fkuzi555 Napisano 13 Kwietnia 2010 Share Napisano 13 Kwietnia 2010 ja przez zime chcialem doposazyc troche pokrowiec w neizbedny sprzet i dokupilem: Maver Falcon Alborella 4m, 4,5m , 5m (pozostale mialem wczesniej) Tubertini area ct 6m i 7m Kreciolek Shimano Aero GTM do matcha rozmiarowke splawikow Bacci fiesole rozmiarowke splawikow Bacci dik 2 splawiki cralusso rocket light 1 splawik cralusso sensitive haki milo sir drake cala rozmiarowka x2 haki drennan polemaster cala rozmiarowka haki maver katana, milo as do feederka podporki pod topy colmic podbierak maver jurassic 4m wiarda, sita, kociol siatke sensas zawodnicza (ta wielka 55cmx75cm) 3m 120 kg roznego rodzaju ziem i glin zanety T. Nysztala (karp, leszcz jasny, ploc czarna i czerwona) - sprawdzaja sie zylki smart tt i lenza madre na zestawy (0,12 i 0,14) zylki smart stone river do feedera i matcha (0,18 i 0,16) zylki trabucco superelite t1 na przypony (0,08 , 0,12) torbe i wozek, zeby wozic caly ten majdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alle Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Wedka Tica 8' TC2 30-70g Kolowrotek Daiwa Procaster 2500X http://www.fiskesnack.com/fotoalbum/images/16241-2005072370-DSCF2109.JPG Z 30 roznych gumek na sandacza, szczupaka, okonia. Zestaw ma byc uzupelnieniem do mojego ForceMastera 5-30g na troche ciezsze przynety. Czy zakupiony przeze mnie sprzet to dobry wybor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alle Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Zapomnialem dodac, ze zakupilem rowniez lodke, 5,50 dluga z 9 konnym dwutaktem Mariner, echosonde Cuda 300 i pare mniejszych dodatkow do lodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Zapomnialem dodac, ze zakupilem rowniez lodke, 5,50 dluga z 9 konnym dwutaktem Mariner, echosonde Cuda 300 i pare mniejszych dodatkow do lodki ja bym wolał jakąś topową daiwę i łapanie z brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 i łapanie z brzegu karpioki na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 ostatnio troszkę tego było: - żyłka Daiwa Troforce 0,18 ( druga szpula w tym roku i póki co jestem bardzo zoadowolony i polecam!!) - 5 woblerków stork 3cm - krętliki z agrafkami Spinwal nr 18 - agrafki super lock dragona rozmiar 22 - zinger do szczypczyków - mini "metrówkę" - kilka pudełek na wobki i akcesoria ( Robinson) sprzęt do nauki castingowej czyli: daiwa procaster rojo dragon mystery slider jerk cast 1.9m kilka sliderów 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 *Kołowrotek Robin Rexon(wybór padł na niego gdyż poszukiwałem prostego i taniego kołowrotka do ciężkiej gruntówki na Wiśle poprzedni niestety już padł ) *żyłka Max Feeder 0,25mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Zakupy na zawody o Puchar Zarządu Koła PZW nr 11 Ćmielów LIN KARAŚ EXTRA Lorpio (1,9kg) - 1 KARP EXTRA Lorpio (1,9kg) - 1 Pieczywo fluo czerwone TRAPER (400g) - 1 Konopie prażone TRAPER (400g) - 1 Pinka - 1 Białe robaki - 1 = 37zł Jeszcze brakuje kukurydze ale to podwędzę mamie z spiżarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Drobne przygotowania do sezonu boleniowego, niestety mam uszczuplony budżet ale coś udało sie zakupić Shimano Catana 4000 FA mam nadzieję że ten sezon wytrzyma Żyłka Trabucco T-force 0.255 3 x łomżyński bezsterowiec okulary polaryzacyjne Jaxon (poprzednie utopiłem jakieś 3 tygodnie temu ) Koszulka haczyk.pl W planach jeszcze kilka woblerów boleniowych i kleniowych a także podbierak spinningowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fkuzi555 Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 dzis do mnie dojechaly: 20kg ziemi belchatowskiej wojziem 20kg gliny rozpraszajacej naturalnej wojziem 10kg sensas gros gardons club 2 cralusso rocket light 4 lorpio lake 10kg zanety karpiowej nysztala po 5kg zanety leszczowej jasnej i ciemnej nysztala 5kg zanety karasiowej nysztala 3kg zanrty karpiowej stepniaka slodzik do zanet górka na 2 miesiace powinno wystarczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 na 2 miesiace powinno wystarczyc...No to całkiem sporo ,u mnie też zanęta dojechała jakieś 150kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 jakieś 150kg Pomyśl Maniek, czy nie lepiej na tym jakiegoś warchlaka odchować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 maniek jak tym zanęci to rybska z całego Bałtyku ściągnie do Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 Pomyśl Maniek, czy nie lepiej na tym jakiegoś warchlaka odchowaPewnie tak ,ale Unia tego zabrania.wiec zjedzą leszcze maniek jak tym zanęci to rybska z całego Bałtyku ściągnie do WrocławiaMoze będę solił zanętę to śledzie podejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abu Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 No to całkiem sporo ,u mnie też zanęta dojechała jakieś 150kg Nęcisz w kwintalach, czy głodu wielkiego się spodziewasz? Wyrzucić 150 kg suchego to jakieś 250 kg gotowego. Czym to ciskać? Ręką, rakietą, petem, łyżką? Styknie Ci tego staff'u do poniedziałku? Jesteś niemożliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 21 Kwietnia 2010 Share Napisano 21 Kwietnia 2010 3 kijki Greys X-Flite + 3.60/3lbs TC I jeszcze jeden BBLC do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolek_93 Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Drut nierdzewny do wobków BAlsa lipa kółka łącznikowe kotwice poliwęglan stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Na nadchodzący sezon boleniowy, szczupakowy i może sandaczowy, taki rzeczny uniwersał Team Dragon 2,7 10-35g. Zobaczymy co to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Mi w łapki wpadł kijek pod bolucha, mianowicie Mikado MLT 2,7 10-30g. Na sucho wydaje się super, 1wszego maja test nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 A ja zamówiłem troszkę na maja pod odległościówkę: * - 2 x BIG ROACH zanęta 2kg MVDE * - 2 x SUPERMATCH zanęta 1kg MVDE * - 1 x Pieczywo fluo pomarańczowe Traper 400g * - 2 x ROACH atraktor 200g MVDE * - 1 x Pieczywo fluo czerwone Traper 400g * - 1 x Pieczywo fluo żółte Traper 400g * - 2 x TURBO BLACK zanęta 2 kg MVDE * - 4 x GOLD PRO Classic zanęta 1kg MVDE * - 1 x MATCH S-FORCE żyłka Trabucco150m * - 1 x Kopra - Melasa 500g Lorpio * - 1 x COCO BELGE Mondial-F 500g 96693 * - 1 x BROWNY ROACH Mondial-F atraktor 250g * - 1 x Glina Rozpraszająca Gut - Mix 2 kg * - 1 x Glina rzecznz Gut - Mix 2kg41117 * - 4 x MATCH WIN zanęta 1kg MVDE * - 2 x Zanęta GROS GARDONS 3000 Sensas 1kg 00891 * - 1 x Stone River Maver żyłka 150m * - 1 x Wiadro Sensas 17L * - 2 x Glina Rozpraszająca Naturalna Wojziem 1kg * - 1 x Gruntomierz Stonfo zaciskowy 5,0g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shaman1111 Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Jezus maria, ile żeś tego nakupował ile wydałeś?? Ja dziś kupiłem Kuleczki Tandem Baitsa 16mm Brzoskwinka ananas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 360 zł po rabacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_Cieszyn Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Michell Elite Feeder 3.6m 60-120g Koszyczki jaxona 5sztuk Zanętka jakaś taka mało znana sprzedawca zachwalał nazwy nie podam bo już w aucie leży Rurki antysplątaniowe i pare pierdołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek* Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam Wczoraj i ja uległem pokusie zakupów, dokupiłem 4 spinning; Shimano Beast Master BX 240H{w miejscu chwytu kciuk dotyka do blanku} teraz to nawet jak stynka zaatakuje jerka to wyczuję . I po co mi to było ... teraz mam problem jaki kołowrotek kupić? Koledzy dzisiaj popłynęli sprawdzić nowo nabyty silnik ośmiokonny a ja w robocie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 2 x Salmo Thrill (Oliwkowy i Srebrny) 2 x Gloog Hermes (Srebrno/czarny i Srebrno/niebieski) 2 x Gębala, uklejka 7cm 2 x Obrotówka Jaxon-a rozmiar 3 z paletką long Do tego w gratisie dostałem katalog Dragona w wersji multimedialnej i... oglądam a tu zdjęcie naszego forumowego łowcy szczupaków, Sobiego z jego największym krokodylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi