adrian.rudzki Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 od środy 21 do pon 26 efekty dość marne 4 leszcze od 50 do 60 cm kilka maleńkich kiełbików oraz 2 certy też takie sobie. Zestawy zarzucone na sandacza aż 1 sztuka maluch około 30cm . Wahania wody dość spore niekiedy chodzące do około 2metrów brzegu podczas jednego posiedzenia nad woda pora łowienia dzień i noc leszczyki wszystkie z nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boarhunter Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Czas odświeżyć wątek ... co tak jak tam na rożnowie? Majówka już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Witam 02.05. niedaleko wopru tzn.zaraz za mostem na plaży z gruntu brała płoć(około 15 szt. w tym 5 szt 30cm,na spina mały sandaczyk około 30cm) leszcz poszedł na tarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larss1 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Byłeś na kamieniach tuż pod WOPR'em czy może raczej tuż przy wejściu na ten brzeg jak ta małą zatoczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 witam. szedłem od strony gródka przez most i za mostem wbiłem się na dół(teren chyba quantum,rowerki tam wypożyczają)łowiłem od 6 rano bo ciężko było wstać.To był wypad majówkowy i nie było lekko zebrać się wcześniej ale plan był wstać o 3 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
larss1 Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Czyli łowiłeś z terenu wypożyczalni? W tej zatoczce przy wypożyczalni świetne okonie swego czasu chodziły ale nie reagowały na nic innego jak tylko twister w odpowiednim kolorze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 witam dokładnie na terenie wypożyczalni ale jeżeli chodzi o okonia to kompletnie nic zmieniałem gumki od 1gr,obrotówki i ani skubnięcia tylko ten jeden sandaczyk no i jeszcze coś pociągłem kilka metrów ale po stawianym oporze kaban to to nie był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boarhunter Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 4 maja W rejonie tabaszowa - roznow pływalismy ... 4 sandaczyki ok 30cm i pare małych okoni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marat18pias Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 witam bylem w niedziele na jeziorze. Efekt jednodniowego wypadu to 13 leszczyków 30 cm i jedna plotka 35 cm. Łowiłem na grunt kolo gródka. Mam do was pytanie czy znacie może jakieś fajne miejscówki bliżej zapory? Głownie chodzi mi o łapanie na grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 Tabaszowa- jest tam pole namiotowe. Trudny dojazd do wody ale dobre miejsce na grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marat18pias Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 czyli kolego ta tobaszowa jest blisko zapory? a miejscowek ogolnie duzo jest? chodzi mi o takie zeby tez do samochodu bylo niedaleko i oczywiscie zeby cos ladnego zlapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Mozna powiedziec, ze 1 zakret zbiornika i widac zapore samochodem zjezdzasz praktycznie nad samą wode, samo pole namiotowe tez jest długie i na pewno znajdziesz miejsce. Jedynie w niedziele bywa duzo ludzi, ale tak jest raczej wszedzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marat18pias Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 nie trzeba tam nic płacić za łapanie na tym polu namiotowym? można tam coś ładnego z gruntu złapac? i czy wogóle jest tam głęboko czy tak raczej średnio? z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 30 Maja 2012 Share Napisano 30 Maja 2012 Chyba za jakis wjazd samochodem czy cos jest opłata, ale nie mam pewnosci . Jak wjezdzasz na pole to po lewej stronie, gdzie jest niby plaza jest plycej, w zasiegu rzutu tak 2-4m. Im bardziej po prawej pola tym jest glebiej. Zwykle jezdze tam w maju-czerwcu w tym roku raczej mnie nie bedzie. W zeszlym roku o tej porze ładnie brały płocie, najwieksze miały 4 z przodu Pozatym sporo cert, mało leszczy ale jak jakis wział to ładna sztuka. Ostatnio sporo jest karpia, ale to tak na minium tydzien trzeba za nimi przysiasc. Z drapieznikami szału nie ma, ale niestety tak jest na Rożnowie ostatnio. Ciezko o ładnego okonia, ale takich patelniaków jest duzo. Sandaczy tez sporo małych, ale trafiaja sie rodzynki. Podobnie ze szczupakami, jest za to sporo wegorza i trafiaja sie spore okazy. Daj znac jak poszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marat18pias Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 witam bylem dziś na swojej miejscówce za gródkiem od 3 w nocy efekt 15 ryb a ich średnia wielkość to 30 cm strasznie małe leszcze pod 30cm i płotki 2 . Nie wiem co sie dzieje ze takie małe ryby biorą , dawniej rok czy 2 lata temu to leszczyki średnio miały po40 cm płocie po 30/35 cm a teraz mizeria. Z ta wodą to się tak bawią ze szkoda gadać. Rybki brały najczęściej od godziny 8 do 11 rano, przeważnie na pink i ryż Mam do was pytanie zamierzam wybrać się w przyszłym tygodniu do tobaszowej na pole namiotowe . Pytanie do was jak tam najlepiej od brzeska dojechać? i czy płaci się tam coś za łapanie na tym polu namiotowym, i oczywiście czy płaci się za samochód? proszę o rade , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marat18pias Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 i jeszcze jedno pytanie czy macie jakas swoja dobrą wypr€bowaną zanęte na leszcz i płoć? ja używam zanęty traper na płoć i leszcza rozrabiam to z melasą tak zeby sie troche kleiła dodaje pinke i płatki owsiane. Może macie jakas dobrą zanęte która ściąga rybki w łowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 spędziłem 3 dni nad Rożnowem i szału nie było sporo okonków sandaczyków i jeden szczupaczek ogólnie przedszkole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marat18pias Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 spining tylko uskuteczniales? powiedzcie jak do tej tobaszowej od brzeska najlepiej dojechac? kierowac sie na gordek i potem kurow czy z głownje drogi walin na nowy sacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 tylko spinning , jednego wieczoru sandacze brały jak szalone ale same małe tu masz link do mapy dojazdu jak zjedziesz z serpentyn od strony Łososiny skręcasz przed wjazdem do Tęgoborzy w lewo i jedziesz cały czas tą drogą wzdłuż jeziora. Uważaj na przełomy w drodze, można się nieźle nadziać więc nie szalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marat18pias Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 ktos z was zna cennik pola namiotowego w tobaszowej? chodzi mi ile sie placi od osoby i za samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 9 Czerwca 2012 Share Napisano 9 Czerwca 2012 Ja Ci dokładnie nie powiem, bo zawsze jezdze tam na minimum tydzien takze płace hurtowo Ale pewnie kilka złotych za samochód trzeba zapłacic, dojazd juz Ci wytłumaczył kolega Gobio Gobio. W zeszłym roku grubsze leszcze i płocie brały na kukurydze z puszki, ewentualnie makaron gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazy-ss Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 witam kolegów po kiju ) a znacie może jakieś kwatery do wynajęcia w okolicy pola namiotowego w Tabaszowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 W głębi tego pola w lesie są kwatery prywatne, ale szczegółów czy można je wynajmowac nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosza26 Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam. ma ktoś świeże informacje znad wody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Witam Wszyskich. Mam zamiar wybrać się w pażdzierniku na cztery dni na Roznów i mam pytanie czy jast szansa połowić coś (drapieżnik). Jak sytuacja z rybą w jeziorze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi