Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

KUPIŁEM SAME DUPERELE , ALE NIE O RZECZY CHODZI . MUSIAŁEM MIEĆ JAKIKOLWIEK KONTAKT Z WĘDKARSTWEM .NIE MAM TERAZ CZASU BY CHODZIĆ PO BRZEGU TO CHOĆ TROCHĘ FRAJDY SPRAWIAM SOBIE MAