Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
O 28.01.2017 o 01:11, jaceen napisał:

WP_20170125_12_50_01_Pro.jpg

Zupełnie niespodziewanie stałem się właścicielem tej gromadki :) Pamiętam, że kiedyś się upominałem i sam zapomniałem a Ty Jacku pamiętałeś - dzięki ! 

Ten czarny łamaniec będzie świetną alternatywą dla jigowej pijawy :)

• Super 1
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Jacen Twoje rękodzieło to jak rzeźby Wit Stwosza , jeszcze trochę a w Wrocławiu i okolicach będą o Tobie wiersze układać i piosenki śpiewać;)

• Super 1
Napisano

Dla ciebie Booryss, to samiec szafranki czerwonej byłby ok?;)

Zajac222, zamiast śpiewać, niech do galerii wklejają swoje rękodzieła, będzie ciekawiej:)

Ważki mają jeszcze takie właściwości

WP_20170130_17_04_25_Pro.jpg

• Super 2
Napisano
10 godzin temu, jaceen napisał:

O panie, to ja za taką ważką mogę stać w kolejce! Co mamy wrzucać jak Ty powalasz na kolana!  Aż, strach się wychylać:(

Ja się biorę za czyszczenie oczek po malowaniu i do wanny siup! 40mm z myślą o nocnych:P

large.P2010293.JPG

• Super 4
Napisano
13 godzin temu, jaceen napisał:

Dla ciebie Booryss, to samiec szafranki czerwonej byłby ok?;)

Zajac222, zamiast śpiewać, niech do galerii wklejają swoje rękodzieła, będzie ciekawiej:)

Od takich parametrów już wiem jak to będzie działać! Mianowicie, wszystkie kleniuchy i nie tylko będą wyskakiwać aż na brzeg ;D

A wtedy wystarczy jedynie czekać z podbierakiem, rozwiniętą miarką oraz ustawionym aparatem na statywie :D

@jaceen brak słów, NIESAMOWITE!!

Jak myślicie, może @jaceen powinien skonstruować coś podobnego na nocne odrzańskie kluchy w wersji kaban i sandacze?

• Super 1
Napisano

Ponoć kropki mają się nimi zajadać. Oby się sprawdziły:)

Żabom też dają popalić. Słyszałem o takim gagatku, że się zapędził za taką jedną i wylądował zdziwiony na przybrzeżnych kamieniach:)

WP_20170211_13_44_13_Pro[1]_easyHDR-BASIC-2_resized.jpg

• Super 4
Napisano

Kolejne drewniaki z pod mojej ręki to już trzecia seria za każdym razem wyglądają coraz to lepiej a do pracy brak zastrzeżeń. Klenie i jazie może sie w nich zakochają 😂Albo na ich widok uciekną bądź popełnią samobójstwo 😂😁😎large.IMG_2297.JPG

• Super 6
Napisano

Normalnie  dzieła sztuki jaceen! Pierwsza osa od góry kozak jak dla mnie:D  Zastanawiam się czy mam wrzucać swoje brzydale?:) No dobra dzisiaj ustawiane:

Coś nowego mi wyszło lub nie. Praca ciekawa. 30mm.

large.P2260322.JPG

Gąsieniczki "black cherry"-inspiracją były dla mnie kajtki w tym odcieniu:)

large.P2260317.JPG

Wszystko z jajem ,takie trochę wielkanocne;)

large.P2260325.JPG

• Super 5
Napisano
34 minut temu, Booryss napisał:

Moje brzydale z dziś 

Fajnie wyglądają te brzydale. Jednego miałem okazję już testować;) I muszę przyznać, że ta główka nadaję ciekawą pracę. Czy to tylko sama główka robi tą robotę?

Napisano

Robicie cuda panowie ja narazie zaprzestałem produkcji zaczynam łowić😁 i pracować 😟