Bucekk Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Ja na ten sezon zakupy chyba już skończyłem, a oto co udało mi się zakupić: - spodniobuty Caperlan - nowy podbierak spinningowy - twistery Mikado Fish Hunter 42mm 200szt - kopyta Mikado Fish Hunter 50mm 50szt - torba spinningowa Geologic - 5 woblerów Kenart - atraktory mastermix na okonia i szczupaka - przypony wolframowe 60szt - obcinaczki do plecionki Robinson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_Christo Napisano 8 Marca 2010 Share Napisano 8 Marca 2010 Daiwa Infinity Q JiggerSpin 8-35g model 2008 Bardzo dziękuję wszystkim, którzy swoimi wypowiedziami na łamach haczyk.pl przyczynili się do zakupu tego wędziska. Jestem pewny, że przyniesie mi wiele radości nad wodą. Pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newson Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 koł.shimano catana 2500ra, i wed.shimano vengeance 270ml....i rabacik 30%:)w sobote próba..tanie ale podobno z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PietraSS Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Witam. W tym roku z uwagi że dopiero zaczynam udało mi się (jak na razie ) zakupić: - wędeczke Shimano Hyperloop AX Match 3.90m; - kołowrotek Shimano Catana 2500 FA; - fotel Elektrostatyk F5R; - oraz trochę drobnego sprzętu (żyłka, przypony, ciężarki, spławiki tip, itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 W końcu, po długiej i ciężkiej przeprawie z żyłką fluo, która plątała się niemiłosiernie, kupiłem plecionkę. Jaxon 0.18mm. Mam nadzieję, że się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Stroft GTM 0,18 Haczyki Portfel na przypony Colmic Stopery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dodik Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Witam, dokonałem w tym roku takiego zakupu sprzęt : 1. 2 x Dragon Mystery XT Long Distance 3 lbs 3cz 2. 1x Okuma Eclipz 65 3. 1x Okuma Eclipz 50 (w drodze do mnie) 4. 1x Okuma EPB 50 ale raczej do sprzedania:( 5. Pokrowiec Salix alba 150cm, 3 komorowy 6.Pokrowiec na siatke Salix alba '40 7.Siatka 2,40 8.Torba duża Salix alba 9.Podbierak karpiowy 10. I takie tam podstawowe rzeczy , ale to na pewno nie koniec:D Jak na razie to najbardziej jestem zadowolony z pokrowców a co do sprzętu to się okaże nad wodą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekn Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 W tym sezonie czas na odległościówkę właśnie zakupiłem: Shimano Hyperloop AX Match 4,2m 5-20g Długość: 4,2m ; Ciężar wyrzutu: 5-20g ; Waga: 231g ; Długość transportowa: 144cm ; Ilość części: 3 Ilość: 1 szt. Okuma Tritan RD 30 Match Przełożenie: 1:5:0 ; Pojemność: 0,16mm/170m ; Ilość łożysk: 2BB + 1RB ; Szpula zapasowa Ilość: 1 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 misiekn, Wedeczka faja ale kolowrotek proponowal bym ci cormoran corcast 4Pi z przednimim hamulcem,1 obrot korbka prawie 90cm,bardzo dalekie rzuty,mam go dlatego polecam http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/corcast-match-a82-p699-k7740.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekn Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 niestety zamówienie już poszło, trochę się bałem na forum napisać co sądzicie o sprzęcie, ale dużo poczytałem, za miesiąc żyłki, spławiki itd nad kołowrotkiem długo myślałem, brat ma Okume ponad 3 lata i działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 trochę się bałem na forum napisać co sądzicie o sprzęcie Po to jest też forum żeby sobie pomagać, wymieniać się opiniami itp. Nie ma się czego bać. I żeby nie było offa to przyszła zamówiona siata do przechowywania ryb - 3,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 hiperg, siata to: RAMEAU 3,5m link do