Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

kijaszek Dragon Millenium Fatso Jerk 1,95 m, c.w. 25-60 g

Multik Okuma Tormenta 266 xl

platka Daiwa Tournament 8xbraid

kilka Sliderów Salmo 10 (4) + kilka jakieś firmy, której nie znam...

• 3 weeks later...
Napisano

pare dni temu zakupiłem sobie spina konger troker 270/30g i powiem że jestem bardzo zadowolony fajna praca do obławiania rzeki średnimi przynętami i przy holu ryb...

• 2 months later...
Napisano
Ten rok to dla mnie największe zakupy w życiu. Tyle sprzętu co się udało skompletować to do końca moich dni :)

Ja jeszcze robię sobie zapas zanęt od Pana Milewskiego, bo znalazłem pewien sklep internetowy, który jest do likwidacji i są baaardzo okazjonalne ceny. Także jak zakupię jeszcze tych zanęt na ok.300zł, to kolejny sezon mam z głowy z kupowaniem zanęt :)

• 4 weeks later...
Napisano

30kg zanęty Pana Zbyszka Milewskiego po okazjonalnej cenie :) Wyczynowa siatka na ryby mivardi 4m, pokrowiec wyczynowy sztywny na odległościówki traper competition, latarka czołowa mivardi :)

Napisano
pawciobra, zbroisz się jak na Puchar Świata :shock:

Hehe nie. Po prostu wciągnęła mnie metoda spławikowa, a coraz bardziej mam zachcianki na zakup tyczki, lecz na chwilę obecną muszę się zadowolić odległościówką. Zanęty skupuję po promocyjnych cenach, bo po co w sezonie mam płacić 7zł za 1kg jak teraz jest okazja kupić za 4zł :) Teraz po mojej ulubionej metodzie jaką są feedery na drugim miejscu jest odległościówka hehe :oops::razz:

Napisano

Dotarł SÄNGER Anaconda Extension Pod

Mata małe Kogha

Szybko złączki z kwasiaka.

Mouth Snagger różne kolory

Haki Nasa-pełna gama.

Haki Cranked Hook nr 4

Haki Korda Kaptor Wide Gape nr 4

-------------- Continental nr 6

-------------- Kurw Shank nr 6

Haki PB

Plecionka Kryston Quick Silver Gold 25 lb

----------- Fox Coratex 25 lb

----------- JRC brązowa i szara. 25 i 15 lb

-----------ACE 15 lb

Rurki termo PB -Solar

Fluocarbon Nash Stiff 25 lb

Fluocarbon Super Stiff 0,45

Fox Slink Memory free shock leader 30 lb

Siatka PVA Fox

Różne pellety do siatek.

Napisano

Konger Tiger Cross Maxx 7-25 o długości 240, plecionka Power Pro 0,15, linka na przypony Jaxona i do tego trochę główek do zbrojenia gum. Choć dopiero za 5 miesięcy będzie mi dane tego użyć to nie mogłem się przed zakupami powstrzymać. Głód wędkarski straszny, chyba trzeba się zająć struganiem woblerów czy cuś :lol:

• 3 weeks later...