hasan Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 KUPIŁEM SAME DUPERELE , ALE NIE O RZECZY CHODZI . MUSIAŁEM MIEĆ JAKIKOLWIEK KONTAKT Z WĘDKARSTWEM .NIE MAM TERAZ CZASU BY CHODZIĆ PO BRZEGU TO CHOĆ TROCHĘ FRAJDY SPRAWIAM SOBIE MAŁYMI ZAKUPAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 hasan pochwal się co to za drobiazgi i nie pisze dużymi literami, bo to sie dziwnie czyta - tak jakbyś krzyczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 19 Stycznia 2008 Share Napisano 19 Stycznia 2008 dziś zakupiłęm już ostatnie przynęty w "sezonie przygotowawczym" teraz tylko kołowrotek mi pozostał oraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Wczorajszy dzionek u mnie nie rozpieszczał .. więc wsiadam w auto i pooglądać trochę zbiorniki jak narazie skute lodem ... ale już nie długo ;] po powrocie oczywiście zaglądam do wędkarskiego i wyczaiłem fajny kołowrotek York Carp 500 .. z wolnym biegiem szpuli.. chwila namysłu i biore .. mam nadzieję że się przyda na letnie i jesienne sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 dziś zakupiłęm już ostatnie przynęty w "sezonie przygotowawczym" teraz tylko kołowrotek mi pozostał Kupiłeś jest z allegro chyba, bo widziałem bardzo podobne, ale niestety kasy brak...świetne na klenia,okonia i jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Michcio te są super! Patrzę teraz na Allegro są także, ale inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hasan Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 maciej naprawdę nic ciekawego parę pudeł kilka obrotówek.bardziej chodziło o to by poczuć się bliżej ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 w ramach małego podsumowania powiem Wam ile mniej wiecej zaoszczędziłem na sklepach wędkarskich. szczerze mówiąc w tym roku zaopatrywałem się tylko na allegro bo znalazłem tam idelanie to co potrzebowałem a i za niższą cenę - jezeli mogę powiedzieć to tak: -Rapala Shad Rap w sklepie w Krakowie kosztuje 33 zł szt, ja kupiłem nowe za 23 zł szt ( wliczając koszt przesyłki). Dwie Rapalki z dołu są nieużywane a w sklepie każda ok 18 zł, jeden kenart używany i 2 nowe, za każdego nowego kenarta 13 zł za używke powiedzmy 10 ( po tyle są woblery z ubytkami w sklepie), natomiast ja za cały zestaw dałem 43 zł < z kosztami przesyłki> blaszki niby używane ale w idealnym stanie, zero rdzy bądź innych nalotów. Mepps 1 Aglia w sklepie 9 zł Mepps Long 9 zł i tam inne blaszki nei wiem po ile, ale za ten zestaw .. 23 zł za blaszki wyszło mi tylko złotówkę taniej jak w sklepie ale jednak za 4 nowe dorado musialbym dać 54 zł, a ja dałem z przesyłką 45 zł a te Sieki - M wyszły po 7 zł za sztuke ( z przesyłką) a w sklepie po 11 -12 zł sztuka! sami widzicie ile można zaoszczędzić na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 No super zestaw!! I udana inwestycja i kasy troszke ci zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 No pięknie, pięknie - tylko trzeba trafić okazję Ja nawet jak mam to nie mam jak kupić bo siostra studiuje i nie ma kto licytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 przelewy rób przez pocztę. proste BTW, po spotkaniu z Romanem nabyłem takie cudeńka + mały bonus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 chyba się musze spotkać z Panem Romanem może jakiąś "piankę" przy okazji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Zakupilem CB radio.Bardzo przydatna zecz przy wyjazdach na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 A ja dziś otrzymalem moje nowe wędzisko Dragon Mystery Turbo Spin 270cm. c.w.10-35 g. Mam nadzieję, że będzie dobra na Bolenie Sandacze i Szczupaki... mam jeszcze zamiar dokupić do niej kręciołek Shimano Catana 4000FA (jeden już mam i jestem z niego bardzo zadowolony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Witam wszystkich MANIAKOW za duzo by wymieniac co ostatnio kupilem, bo uzbierala cala litania. Ale z powazniejszych to wkoncu wymarzony tri-pod DAM caly z kwasiaka,solidny i niedrogi. Kreciolki Mitchel Concast 4PI Match I pieknego malego Mitchelina Spin. po za tym pokrowiec 150 cm takze siatke wyczyn, podbierak karp. duza torba karp JAXON A dzisiaj zamowilem w DEKATHLONIE namiot Biwy Geomono, polecam dobry i tani, i sporo jeszcze innych rzeczy. zas zaszalalem Ale jak wczesniej wspominalem oskubali mnie na rybach. dlatego musze prawie od podstaw okupowac sie. POZDRAWIAM i zycze udanych zakupow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 takie ślicznotki kupiłem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 takie ślicznotki kupiłem Wyglądają dobrze, a jak pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 tego narazie stwierdzić nie mogę, musze iśc nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Pstryk i jest Od piatku czy jakos tak FishingMart mial fajna promocje i kupilem sobie kijem DAIWA PowerMesh Light Spinn 2,7m 3-18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 A takie spodnie za 39 zł są dostepne w pewnym francuskim sklepie typowo sportowym ktory we wrocku jest na bielanach... nazywa sie D.......N Polecam - fajna bawelna - przewiewne, były też całe zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLS Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Teraz ja pokaże w jaki sprzęt wyposarzyłem sie na sezon 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 FLS, konkretne zakupy Szczególnie spodobała mi się maszynka do kulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 FLS wszystko piękne Na pewno dużo kasy wydałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLS Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 czesc Tomek1 jesli chodzi o maszynke to sam jestem w szoku ze tak dobrze wyszla.Teraz to kulki mozna robic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLS Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 dzieki Wobler129 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi