technops Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Okulary polaryzacyjne Brenda A1107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Wędka Savage Gear MPP Softlure 251/23g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Team Dragon 735 Xi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Okularki polaryzacyjne Arctica S-111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja kupiłem sobie wczoraj chwytak i lampke diodową z robinsona, oraz wobka dorado w zastępstwie tego, który dynda sobie na drzewie od tamtego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Koszyki 80-100g z Decathlonu do wypróbowania. Muszą dać radę Odrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememiks Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 I ja się powoli zaczynam przygotowywać na Majówkę. - Wędka cormoran black master spin 2.10 10-40 - kołowrotek spro passion 740FD (to będzie już 2 super kręciołki) - plecionka Dragon milenium szczupak 0.14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 I jeszcze "światło" na cały sezon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 dawno nie pisałem zacznę więc od chwalenia się. Kupiłem przyczepkę pod ponton i od kolegi Pytoona echosondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0nkey Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Mój zakup : - Konger Kołowrotek Team Konger Pro Carp 960 - Jaxon Wędka Black Arrow Carp Ground - Siata Kongera 3,50 m i Czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker91 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Zakupione na nowy sezon: -Jaxon Cantara 3.6m -Jaxon Black Arrow -Mistrall pro Carp -Mikado Delight 750 -Stanowisko Karpiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranek Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Wobler Hegemon Lucky 9cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Dzisiaj kupiłem pozwolenie na opolskie no i takie tam poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Technops tzn robiłes dopłate na opole z wałbrzyskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Ja podsumuję zimowe zakupy, bo trochę się tego nazbierało: -zacznę od łódki z silnikiem, czeka na majówkę i na wodowanie -wymienione wszystkie pletki (4) -spining Dragon Millenium HD X-Fine -kołowrotek Spro Red Arc 10401 -i uzupełniony zapas gum, 150 sztuk Już nie mogę się doczekać wspomnianej majówki i pierwszego wypadu na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Ja podsumuję zimowe zakupy, bo trochę się tego nazbierało:-zacznę od łódki z silnikiem, czeka na majówkę i na wodowanie -wymienione wszystkie pletki (4) -spining Dragon Millenium HD X-Fine -kołowrotek Spro Red Arc 10401 -i uzupełniony zapas gum, 150 sztuk Już nie mogę się doczekać wspomnianej majówki i pierwszego wypadu na ryby. No michał82, to są poważne zakupy, a nie tam jakieś świetliki z Lidla. Pozazdrościć i połamania na majówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomad Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Wędka Jaxon Black Arrow- karpiówka. Kołowrotek-Abu Cardinal 554(oldschool)-do malutkiego remontu Spinning -Abu (jakiś stary model ale bardzo ładnie pracujący)-do większego remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macekyes Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Kurtka Gore-Tex MVP DPM, 2x plecionka K-Karp, igła do kulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 feederalny, a ile wyrzeczeń mnie to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 łódka Halina 1 320cm silnik elektryczny Yamaha M12 2 x wiosła 2 x kotwica echosonda Garmin fishfinder 90 komplecik za bardzo małe pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 komplecik za bardzo małe pieniądze Taaa..., za te "małe" pieniądze to by mnie żona z domu wygoniła.... Połamania i popływania... P.S. Czy może ktoś wie jak schować łódkę przed żoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynka Napisano 27 Kwietnia 2013 Share Napisano 27 Kwietnia 2013 najlepiej u kolegi ja tak robię latem na wodzie zimą u kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranek Napisano 10 Maja 2013 Share Napisano 10 Maja 2013 Wobler Gloog nike 8 cm oraz kilkanaście główek do gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Dzisiejszy zakup LEKKIE / WYTRZYMAŁE SPODNIOBUTY BEHR PVC http://allegro.pl/lekkie-wytrzymale-spodniobuty-behr-pvc-roz-43-i3216690234.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinryba Napisano 28 Lipca 2013 Share Napisano 28 Lipca 2013 WITAM WSZYSTKICH ZAPALONYCH WĘDKARZY ... pare dni temu zakupiłem sobie parasol wędkarski firmy TRAPER średnica czaszy 2,5m cały zabudowany na zamek błyskawiczny + drzwi z oknem ponad 2 m wysokości powiem wam rewelacja sprawdziłem na nocce 2osoby sie mieszcza razem ze sprzetem po porannych mgłach i wilgoci wszystko suche . polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi