Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To trzeba było dokupić jeszcze "rzepy"dragona do wędek skladanych

Mam ich z 10, nawet dziś dokupiłem sobie dwa. Są na prawdę super.

a jak zycie upraszczają.

O tak.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Ja dziś ostatnie zakupy przed jutrzejszym wyjazdem na mazury. Robale, zanęty trapera i jeszcze jakieś haki dokupiłem. Już nie mogę sie doczekac jak dojadę :mrgreen:

Napisano

a moj komar sie rozwalil :D:D i popylam wszedzie rowerem :D heh

Napisano

2 spławiki 1,5g i 4g

Żyłka York Carisma 0,25 wczoraj testowana, wytrzymała leszcza 10cm, zobaczymy innym razem :wink:

Napisano

kupilem "zyle"- Maxima Chameleon o srednicach: 0.37 , 0.22 , 0.14 wszystkie w nawoju 200-stu metrowym i robactwo. Juz mialem kupic spinerka Brownning-a seria "Cherwwod" lub " Titanium" ale oba maja przelotki calkowicie metalowe(bez ceramicznego wkladu) w dodatku sa(przelotki) bardzo cienkie. Najgrubsza ma powierzchnie "styku" okolo 0.5mm. Jesli ktos lowil podobnymi "patykami" dajcie znac. Wytrzymalosc, kontakt plecionka-zylka, itp. Sorka ze post nie we wlasciwym miejscu ale w "Wedki,wedziska" nie znalazlem postow o przelotkach. Jesli jednak tam jest to :oops: .Pozdro-Radek.

Napisano

Storm, rattling chug bug saltwater w kolorze metallic silver mullet (268) - popper - top water

92c9aa14e4423632m.jpg02f2440fd5fd43dcm.jpg

e072874932d91451m.jpge963e5195bfac682m.jpg

to na bassa, oraz na szczupiego (niedługo wypad na Shannon) niezastąpiony salmo slider w kolorze hot pearch - tonący

1817790263edc010m.jpg5c68192e9b943a89m.jpg

Napisano

ech zazdroszczę, zazdroszczę wam ;)

u mnie już 600 stow pękło na wyprawkę szkolną, ale powoli zbliżamy się do końca ;)

A wtedy... na wędkarskie zakupy :mrgreen:

Napisano
ech zazdroszczę, zazdroszczę wam ;)

ja też :wink:

u mnie już 600 stow pękło na wyprawkę szkolną, ale powoli zbliżamy się do końca ;)

U mnie też sporo na długotrwałe wycieczki po aptekach, dzisiejsza wizyta u pediatry również potwierdziła, że zbliżamy się do końca, uffff :grin:

A wtedy... na wędkarskie zakupy :mrgreen:

ja też, ja też :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Napisano
ja też, ja też

jutro wypłata :!::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ja też ja też :!::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kupiłem żyłkę Dragon Super Mimicry Match używam jej do feederka póki co przeszła chrzest bojowy w sobotę. Nigdy nie byłem tak zadowolony z żyłki :mrgreen: super żyła :mrgreen:

Gość keri.
Napisano
A wtedy... na wędkarskie zakupy
ja też, ja też
:shock::shock: a nie po nowe ciuszki i kosmetyki. Panie mój, gdzie są takie kobiety ze tęsknią za zakupami wedkarskimi.

Moja nawet złotówki by nie wydała na sprzet wędkarski :wink::lol:

Napisano
trini napisał/a:

A wtedy... na wędkarskie zakupy

madi napisał/a:

ja też, ja też

:shock: :shock: a nie po nowe ciuszki i kosmetyki. Panie mój, gdzie są takie kobiety ze tęsknią za zakupami wedkarskimi.

Spoko ciuszki są, goła na ryby nie pojadę przecież :mrgreen: Oko też wyglądać musi :wink:

Ale kurcze odkładam na kompletny zestaw DSa i jakoś ostatnio mi to ciężko wychodzi :roll:

Moja nawet złotówki by nie wydała na sprzet wędkarski :wink::lol:

Hmmm i tu nie wiem czy pogratulować czy złożyć kondolencje :lol::lol::lol:

Gość keri.
Napisano
i tu nie wiem czy pogratulować czy złożyć kondolencje
Chyba pogratulować bo ja wystarczająco dużo wydaje na swoje hobby, jak by jeszcze moja małżonka sie do tego dołączyła to moglibyśmy wpaść w kłopoty finansowe :lol:
Napisano
Panie mój, gdzie są takie kobiety ze tęsknią za zakupami wedkarskimi.

no tutaj :twisted: ale już zajęte... :lol:

a nie po nowe ciuszki i kosmetyki

eee juz mam :P bez przesady, ile można kosmetyków zużyć - raz na pół roku takie zakupy babskie wystarczą :mrgreen: Trza oszczędzać i rozsądnie zużywać co się ma a nie latac co 5 minut po nowe :D

Ale kurcze odkładam na kompletny zestaw DSa i jakoś ostatnio mi to ciężko wychodzi

mówiłam Ci, że ja dostałam na dzień kobiet, ale marzy mi się jeszcze parę gadżetów, no ale to później, później ;)

nie wiem czy pogratulować czy złożyć kondolencje

raczej wyrazy ubolewania... :lol:

Chyba pogratulować bo ja wystarczająco dużo wydaje na swoje hobby, jak by jeszcze moja małżonka sie do tego dołączyła to moglibyśmy wpaść w kłopoty finansowe

łeeee tam, godosz... :P

Napisano

no dzisiaj małe zakupki :wink: przypony karpiowe, kulki proteinowe Tutti Frutti , ciasto proteinowe truskawkowe, sprężyny i w czwartek albo piątek wyprawa na karpie :grin: małżonka trochę pokręciła nosem ze znowu trochę kasy poszło ale sama jedzie ze mną łowić :mrgreen:

Napisano

Po przeczytaniu wszystkiego na temat taniego i dobrego federa, w końcu dzisiaj kupiłem Kongera Salvę 3,30 100g cw. Z wyglądu wędka naprawdę fajnie zrobiona, jeżeli nic się nie zmieni jutro próby nad wodą.

Napisano
mówiłam Ci, że ja dostałam na dzień kobiet, ale marzy mi się jeszcze parę gadżetów, no ale to później, później ;)

:lol: szykuje się nowa kategoria na forum :wink::mrgreen:

Napisano
No ciekaw jestem czy okaże się lepszy niż poczciwy Exage.
Narazie chodzi lepiej :wink:
Daj znać jak się sprawuje nad wodą
niestety na pierwsze testy trochę muszę poczekać, przynajmniej do przyszłego piątku :sad: .