aukcji z siatką Jeśli chodzi o wykonanie oraz jakość materiałów nie mam zastrzeżeń. Zobaczymy jak spisze się w późnowiosennych testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Kocur dzięki - siatka fajna też chyba sobie ją wezmę Żeby nie było offa - Moim nowym nabytkiem są 4 woblerki salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Mi wczoraj przyszła paczka z wędką - Dragon Destiny 5-25 + żyłki Siglon V Premium i Siglon V Line Teraz tylko czekać aż pogoda dopisze, ale z tego co widzę (śnieg prószy za oknem) to pewnie jeszcze długo poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 kocur ale taniutka fajna za taką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mermit87 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 W marcu rozpocząłem ostrzejsze uzupełnianie sprzętu po długiej przerwie w wędkowaniu. Shimano Catana 2500fa Shimano Alivio 2500fb Mikado Sensual Float 420 Mikado Sensei Ultrafast Spin 280 c.w. 13g Bacik dla mojej Kobiety Mikado Golden Lion Pole 300 15 obrotówek rozmiary 1 - 3 50 gum w różnych rozmiarach 40 główek gramatura od 1,5 - 5g Trochę wolframów i stalówek Kilka spławików Jeszcze pozostały żyłki i jakieś polary i będzie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Lord Konrad I, właśnie dlatego zassałem ją. Muszę powiedzieć że kupiłem już u nich kilka rzeczy za ładnych kilka stów i nigdy nie było problemów ani zgrzytów. Sami powiadomią jak wypuszczają przesyłkę. I żeby nie robić offa to zamówiłem kilkanaście nabojów do kuchenki co by na rybskach nie głodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 W tym miesiącu kupiłem spina jak zwykle Dragon ale tym razem mystery feeling zander no i silnik do roweru do samodzielnego montażu 70cc bo mój biedny fiat bravo miał przez nazbyt częste wypady na ryby w ekstremalnych warunkach wymieniane prawie wszystkie elementy zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 chomik, uważaj na drogówkę z suszarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Ile jedzie i pali? Dbaj o przednie zawieszenie, przerzutki przy pedałach bo to w Hexagonie V4 najsałbsze ogniwo Kupiłem ochraniacz na TB bo wystaje z pokrowca 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 13 Marca 2010 Share Napisano 13 Marca 2010 Jedzie rzekomo do 55km/h a pali rzekomo 1,5l/100km.Na razie nie mogę świrować bo na docierce przez pierwsze 500km. niewskazane jest przekraczać 20km/h i to najbardziej boli ale raz mu przydusiłem i 50 na pewno pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 -Wędka Konger Carbomaxx Tele Spin 270cm/ 10-35g -Kołowrotek Okuma Zorax ZX 130 1 BB; Przełożenie 5:0:1; Nawój - mm/ m 0.20/ 360 0.22/ 230 0.30/ 160 - Troche główek Mustadta - Ok. 20 twisterów Mikado i Relax' a - 5 kopytek Relaxa - Wahadłówki Alga 1, Gnom 1 - Obrótówka Wirek 2,5 g - Pudełko Jaxona na gumy - Żyłka do spławika Siglon V Magic 0.20mm / 300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudas91 Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 -MIkado Trython feeder 3.90m c.w 100g. -Globe Samurai Feeder 4.50m c.w 120g. - 5 spławików ( od 0.6 do 1g) - 10 oliwek z krętlikem (6g,8g) Teraz zbieram na kreciaolki do feederkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 -Kopytka różowe z brokatem oraz perłowe z czarnym grzbietem Mann's. -Jaxon Adventure Tele Roach 3,60 m / 3-15 g -Spławik Expert special lake 1,5 g (Wygląda jak kolec jeżozwierza, ale jest z balsy - wiem, bo już go połamałem ale już naprawiony) -2 zwijadełka -Troche ołowiu karpiowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyczekpl Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Tri pod Sanger anaconda 2 swingery jaxona dwie nasadki tandem baitsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi