ESSOX Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Za ile kupiłeś? ,tak zaszalałeś ale nie troche W sumie za wszystkie ponad stówe poszło . ESSOX właśnie widziałem Ty też chyba widziałeś A to Ty się tak wcinałeś między wódkę a zakąskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 sumie za wszystkie ponad stówe poszło . Eeeeeeeee tam, rozdrabniacie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 ESSOX napisał/a: sumie za wszystkie ponad stówe poszło . Eeeeeeeee tam, rozdrabniacie się Eeee no bez jaj, ja dziś w wędkarskim zostawiłam jedynie 3,50 pinka i białaski). shogun_zag coś mnie się wydaje, że poszalałeś Wydaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Eeee no bez jaj, ja dziś w wędkarskim zostawiłam jedynie 3,50 pinka i białaski). A na autobus czy też paliwo ile wydałaś? Wydaj się Ee, nie mogę, żona czasem mnie czyta Zresztą ... kochana Dorotko zacznę mówić tak, jak Ty ... co to? kupiłaś sobie nową bluzkę? ... nie, co ty, ze dwa lata w szafie leży, nie widziałeś No, to jak będziesz w garażu, zerknij do opon zimowych ... te co z lewej stoją jedna na drugiej i zobacz, ile Ci kupiłem kijków do szczotki Promocja była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 madi napisał/a: Eeee no bez jaj, ja dziś w wędkarskim zostawiłam jedynie 3,50 pinka i białaski). A na autobus czy też paliwo ile wydałaś? Ja z buta, niezły kawałek, ale pogoda sprzyja, tym bardziej trza dbać o poziom sadełka na tyłach madi napisał/a: Wydaj się Ee, nie mogę, żona czasem mnie czyta Rozumiem, mnie też czasem chłopina czyta, sporadycznie, ale jednak, więc szanuję zaskórniaki Zresztą ... kochana Dorotkozacznę mówić tak, jak Ty ... co to? kupiłaś sobie nową bluzkę? ... nie, co ty, ze dwa lata w szafie leży, nie widziałeś :lol: No, to jak będziesz w garażu, zerknij do opon zimowych ... te co z lewej stoją jedna na drugiej i zobacz, ile Ci kupiłem kijków do szczotki Promocja była :lol: Jak to zwykle bywa: stary patent kombinatorów Tyle, że u mnie nowe pierdólki wędkarskie, a nie bluzki Skłamała bym - nowe spodnie No ale wracając do tematu.............. Co nowego kupiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikuś Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Pokrowiec, czołówke, swietlki, zanete i robaczki. Dzis nocka nad wodą Szkoda że raczej ostatnia w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 sumie za wszystkie ponad stówe poszło . Eeeeeeeee tam, rozdrabniacie się No ja wiem czy sie rozdrabniam ......................ostatnio jednorazowo 200.000 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 No ja wiem czy sie rozdrabniam ......................ostatnio jednorazowo 200.000 poszło Czyzby jakies sredniej klasy autko .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 I znów ta zanęta (uniwersalna traper) i białe robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 robaczki białe i czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Zakupiłem właśnie kołowrotek cormorana match master feder do ciężkiego federa zobaczymy jak sie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 No ja wiem czy sie rozdrabniam ......................ostatnio jednorazowo 200.000 poszło Czyzby jakies sredniej klasy autko .Pozdro-Radek. 37 metrów powierzchni mieszkalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 37 metrów powierzchni mieszkalnej To faktycznie konkretny wydatek, ale i konkretny nabytek, a na dodatek lokata kapitału. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 37 metrów powierzchni mieszkalnej 200 tyś za 37 metrów w Rzeszowie Świat zwariował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 Pozwolenie na zakup sprzetu-kurtka,bluzeczka i spodnie(wszystko damskie) Tenze sprzet-dwa "wobki",trzy zestawy "soft bajtow" Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 ESSOX napisał/a: 37 metrów powierzchni mieszkalnej 200 tyś za 37 metrów w Rzeszowie Świat zwariował Wybaczcie, że wtrącę, ale faktycznie masakra W moim regionie najtańsze sa mieszkania, 4 lata temu za moje 42m daliśmy 35.000. Nie, nie pomyliłam zer, absolutnie. Trini już coś o tym wie, jak będzie miała czas to potwierdzi Na dzień dzisiejszy takie metraże u nas chodzą po ok. 40.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 23 Września 2007 Share Napisano 23 Września 2007 we wroclawiu ponizej 5k/1m2 prawdopodobnie nie znjdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 37 metrów powierzchni mieszkalnej 200 tyś za 37 metrów w Rzeszowie Świat zwariował A zwariował faktycznie. Rok temu taki metraż chodził po 120.tyś a dwa lata temu poniżej stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 ESSOX, strasznie drogie te mieszkania w Rzeszowie ja półtora roku temu płaciłem po 2500 PLN za m2 (stan deweloperski), okazało się, że udało mi się praktycznie w ostatnim momencie ponieważ już jakieś 3 miesiące później ceny dochodziły do 3500 PLN za metr a teraz poniżej 6000 nie schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Tak szybko zanim "wkurzy" sie ktos z" moderow". W IRE mieszkanie (czyli apartment) mozna kupic za okolo 170k E.Bedzie to mieszkanie dwusypialniane, w tym jedna Ensuite. Oczywiscie salono-kuchnia,lazienka plus pomieszczenia gospodarcze.Czesto w cenie jest standardowe wyposazenie kuchni,czyli meble plus sprzet AGD.W sypialniach montowane sa szafy.To taki standard,jesli chcemy mozemy zamowic wyposazenie extra oczywiscie za doplata.Czesto brany kredyt mieszkaniowy to 16 lat,czyli okolo 832 tygodnie co daje +/- 210E tygodniowo.Przy zarobkach(dla Polakow) okolo 400E tygodniowo jesli jestesmy z partnerem to starczy jeszcze na skromne zycie.Trzeba tylko miec pewnosc ze bedzie sie mialo prace .No i oczywiscie chciec tu zostac .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 zanim "wkurzy" sie ktos z" moderow"No właśnie ,sio mi z tąd ,macie temat TUTam możecie sobie ponażekac do woli. A teraz wracamy do tematu ,tylko prosze bez wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Sezon na sandacza się zbliża więc dzisiaj najlepsze sandaczowe haki Coś się poprawiło z dystrybucją, bo zwykle o tej porze roku już były nie do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 najlepszeA co sądzisz o Gamakatsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 Gamakatsu A,propos spotkales je gdzies "na wyspie".U mnie sa nie do dostania.Jedynie Owner-y,Komatsu,Mustad-y .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Września 2007 Share Napisano 24 Września 2007 A,propos spotkales je gdzies "na wyspie".U mnie sa nie do dostania.Jedynie Owner-y,Komatsu,Mustad-y .Pozdro-Radek.Jeszcze Kamasan. Jeśli chodzi o sklepy wędkarskie "na wyspie" to wogóle jak dla mnie - jakaś porażka straszliwa! Podobno najbliższy dobrze zaopartzony wędkarski to w -> Belfaście a dalej to już w Londynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi