wojtt Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 toyota avensis fajne autko, w dieslu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 toyota avensis Babskie auto yyyou kocur, tylko uważaj na "drwali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Mały prezencik od św. Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Babskie auto Jakie babskie. Duży samochód w dieslu bezstresowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 avensis kocurowy jest całkiem męski więc zluzujcie fajny dupo wóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 przez ostatni tydzień sporo rzeczy: buty: http://www.outdoorzy.pl/1865-zamberlan-buty-storm-gt.html buty: http://allegro.pl/item832503142_lemigo_lekkie_kalosze_ocieplacz_46_od_producenta.html kamizelka: http://www.wiola.com.pl/fly_new/product_info.php?products_id=523&osCsid=a40e4df Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Na Mikołaja - Shimano Stradic GTM 3000S RB. Sporo gum manns'a 6 i 8cm z myślą o ładnych okonkach z rzeki przepływającej przez moje miasto. Dziś zamówione: na Gwizdkę - plecak Daiwa infinity 50l, ma imieniny - Daiwa infinity-q ultralight 1-9g. - Wszystko za darmochę (uczelnia mnie sponsoruje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abu Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Dawido, a możesz wrzucić jakieś foty i krótki opis tego kijka ma imieniny - Daiwa infinity-q ultralight 1-9g. oczywiście jak już dotrze do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Żaden problem, zamieszczę zdjęcia w temacie poświęconym wędziskom tej serii: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=7966 Recenzję jakkolwiek laicką też postaram się wysmolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 KONGER CARBOMAXX FEEDER 360 / 150g BERKLEY FIRELINE CRYSTAL 0,10 mm 110 m OKUMA CASSIEN BAITFEEDER Cassien 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pickerel Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 dzis zamowione: -4 woblerki Rapala-Minnow Rap (bo cena taka byla ze sie niemoglem powstrzymac by nie kupic ) -plecionka Power Pro -oraz paczka zoltych twisterkow z Mannsa(te z tym twardym przodem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Nareszcie kupiłem wymarzony Kołowrotek TICA Abbys TF6007 R, cena troszke duża (szczerze mówiąc zaje....... ,to najdroższa rzecz z wędkarstwa jaką kupiłem) ale kręcioł wygląda na prawde super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 DS Fan tak z ciekawości ile wywaliłeś ?? 400??czy lepiej ?? Nie jestem karpiarzem ale miałem młynek z tej serii w ręce jest PIERWSZA KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Całe 434zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Całe 434zł To się raczej trzeba CIESZYĆ - kapitalny młynek , nabytek na kilka - kilkanaście lat , praktycznie przy dobrej konserwacji niezniszczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Całe 434zł To się raczej trzeba CIESZYĆ - kapitalny młynek , nabytek na kilka - kilkanaście lat , praktycznie przy dobrej konserwacji niezniszczalny Obyś miał racje mam nadziej że te kilkanaście lat pociągnie . Nie mogę sie doczekać pierwszych testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Spro Aggressive Pro LCS 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 szmaty do oklejania woblerów, trzy zestawy kleju distal, pokost, capon, drut na stelaże, oczy do woblerów i na próbe gotowe stery.....śnieg za oknem ,lód na stawach pora strugać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 17 Grudnia 2009 Share Napisano 17 Grudnia 2009 Spro Aggressive Pro LCS 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 rafaloo, kupowałeś na allegro.pl rafaloo2 to ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 zgadza się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Właśnie wróciłem z Szczecina. W Nemo wydałem prawie 200zł a mam tak nie wiele: Niestety nie kupiłem żyłek, mały wybór. Po drodzę widzę sklep Kleń i nie mogłem sobie odmówić wizyty w tym słynnym sklepie, który okazał się spinningowo-spławikowym. Pytam się: "Ma Pan żyłki Mega Baits" "Nie, po co, mam Dragona HM69 i Stroft GTM". "Dziękuję do widzenia." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 warszawa_24- zakupił dziś od lewej : pałka typ "tomfa" , traper- piasek do sypania prosto w oczy,dwa noże jeden typowo do podcinania gardła a drugi do ciosów w okolice klatki piersiowej,dwie linki do typowego duszenia,gaz obezwładniający, świecę którą pozostawi płonącą przy denacie. Dodatkowo jeszcze w innym sklepie pytał o żyłkę "Mega Baits" - do plątania stóp. , muszę to gdzieś zgłosić Ja dzisiaj w decathlonie machnąłem 14 kopyt za 18 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 dzisiaj zakupilem multiplikator jaxona casting xtl i kilka nowych gum dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Kolejene karpiowe zakupy od TB, tym razem na Allegro: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi