jmk81 Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 To trzeba było dokupić jeszcze "rzepy"dragona do wędek skladanych Mam ich z 10, nawet dziś dokupiłem sobie dwa. Są na prawdę super. a jak zycie upraszczają. O tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Troszeczkę sie przeciągło, ale... http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Aprilia/RX%2050/12694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Ogro na ryby w sam raz ,dojedziesz wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Ja na ryby jeżdzę.... komarkiem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Magnum hehe to witam w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 Ja dziś ostatnie zakupy przed jutrzejszym wyjazdem na mazury. Robale, zanęty trapera i jeszcze jakieś haki dokupiłem. Już nie mogę sie doczekac jak dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lin Napisano 27 Lipca 2007 Share Napisano 27 Lipca 2007 a moj komar sie rozwalil :D i popylam wszedzie rowerem heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 2 spławiki 1,5g i 4g Żyłka York Carisma 0,25 wczoraj testowana, wytrzymała leszcza 10cm, zobaczymy innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 kupilem "zyle"- Maxima Chameleon o srednicach: 0.37 , 0.22 , 0.14 wszystkie w nawoju 200-stu metrowym i robactwo. Juz mialem kupic spinerka Brownning-a seria "Cherwwod" lub " Titanium" ale oba maja przelotki calkowicie metalowe(bez ceramicznego wkladu) w dodatku sa(przelotki) bardzo cienkie. Najgrubsza ma powierzchnie "styku" okolo 0.5mm. Jesli ktos lowil podobnymi "patykami" dajcie znac. Wytrzymalosc, kontakt plecionka-zylka, itp. Sorka ze post nie we wlasciwym miejscu ale w "Wedki,wedziska" nie znalazlem postow o przelotkach. Jesli jednak tam jest to .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Storm, rattling chug bug saltwater w kolorze metallic silver mullet (268) - popper - top water to na bassa, oraz na szczupiego (niedługo wypad na Shannon) niezastąpiony salmo slider w kolorze hot pearch - tonący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 ech zazdroszczę, zazdroszczę wam u mnie już 600 stow pękło na wyprawkę szkolną, ale powoli zbliżamy się do końca A wtedy... na wędkarskie zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 ech zazdroszczę, zazdroszczę wam ja też u mnie już 600 stow pękło na wyprawkę szkolną, ale powoli zbliżamy się do końca U mnie też sporo na długotrwałe wycieczki po aptekach, dzisiejsza wizyta u pediatry również potwierdziła, że zbliżamy się do końca, uffff A wtedy... na wędkarskie zakupy ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 ja też, ja też jutro wypłata Ja też ja też Kupiłem żyłkę Dragon Super Mimicry Match używam jej do feederka póki co przeszła chrzest bojowy w sobotę. Nigdy nie byłem tak zadowolony z żyłki super żyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość keri. Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 A wtedy... na wędkarskie zakupy ja też, ja też a nie po nowe ciuszki i kosmetyki. Panie mój, gdzie są takie kobiety ze tęsknią za zakupami wedkarskimi.Moja nawet złotówki by nie wydała na sprzet wędkarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 trini napisał/a: A wtedy... na wędkarskie zakupy madi napisał/a: ja też, ja też :shock: a nie po nowe ciuszki i kosmetyki. Panie mój, gdzie są takie kobiety ze tęsknią za zakupami wedkarskimi. Spoko ciuszki są, goła na ryby nie pojadę przecież Oko też wyglądać musi Ale kurcze odkładam na kompletny zestaw DSa i jakoś ostatnio mi to ciężko wychodzi Moja nawet złotówki by nie wydała na sprzet wędkarski Hmmm i tu nie wiem czy pogratulować czy złożyć kondolencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość keri. Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 i tu nie wiem czy pogratulować czy złożyć kondolencjeChyba pogratulować bo ja wystarczająco dużo wydaje na swoje hobby, jak by jeszcze moja małżonka sie do tego dołączyła to moglibyśmy wpaść w kłopoty finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Dzisiaj odwiedziłem sklep wędkarski, kupiłem: Sporo haczyków Przypony ( 0,20 i 0,15) Kilka świtlików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Panie mój, gdzie są takie kobiety ze tęsknią za zakupami wedkarskimi. no tutaj ale już zajęte... a nie po nowe ciuszki i kosmetyki eee juz mam bez przesady, ile można kosmetyków zużyć - raz na pół roku takie zakupy babskie wystarczą Trza oszczędzać i rozsądnie zużywać co się ma a nie latac co 5 minut po nowe Ale kurcze odkładam na kompletny zestaw DSa i jakoś ostatnio mi to ciężko wychodzi mówiłam Ci, że ja dostałam na dzień kobiet, ale marzy mi się jeszcze parę gadżetów, no ale to później, później nie wiem czy pogratulować czy złożyć kondolencje raczej wyrazy ubolewania... Chyba pogratulować bo ja wystarczająco dużo wydaje na swoje hobby, jak by jeszcze moja małżonka sie do tego dołączyła to moglibyśmy wpaść w kłopoty finansowe łeeee tam, godosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 no dzisiaj małe zakupki przypony karpiowe, kulki proteinowe Tutti Frutti , ciasto proteinowe truskawkowe, sprężyny i w czwartek albo piątek wyprawa na karpie małżonka trochę pokręciła nosem ze znowu trochę kasy poszło ale sama jedzie ze mną łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Po przeczytaniu wszystkiego na temat taniego i dobrego federa, w końcu dzisiaj kupiłem Kongera Salvę 3,30 100g cw. Z wyglądu wędka naprawdę fajnie zrobiona, jeżeli nic się nie zmieni jutro próby nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariush4 Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 mówiłam Ci, że ja dostałam na dzień kobiet, ale marzy mi się jeszcze parę gadżetów, no ale to później, później szykuje się nowa kategoria na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Do nowej wędki trzeba było dokupić wreszcie nowy kołowrotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 No ciekaw jestem czy okaże się lepszy niż poczciwy Exage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Noooo artech widzę, że doszedł Śliczny kurcze! Daj znać jak się sprawuje nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 No ciekaw jestem czy okaże się lepszy niż poczciwy Exage. Narazie chodzi lepiej Daj znać jak się sprawuje nad wodą niestety na pierwsze testy trochę muszę poczekać, przynajmniej do przyszłego piątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi