Kaziutek Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Trochę jigów - niestety bieda z kasą, więc nie szalałem w tym miesiacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barylax Napisano 21 Maja 2014 Share Napisano 21 Maja 2014 ja dziś otrzymałem przesyłkę z "INSEL" troszkę spławików nowe żyłki mono feeder 0.2 i 0.23 trochę przyponówek trabucco sprężyny koszyczki kilka paczek haków mustad w przedziale 12-16 i najważniejsze udało mi się wylicytować taki zestawik Wędzisko Dragon Express Match 390 2-15g Kołowrotek Okuma Hexana RD30 Match ciekaw jestem jak będzie pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaSsAcReR Napisano 25 Maja 2014 Share Napisano 25 Maja 2014 silnik yamaha 6hp 2 suw do mojego pontonu Silniczek w swietnym stanie. Lekki dynamiczny i ekonomizny. W sam raz do moich potrzeb. Spokojnie plywam nim w slizgu i jest w miare lekki przy przenoszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaSsAcReR Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 pudelko plano 7771 i zestaw ok. 100 gum i glowek. Pudelko bardzo poreczne- nareszcie wszystko w 1 miejscu. Duza ilosc schowkow plus miejsce na 4 duze i 3 male pudla z przynetami. Calosc (zaladowana) wazy okolo 10-12 kg. Na ponton jak znalazl Takze przygotowania do sezonu juz prawie zakonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Plecak traper excellence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoTic Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 ja skromnie - parasolka 2.5m z regulowanym kątem i czaszą podgumowaną mikado prawie całe stanowisko skompletowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 13 Czerwca 2014 Share Napisano 13 Czerwca 2014 2x Tandem Baits Phantom Ex + Mata Jaxon + sygnalizatory Konger 2+1 + wózek karpiowy (nie mam pojęcia jaki, mała taczka dwukołowa) + fotel Elektrostatyk + tona bibelotów karpiowych - karpiowanie na dzikich wodach czas zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek0402 Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Ryobi Zauber 1000 od Kongera za 219zł z gwarancją na 5 lat Nawinąłem na niego żyłkę Dragon V-Strong 0,16mm jak dokupię do niego jakiś kij UL to wypróbuje go nad wodą bo na sucho to jestem zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 2 Lipca 2014 Share Napisano 2 Lipca 2014 Dzisiaj kurier dostarczył mi pokrowiec traper excellence. Kolos w porównaniu do poprzednika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinryba Napisano 16 Lipca 2014 Share Napisano 16 Lipca 2014 witam pare dni temu zakupiłem wędzisko do metody odległościowej mistrall lexus tele match 4,20 wędzisko rewelacja piękna praca szczytowa i dość sztywna jak na 5-25g wyrzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Smużaczki! Dokupiłem te, które mi się sprawdzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fishrun Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 A gdzie je kupiłeś i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 A gdzie je kupiłeś i za ile? http://allegro.pl/show_item.php?item=4421088354 10zł od sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pifpaf Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Dziś kupiłem meppsiki 00 za 8 zł sztuka chyba dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian_s1 Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Jestem nowy na forum przez ostatnie 7 lat prawie nie bywałem nad wodą a w tym roku zrobiłem trochę zakupów i każdy wolny czas staram się spędzić na rybkach kupiłem min. Wędki Mistrall Aqua Bolognese 6 m 10-30g Okuma Black Rock 2,75 10 - 35g Mikado SCR Sea Medium Picker 2,70 do 250g Cormoran Carbo X-Satar 2,70 3-18g Kołowrotki Shimano Big Baitrunner Long Cast Ryobi Zauber 4000 Mikado Inazuma 3006 FD Okuma Electra Plecionki Power Pro 0,19 Power Pro 0,28 Mikado Trytchon Mega Line 0,45 Poza tym różne żyłki ok 5 kilo główek,blach,gum sprzęt do kręcenia kogutów,pudełka,koszyczki zanętowe,haczyki,krzesło,pokrowiec na wędki i 10 kg zanęt Znalazłem również nad wodą podstawki pod wędki gruntowe ,siatkę na ryby,torbę ze sprzętem i sygnalizator brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Shimano Catana CX 240UL c.w. 1-11 gram w promocyjnej cenie 117 zł W tym roku chcę się pobawić bocznym trokiem http://allegro.pl/wedka-spinning-shimano-catana-cx-240ul-zylka-i4438993301.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Mała inwestycja na spółkę z dwoma kumplami. Wczoraj była testowana i frajda niesamowita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Ja kupiłem nową wędke z kołowrotkiem 500PS o dobrym przełożeniu. 350cm , 80-120g wyrzutu. Gość chciał 30zł a w rezultacie wyrwałem ją za 25zł Idealna na szczupaki i pstragi , mam taką drugą to jestem bardzo zadowolony, wyciągła już mase drapieżników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinryba Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 ostatnio zakupiłem sobie młynek ryobi arctica 2000 i używam go do matchówki rewelacja pięknie pracuje i przede wszystkim super zwija cieniutką żyłeczke....polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 14 Sierpnia 2014 Share Napisano 14 Sierpnia 2014 Wędka Dragon MODERATE 3,05 m 3-15 g + podbierak pstrągowy dragona Wędeczka wydaje się być rewelacyjna! Nie mogę się doczekać jutrzejszego kleniowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 20 Sierpnia 2014 Share Napisano 20 Sierpnia 2014 Kilka smużaków z allegro W tym roku sam zamierzam strugać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 24 Sierpnia 2014 Share Napisano 24 Sierpnia 2014 Fotel Elektrostatyk FK5P z dostawką _ podnóżkiem - do spania. Wypróbowany, naprawdę wygodny i solidny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 11 Września 2014 Share Napisano 11 Września 2014 Planuję mała odskocznię od spławika i feedera, więc postanowiłem zacząć sobie trochę pospinningować, dlatego zakupiłem sobie już kręciołek Daiwa Exceler-X 3000 i czaje się na kijek Shimano Speedmaster AX 270ML. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Tak jak mówiłem, to tak zrobiłem. Zakupione dwa kije shimano catana oraz speedmaster oraz mega spławiki drennana do odległościówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BARTEK250 Napisano 9 Października 2014 Share Napisano 9 Października 2014 Wczoraj odebrałem przesyłkę z torbą spinningową team dragon model CHR-91-11-002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi