kocur Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 A może ŻW? Teraz to pani przesadziła Łączność jest najważniejsza w każdym rodzaju wojsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 A ja dzisiaj wyciągnałem sobie kleszcza... był na ... jajkach Koniec z sikaniem w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Ale przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 24 Maja 2009 Autor Share Napisano 24 Maja 2009 A ja dzisiaj wyciągnałem sobie kleszcza... był na ... jajkach nigdy wiecej nie sikam w lesie :D:D Dobrze że TYLKO na jajkach, a nie gorzej Inwazja kleszczy jest straszna - mój pies dziennie w zeszłym tygodniu zbierał po 3-4 sztuki. Teraz mu zakropliłam preparat zabezpieczający, i na razie dzięki Bogu nie czepia się nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Dobrze że TYLKO na jajkach, a nie gorzej Inwazja kleszczy jest straszna - mój pies dziennie w zeszłym tygodniu zbierał po 3-4 sztuki. Teraz mu zakropliłam preparat zabezpieczający, i na razie dzięki Bogu nie czepia się nic. Daj nazwę preparatu będę sobie pryskał jajka przed wypadem nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 frontline lub mydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 A może ŻW? Teraz to pani przesadziła Łączność jest najważniejsza w każdym rodzaju wojsk O ja nie mogę tylko nie "pani", proszę mnie tu nie wyzywać Nooo teraz to już wiem, MON GSM A ja dzisiaj wyciągnałem sobie kleszcza... był na ... jajkach Koniec z sikaniem w lesie... Klawo jak nic, tylko nie mów, że w lesie ryb szukałeś Dobrze że TYLKO na jajkach, a nie gorzej Dokładnie, a tak swoją drogą to nie pryskaj se jajek, ino zainwestuj w specjalną obrożę nie wiem jednak czy znajdziesz odpowiedni rozmiar dla "swojego pupila" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Obrożę można nosić na szyi jak będą ćwieki, lateksowe ciuszki to już będzie hard core psze pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Obrożę można nosić na szyi Można, ale równie dobrze gdzie indziej, a to już zależy od pomysłowości jak będą ćwieki, lateksowe ciuszki to już będzie hard core Jaki tam od razu hardcore, biżuteria .... psze pani O w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 Dzisiaj kupiłem sobie taki zestaw głośnikowy : Fajny, co nie? Mam dość siedzenia w niewygodnych słuchawkach i bólu uszu Teraz sobie posłucham Mam jeszcze 2 satelity to sobie zrobię 4.1, a w przyszłości może jakiś centralny się załatwi i będzie 5.1 No chyba, że w Counter Strike mam grać, to zrobię już ten wyjątek i założę słuchawki, żeby wiedzieć, gdzie idą gracze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Fajny zestaw jak na 13-latka Pamietaj jednak że apetyt rośnie w miarę jedzenia i z czasem bedziesz chciał mieć coś mocniejszego, coś co wydaje czystsze dzwięki... i to jest moment kiedy sąsiedzi przestają Cie lubic Ja tam mam dzieki swojemu creative gigaworks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Wiesz Tondrom, , niektórych sąsiedzi nie lubią od razu. W naszej gminie jest taka wioska gdzie trzeba ho ho hooo żeby cie ludzie polubili . Mój kumpel się do tej wsi wprowadził z rodziną ok 5 lat temu . od 3 lat mają sprawę w sądzie i jest od tego sąsiada odgrodzony 2 i pół metrowym murem A niedaleko mnie , mój kumpel ma sąsiada który jak wszyscy zgodnie twierdzą wybudował dom z zapałek kartofli i polepił to g..... Nikt go nie lubi A więc na sąsiada po prostu trzeba trafić . A u was są takie ciekawe przypadki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Maja 2009 Share Napisano 25 Maja 2009 Ja mam taki przypadek że ludzi o moim nazwisku jest w kraju 7 tys. osób i mam sąsiadów którzy nazywają się tak samo jak ja a to żadna rodzina b0bek, rozbuduj zestaw do 5.1 i wtedy bez słuchawek będziesz wiedział kto jest za plecami warunek to dobra, dobrze skonfigurowana karta dźwiękowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Ja mam taki przypadek że ludzi o moim nazwisku jest w kraju 7 tys. osób i mam sąsiadów którzy nazywają się tak samo jak ja a to żadna rodzina b0bek, rozbuduj zestaw do 5.1 i wtedy bez słuchawek będziesz wiedział kto jest za plecami warunek to dobra, dobrze skonfigurowana karta dźwiękowa I najlepiej kwadratowy nie za duzy pokój Wtedy jak dasz czadu to po wszystkiemu Ja nie narzekam narazie bo mieszkam na pół piętrze wiec sąsiadów dookoła mnie nie ma a ściany grube, natomiast czesto podczas przechodzeina przez klatkę dzwonia do mnie i proszą abym przyciszał a ja wtedy pokazuję zegarek i mówie... "Panie 20:30 , cisza nocna od 22 się zaczyna" [/fade] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 frontline Nie frontline - fiprex lepszy. I tańszy dużo... Frontline jest prze-re-kla-mo-wa-ny... Jeśli ma ochronić jajka, to tylko fiprex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 27 Maja 2009 Share Napisano 27 Maja 2009 Frontline jest prze-re-kla-mo-wa-ny... Jeśli ma ochronić jajka, to tylko fiprex A tam było mineło, i tak jestem zaskoczony że sie kleszcz wpiął przecież ja mam jaja ze stali he he Trzeba poprostu uważać, napisałem to ku przestrodze dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Ja z prosba Szukalem szukalem i znalezc nie moge nawet przez wyszukiwarke Jak dobrze pamietam byla relacja z targow we wrocku bodajze z 2007 roku (co do daty moge sie mylic) I wlasnie jej szukam a znalezc nie moge Pomozecie? Ewentualnie moze ktos z obecnych wtedy ma zdjecie przy tym pomniku jak ludziki wychodza z chodnika Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 P, Ale czego szukasz relacji czy fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Najlepszy bylby temat z relacjami bo jak dobrze kojarze byla tam i fotka Szukam przede wszystkim fotki ale milo byloby czytajac relacje powrocic wspomnieniami do tamtego okresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Znalazłam zdjecia z Poznania, wiem, że potem był Wrocław - jakiś miesiąc później, ale tematu nie mogę znaleźć i zdjęć kurde też nie mam na kompie -a zdjęcie pamiętam, nie raz mi się w oczy rzucało i to gdzieś na moim kompie, a znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Też nie moge odszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Siwumplee http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=32056&highlight=#32056 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2009 Ej no jak to... Kto tytuły pozmieniał???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Merci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 W niedzielę za tydzień w Szczecinie odbędą się "Dni morza". Ktoś z Was tam będzię? Ja będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi