maniek Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 W tych pieniądzach (75 zł) nie znajdzie nic lepszegoTu masz racje,tylko te cw mnie troche martwi ,jest troche za małe.Choć może troche przesadzam ,z tą mocą wędziska ,każdy ma swoje upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 A ja wkoncu zakupilem czołówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 W końcu zakupiłem nową siatkę na ryby, poza tym dodatkową szczytówkę, zanętę GutMix do federka i parę podpórek. Jeżeli nic się nie zmieni to jutro wypad nad Wisłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybak_stefan Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 ja kupuję już tylko przynety i zanety (nawet żyłke ma 3-letnią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 (nawet żyłke ma 3-letnią) Obyś nie odczuł kiedyś tej pozornej oszczędności. Ryby życia biorą w najmniej spodziewanym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 ybak_stefan napisał/a: (nawet żyłke ma 3-letnią) Obyś nie odczuł kiedyś tej pozornej oszczędności. Można oszczędzać na wszystkim ale nie na żyłce. Ja zmieniam średnio trzy razy w roku a przynajmniej ją przewijam. Nie używam bardzo drogich żyłek wolę częściej zmienić na żyłkę z gwarancją jej świeżości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 ybak_stefan napisał/a: (nawet żyłke ma 3-letnią) Obyś nie odczuł kiedyś tej pozornej oszczędności. Można oszczędzać na wszystkim ale nie na żyłce. Ja zmieniam średnio trzy razy w roku a przynajmniej ją przewijam. Nie używam bardzo drogich żyłek wolę częściej zmienić na żyłkę z gwarancją jej świeżości. Święte słowa. Na żyłce nie da sie oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 dzisiaj małe zakupki dwie zanęty Traper Big Carp o smaku truskawki i miodu w celach doświadczalnych czy rybciom będą smakować i dadzą się skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmo Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Zakupiłem dziś: 2 woblery (pike i slider), predatory z czarnym grzbietem i główki jigowe 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Kupiłem dziś catanę 4000 fa, rzeczywiście kawał kołowrotka. Trzeba mi będzie do niego "kawał spina" a później chyba rekina Kupiłem też Okumę Electrę ETR 30, choć ani jej nie znam ani nic o niej nie czytałem. W sumię chciałem inną do federa czyli Okumę Spectrum ale Electra po "pomacaniu" wydała mi się i solidniejsza, lepsza jakościowo, lepiej wykonana i tak jakoś lepiej się kręciła , zobaczymy w "praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 zobaczymy w "praniu" czyli za jakieś 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Kupiłem dziś catanę 4000 fa O ja.... tomik przetestuj na zlocie konkretnie i daj znać jak śmiga ten młynek Choruje na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Choruje na niego Noo, nie przesadzaj. Mój po roku nadal działa ale kosz kołowrotka już ma zauważalne luzy. A wcale jakoś bardzo ciężkiej pracy nie ma Szczególnie że cały zeszły sezon był przy feederze. W tym roku wozi głównie małe woblery około 15g, trochę gum do 20g i od czasu do czasu jerki około 45g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 madi napisał/a: Choruje na niego Noo, nie przesadzaj. Eeee no Tomaszek mój sprzęt jest marki "bazarowej" i powiem szczerze, że służy mi już jakieś 7 latek, pomijając okres ciąży od 6 miecha - bo z brzuchem też wędkowałam, no i czas piersiowania Potem znów się zaczęło, więc zaokrąglając jakieś 5 lat notorycznego użytkowania. No a Catanka w porównaniu do tego co mam to rarytas Szczególnie że cały zeszły sezon był przy feederze I o to mi właśnie chodzi, przymierzam się do nowych zakupów. Jak z kasą wyjdzie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Do feedera jest "w pyteczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Do feedera jest "w pyteczkę" Yhy A czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Tanio sprzedam Catane 2500FA bo kupiłem sobie cos lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 No bardzo odbry znaczy. Tam się nie napracuje więc z pewnością będzie służył długo. Za tę cenę to naprawdę b. dobry kołowrotek z tym że przestrzegam przed zachwytami. Co do spinningu jak na razie wygląda że niedługo już kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Co do spinningu jak na razie wygląda że niedługo już kończy Ha no właśnie bo spinn do zajeżdża sprzęt, no i częstotliwość tak jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śledzik1977 Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Zrujnowałem się na kołowrót Team Daiwa D2508 . W środę dam mu trochę po trybach przy dżigowaniu średnimi gumami na główkach 8-12g. Jak z samochodem - trzeba dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Zrujnowałem się na kołowrót Team Daiwa D2508 Czy już go masz fizycznie?Napisz coś więcej o tym kręciołku jak go przetestujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 ja kupiłem bolca maciorkę na zlot prawda że to potrzeba pierwszej pomocy w sprawach integracyjnych zdjątek nie wklejam bo wszyscy wiedzą jak bolec wygląda i smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Zrujnowałem się na kołowrót Team Daiwa D2508 Napisz cos wiecej ,ktorego kupiles czy wersje na USA czy "japonczyka". Swoja droga ciekaw jestem czy oprocz ceny i designu cos jeszcze je rozni .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śledzik1977 Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Zrujnowałem się na kołowrót Team Daiwa D2508 Czy już go masz fizycznie?Napisz coś więcej o tym kręciołku jak go przetestujesz. To wersja japońska. Wygląda przepięknie (design pierwsza klasa, trochę Exista mi przypomina) i przy każdym ruchu korbką, czuć delikatnie łożyskowanie. Myślę, że będzie mi długo służył . P.S. A niech będzie - dam Ci Keri pokręcić na najbliżsych rybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 ja kupiłem bolca maciorkę na zlot I słusznie trzeba wspomagać polskich hodowców trzody chlewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi