Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wobler129
Napisano

madi to to samo co u mnie. Jadę 14 km do normalnego wędkarskiego. Tam Właściciel sklepu ma w zasadzie 3 sklepy i ten gdzie jeżdżę jest duuużo bliżej niż inne jego sklepy, a mogę zadzwonić dzień wcześniej i powiedzieć co ma przywieść do tego najbliżej :) Trochę skomplikowane ale jest prawie wszystko. :mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

wobler129 u mnie to też jest trochę skomplikowane :roll: Konkretne, no może bardziej konkretne od tych tutaj sklepów wędkarskich znajdują się 18km ode mnie. Dokładnie nie wiem jak stoją z asortymentem. Jak na razie nie mam możliwości tam pojechać, aczkolwiek niedługo będę w tej miejscowości więc się zorientuję i najwyżej zrobię porządne zakupy. Zobaczymy. Póki co cieszę się z tego co mam w szafce :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano
Jak na razie nie mam możliwości tam pojechać

Ja mam szoferów takich jak : mama, tata i najczęściej siostra :lol::lol::lol:

Napisano

Witam!

Oto moje zakupy, paczkę odebrałem wczoraj.

13abe38c07c6bb37m.jpg

Idąc od lewej, od góry:

1. Spinning Team Dragon – szczegóły chyba dobrze widoczne.

2. Sztyce teleskopowe Dżakson ;) .

3. W woreczkach główki Anti-Snag.

4. Zestaw kogutów Wojciecha Krzyszczyka.

5. Sygnalizatory Videotronic Junior C ( za namową tomek1 :) , oraz po obserwacji działania podczas zlotu na Poraju).

6. Wobler Salmo Tiny 3F- Green Gold Tiger.

7. Plecionka Power Pro 0,15mm, 9kg.

8. Żyłka Dragon Soft 0,16mm, 3,5kg.

9. Krętliki łożyskowane WMC.

Wrażenia z wędkowania mam nadzieję, że już niedługo.

Pozdrawiam

Gre

Gość wobler129
Napisano
8. Żyłka Dragon Soft 0,16mm

A to do spinna? Bo gdy żyłkę określa się słowem "Soft" to od razu mi się kojarzy spławik :mrgreen:

Napisano

keri kijek jest w promocji, za bardzo przyzwoite pieniądze; a na dodatek cholernie przyjemnie leży w dłoni. Ma służyć do łowienia (a raczej nauki łowienia) z opadu.

Żyłkę będę stosował do paproszków i miniwoblerków; okazjonalnie do spławika.

Pzdr

Napisano
Wrażenia z wędkowania mam nadzieję, że już niedługo.

Połamania kija nie życzę :wink: , ale wielkich szczupaków i sandaczy :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano

U mnie dziś haki nr 15 i 16 do tyczki. Ochotka, pinka, białe robaczki, czerwone robaczki i zanętę z bardzo dużą ilością dodatków :mrgreen: Jutro zawody zobaczymy :)

Napisano

Dzisiaj kolejna porcja pinki, białych i czerwonych robaków, 2 następne dipy i zanęta. Jutro z rana na rybki.

Napisano

Kolowrotek Team Dragon FD935iZ oraz wedzicho Dragon Mystery XT Contact Jig z plecionka Sufix rozm.20 kolor zolty.Kupilem tez fotel karpiowy Elektrostatyk i parasol z bokami PU Tandem Baitsa 2.5 m.

Teraz czas sprawdzic ten sprzet.

Napisano

A co tam tez się pochwale wędzisko shimano catana 2.40 Spinig kołowrotek shimano catana 2500FA no i plecionka dragona invisible bralid i to by było na tyle

Gość wobler129
Napisano

ESSOX właśnie widziałem :mrgreen: Ty też chyba widziałeś :cool:

Napisano

ESSOX, widzę nastawiasz się na klenio-jazie no i pewnie na okonie. Widzę u Ciebie parę ciekawych modeli.

POWODZENIA :cool:

Gość wobler129
Napisano

Crazyy widzę, że nie zaglądasz na Allegro :mrgreen: Na Allegro te wobki sprzedają się za śmieszne pieniążki.

artech łowiłem jednym z tych co masz - taki bardziej grubaśny - łowiłem z myślą o okoniach i nic. A gdy nałożyłem coś bardziej smukłego swojej produkcji to brały :)

Napisano

wobler129-na Allegro tylko patrze na komórki i na RTV :mrgreen:

ESSOX-te woblerki ''biedronkowate'' fajnie zrobione,ja używam podobnego na malowanie ''stonki'',klenie za nim przepadają :mrgreen:

Napisano

Ostatni zakup to wędka karpiowa Shimano Alivio Ax12 ,Hook pelet -Tandem Baits , bezpieczne zestawy samozacinające i czekam na dostawę parasola wędkarskiego z bokami.