atam23 Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Ja się mogę pochwalić średnią 4.4 ale jak sobie pomyślę że już tylko niecałe 5 miesięcy nauki to uśmiech sam ciśnie mi sie na usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajak Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 w czwartek i piatek probne testy. Zalozylem sie z mama, ze jak dostane max, to 2 tygodnie bede mial wolne od wszyskiego O jakich testach piszesz? Gimnazjalnych może? Masz zamiar mieć z nich maksymalną ilość punktów, bo chyba o tym zakładzie pisałeś? Moim skromnym zdaniem powiem Ci, że to... niemal niewykonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 kajak, ale są takie przypadki Niezwykle żadko ale się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajak Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Tak, ale to wybitne jednostki. Ja znam jednego tyle, że on w ogóle nie pisał testu bo był zwolniony z obu części. Przypadki osób, które napisały test na 100pkt są mi obce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14434 Czego to nie można znaleźć na necie Oczywiście link podałem tylko żebyście sobie zobaczyli że można takie rzeczy ściągnąć NIKOGO NIE NAMAWIAM na ściąganie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Czego to nie można znaleźć na necie Odpowiedz: wszystko mozna znależć na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 No ja mam 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Kiedy te wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Kiedy te wakacje... Mi zaczynają się luzne dni od początku maja, więc tak dlugo nie musze czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Kiedy te wakacje... Mi zaczynają się luzne dni od początku maja, więc tak dlugo nie musze czekać O kurna Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Chlopaki ile mieliscie w probnym tescie na koniec gimnazjum? Mi dzisiaj przyszly wyniki mam 40/50 z humana i 37/50 z matmy razem 77/100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 polski 37/50 mat 27/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 10 Marca 2008 Autor Share Napisano 10 Marca 2008 Robal, Ty kujonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 nie chce sie chwalic ale jestem w pierwszej czworce w klasie(moze pierwszy ) i 2,3 albo 4 z matmy. Obym tak napisal na prawdziwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Ja na kniec gimnazjum miałem z matmy 41 i z humanistycznego tez 41 razem 82 i byłem w najlepszej 5 w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atam23 Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 mi sie udało na ostatnim teście (2 tyg temu) matematyczno przyrodniczą część napisać na 50pkt a polski na 42 to jak razem widać jest 92pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Wobler 128 odezwij sie w tym temacie bo sie osamotniony w tych wynikach czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Homegeon ja prawie tak samo jak Ty Humanistyczny 39 i Matma 29 - mogłem gdzieś się pomylić, bo wyniki miałem podane przed feriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 jak ja pisałem to miałem 39 z humana i 46 z matmy pamiętam z zamkniętych pytań miałem 2 błędy(z humana i matmy) a większość pkt straciłem na pisaniu własnego tekstu aż 10 ale co tam miałem 85/100 dawno było ale pamiętam poszedłem do jednej z najlepszych szkół w Krośnie skończyłem ją a teraz sobie studiuje chemie specjalność analityka chemiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 No to pięknie - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 szczerze? to test gimnazjalny jest banalny wystarczy się skupić i dobrze czytać tekst nic więcej a masz już z 40-50 pkt do tego podstawa wiedzy z matematyki i polskiego(ew. innych przedmiotów) i masz kolejne hm.. 30 pkt także mieć 60-70 pkt to każdy może mieć jeżeli podejdzie poważnie do sprawy. UMCS Lublin Faculty of chemistry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 Mam problem: czy ktoś wie jak zrobić print screena filmu? Albo jakiś inny sposób na zrzucenie obrazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 wciskasz Print Screen i wklejasz w paincie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 wciskasz Print Screen i wklejasz w paincie Nie da rady próbowałem Nie raz już tak robiłem z innymi rzeczami i nie było problemu. Może film jest jakoś zabezpieczony?? Używam programu SubEdit Player. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 14 Marca 2008 Share Napisano 14 Marca 2008 z ciekawości sam sprawdziłem i mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi