watch?v=o02_7IHM9Eo Początkowo bardzo dokładnie nakreślona przez media sytuacja na temat 100% winy oskarżonych... Ciekawe jeszcze jak tam z autentycznością nagrania i resztą, bo to jakby nie było fragment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 jaross witaj i dziękuję, że się odzywałeś na GG Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 wobler129, cała przyjemnosc po mojej stronie Musiałem czasem popisac z "ziomkiem po fachu" a tak pozatym to itak teraz nie mam zbytnio czasu na rybki Szkoła i klasa maturalna robi swoje... Aaa i na prawko sie dzisiaj zapisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 jestem ciekaw co o tym sądzicie - http://pl.youtube.com/watch?v=o02_7IHM9EoPoczątkowo bardzo dokładnie nakreślona przez media sytuacja na temat 100% winy oskarżonych... Ciekawe jeszcze jak tam z autentycznością nagrania i resztą, bo to jakby nie było fragment ten filmik został usunięty z youtube z powodu naruszenia jakis praw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 a widzisz nie zauważyłem nvm, chodziło o sławnych piłkarzy, filmik ten, który był bodajże w programie Lisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Chyba zwariowałam Wzięłam do domu drugiego kota To stały rezydent: A to nowy mieszkaniec: Chyba upadłam na głowę, ale to wszystko w imię wyższej konieczności. Mogłam albo oddać starego do schronu, bo strasznie atakował młodą, albo zgodnie z zaleceniem weta, sprawić mu towarzysza zabaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 ale śśśśliczny kociak jak bym nie miał wielkiego psa tez bym sobie takiego sprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 nie lubię takich zabaweczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 ale śśśśliczny kociak jak bym nie miał wielkiego psa tez bym sobie takiego sprawił fajny nie? też kiedyś planujemy psa, ale to jak już się do większego domu wyprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 No, no... Świetny! Zaraz pokażę Siostrze - będzie w siódmym niebie, bo kocha koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 A tu Saszka odrabia lekcje z Pauliną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Muszę powiedzieć, że ładny kotek choć nie jestem entuzjastom kotów (delikatnie mówiąc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 choć nie jestem entuzjastom kotów (delikatnie mówiąc) czyli nie tylko ja tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Hehehe ładny kotek ale ja wole pieski A to moj piesek a raczej suczka Luna (zdjecie jest jakieś dziwne ale po powiekszeniu jest ok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 18 Września 2008 Autor Share Napisano 18 Września 2008 choć nie jestem entuzjastom kotów (delikatnie mówiąc) czyli nie tylko ja tak mam... tratata, pewnie nie raz głaskaliście różne "koty" a teraz się wypieracie To jeszcze jedna fotka, bo sie napatrzeć na te moje dwa kocie rudzielce nie mogę no i jeszcze jedna Adi ładny psiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi