Gofer Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 O 28.01.2017 o 01:11, jaceen napisał: Zupełnie niespodziewanie stałem się właścicielem tej gromadki Pamiętam, że kiedyś się upominałem i sam zapomniałem a Ty Jacku pamiętałeś - dzięki ! Ten czarny łamaniec będzie świetną alternatywą dla jigowej pijawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Ważka płaskobrzucha. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Łamance ostatnio w modzie 👍 jeszcze żeby kolor mały.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Kolor miały.... Miało być 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Jacen Twoje rękodzieło to jak rzeźby Wit Stwosza , jeszcze trochę a w Wrocławiu i okolicach będą o Tobie wiersze układać i piosenki śpiewać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Dla ciebie Booryss, to samiec szafranki czerwonej byłby ok?;) Zajac222, zamiast śpiewać, niech do galerii wklejają swoje rękodzieła, będzie ciekawiej:) Ważki mają jeszcze takie właściwości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Tak myślę że było by ok ☺ Nie wystarczy mieć dobrą przynętę trzeba w nią jeszcze wierzyć i często po nią sięgać 😀 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 10 godzin temu, jaceen napisał: Ważki mają jeszcze takie właściwości O panie, to ja za taką ważką mogę stać w kolejce! Co mamy wrzucać jak Ty powalasz na kolana! Aż, strach się wychylać Ja się biorę za czyszczenie oczek po malowaniu i do wanny siup! 40mm z myślą o nocnych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 13 godzin temu, jaceen napisał: Dla ciebie Booryss, to samiec szafranki czerwonej byłby ok?;) Zajac222, zamiast śpiewać, niech do galerii wklejają swoje rękodzieła, będzie ciekawiej:) Ważki mają jeszcze takie właściwości Od takich parametrów już wiem jak to będzie działać! Mianowicie, wszystkie kleniuchy i nie tylko będą wyskakiwać aż na brzeg ;D A wtedy wystarczy jedynie czekać z podbierakiem, rozwiniętą miarką oraz ustawionym aparatem na statywie @jaceen brak słów, NIESAMOWITE!! Jak myślicie, może @jaceen powinien skonstruować coś podobnego na nocne odrzańskie kluchy w wersji kaban i sandacze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Wieści z warsztatu na gorąco;) (+/- 50mm) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Myszy ukończone;) Wzory ważek. Łamana będzie dobra na szczpłego. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 O 11.02.2017 o 16:13, jaceen napisał: Myszy ukończone;) Jacku takie myszy mogą być przydatne i na kropkowańce http://www.rybomania.pl/19_ryjowek_w_brzuchu_duzego_pstr_ga_,214.html Jak na to trafiłem od razu mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Ponoć kropki mają się nimi zajadać. Oby się sprawdziły:) Żabom też dają popalić. Słyszałem o takim gagatku, że się zapędził za taką jedną i wylądował zdziwiony na przybrzeżnych kamieniach:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Tak było 😊 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Kolejne drewniaki z pod mojej ręki to już trzecia seria za każdym razem wyglądają coraz to lepiej a do pracy brak zastrzeżeń. Klenie i jazie może sie w nich zakochają 😂Albo na ich widok uciekną bądź popełnią samobójstwo 😂😁😎 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Budek calkiem fajnie to wygląda, Zaraz się pownie dowiemy czy łowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Kilka przynęt z ostatniej chwili. Myszek już chyba nie będzie. Bardziej podobają się mi borsuki:) I ponownie skrzydlate. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Normalnie dzieła sztuki jaceen! Pierwsza osa od góry kozak jak dla mnie Zastanawiam się czy mam wrzucać swoje brzydale? No dobra dzisiaj ustawiane: Coś nowego mi wyszło lub nie. Praca ciekawa. 30mm. Gąsieniczki "black cherry"-inspiracją były dla mnie kajtki w tym odcieniu Wszystko z jajem ,takie trochę wielkanocne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymm Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Moje brzydale z dziś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 34 minut temu, Booryss napisał: Moje brzydale z dziś Fajnie wyglądają te brzydale. Jednego miałem okazję już testować I muszę przyznać, że ta główka nadaję ciekawą pracę. Czy to tylko sama główka robi tą robotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 26 Lutego 2017 Share Napisano 26 Lutego 2017 Nie Jacek cała robota leży po stronie wprawnej ręki łowcy 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 27 Lutego 2017 Share Napisano 27 Lutego 2017 Robicie cuda panowie ja narazie zaprzestałem produkcji zaczynam łowić😁 i pracować 😟 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi