bigrafi Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 Trochę nowych pomysłów zrealizowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Jak bigrafi wklei swoje zwierzątka, to nie wiadomo, czy powinno się cokolwiek po nim pokazywać Ale co tam. Teraz w modzie mini woblerki z "jajem", to i ja sobie kilkanaście stworzyłem. Dzisiaj nawet część sprawdziłem nad wodą. Walą rybki w to to, że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Trochę czasu upłynęło, to i w pudełeczku zaczyna być ciasno. Jeszcze mi mało i kilka smużaków wystrugałem, czyli biegacze, szerszenie, pszczoły i trzmiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 3 Kwietnia 2014 Share Napisano 3 Kwietnia 2014 Jaceen, potrafisz tymi cudami zmotywować do działania. Niebawem i ja pochwale się "swoją gromadką''. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Czasami czuje się jak Dżepetto Poniżej parka nowo stworzonych przynęt: Pierwszy od góry posiada prace agresywną (a'la Hornet), drugi zaś to wytwór smużakopodobny - zarówno pracą jak i wyglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Korpusy kupione - wykonane z pianki. Ster i ozdabianie to już moja zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Bolenióweczki ze sterem. 7cm 11-12g 8cm 13-14g 9cm 18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Tomek1988, piekne! Przynęty wykonane przez Tomka (i wiele innych), można kupić w naszym sklepiku Skuteczne woblery Wykonanie jest niesamowite- wyglądają jak stado uklejek. 1 maja juz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Tomek piękna łuska i nie tylko. Czym robiona?? U mnie skromniej bo to prototypy Poza tym trochę boleniowych i pstrągowych w trakcie ... I nowość w moim arsenale pstrągowe siudemki A taki miałem widok podczas strugania tych siódemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Maja 2014 Share Napisano 2 Maja 2014 Zanim pogoda (delikatnie mówiąc) zmieniła się, przed właściwą majówką zdążyłem kilka szlaków żółtych, niebieskich, czerwonych... zaliczyć. Teraz siedzę i kończę malować robale i "ala" klasyki. Widzę, że stoję w miejscu. Daleka droga do efektów jakie osiągnęli koledzy Jeżeli ktoś dopatrzy się mojej nieudolnej próby zbliżenia się jakością do pewnych przynęt, to ma rację i 3cm klasyczne smużaki na które najlepiej się mi łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 A tu fotki ostatnio wydłubanej partii: Wersja ekonomiczna DB9 wersja ekonomiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 A tu fotki ostatnio wydłubanej partii: Jak zwykle piękne. Ich siostrzyczki są jeszcze dostępne w naszym sklepiku. Woblery Tomka1988- bezsterowiec i Drunk Bleak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_lca Napisano 11 Maja 2014 Share Napisano 11 Maja 2014 Moje pierwsze wyroby. Do kolegów mi jeszcze daleko ale dziś mój woblerek (stonka) zaliczył pierwsze uderzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKLures Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Załóż w tej stoneczce kotwiczkę Owner UL trochę większą od tej co jest teraz i zamiast brania będzie ryba na brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 ostatnio między pstrągowymi... 4 cm i 4,5 g, tonący klasyczna piąteczka, 5 cm, 4 g, suspending Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 I pierwsza skończona seria pstrągówek w nowej wielkości. Gobio7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Jak bigrafi wklei swoje zwierzątka, to nie wiadomo, czy powinno się cokolwiek po nim pokazywać Ale co tam. Teraz w modzie mini woblerki z "jajem", to i ja sobie kilkanaście stworzyłem. Dzisiaj nawet część sprawdziłem nad wodą. Walą rybki w to to, że hej! Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek jaceen - oczek już nie wklejasz ? Znajoma technika robienia oczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 jaceen - oczek już nie wklejasz ? Znajoma technika robienia oczek Oczka mam, ale będę wklejał wtedy, gdy uznam woblera za wartego zabiegu Szkoda, że woblery Tomka1988 zniknęły z galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 artech, dobre pstrągóweczki, świetnie dobrane kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 artech, dobre pstrągóweczki, świetnie dobrane kolorki Dzięki. Suszy się jeszcze partyjka szóstek. Mam nadzieję przetestować je jeszcze w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 21 Maja 2014 Share Napisano 21 Maja 2014 Niczym salmo thrille, pozazdrościć smykałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 I Gobio6 6 cm, 4 g, wyważone tak jak Gobio7, czyli bez uzbrojenia pływają, pod kotwiczkami wolno tonące a uzbrojone w pojedyncze haki neutral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 artech wobki I klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Maja 2014 Share Napisano 26 Maja 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 "Basuny" ze sterem 9cm 18g Jerki Drunk Bleak 9cm 18g Basuńskie bezsterowce 7cm 17,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi