Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Gość mikado90
Napisano

Ja po zajęciu na zawodach drugiego miejsca dostalem talon na 80 zł i nabyłem kołowrotek Konger Medalist 830 z wolnym biegiem:) łowiłem nim raz i narazie pozytywne wrażenie nagrunt nie łowię zbyt często mam nadzieję że da radę :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

No to i ja się pochwalę:)

-100 gum Mann's Predator 3' różna kolorystyka

-Kołowrotek Dragon Fishmaker 1130i

-Jutro przyjedzie do mnie Team dragon Spin 2,13 c.w do35g:):)

Kolejnym moim celem jest Echosonda Lowrance Mark 5x Pro:D:D:D i Ponton jakiś:D:DD:D

Napisano
No no ładne zakupy :) tysiaczek pękł? :)
za gumy dałem 100zl:D za kij dałem 199zl a za kołowrotek 247zl:D wszystko nówki sztuki:D:D:DD:D Tylko że na bierzaco promocje przegladam co troche w sklepach internetowych i mozna ladnie trafic jak widac:D:D:D:D Aha i zapomniałem dopisać że 2 tygodnie wcześniej kupiłem Dragon Millenium perch 245 4-18g za 117zl nowy:)
Napisano

Również poproszę info co to za sprzedawca z aledrogo... ale aż nie chce mi się wierzyć. Manss Predator 3 w stacjonarnych sklepach kosztuje 3 zł (nie mniej nie więcej) więć naprawdę ciężko mi uwierzyć, że wyszło Ci za jedną gumę raptem 1 zł. No ale...

Napisano

Ale jesteście niedowiarki :) Czasami na allegro zdarzają się okazje. W tym tyogodniu obserwowałem aukcje 300-400 (nowych) gum relaxa wraz z pudełkiem na przynęty które poszły za 130~ zł :) Taki sytuacje gdy ktoś nakupi sprzetu a potem szybko mu się znudzi się zdarzają.

Ja podobnie kupiłem na allegro sporo meppsów po cenie w którą również niejeden by nie uwierzył.

Napisano

no to tylko pozazdrościć złapania okazji. Co do Relaxów to już prędzej, bo też widziałem w dobrych cenach, zwłaszcza jak ktoś dostał za darmoszkę np. od rodziny w stanach.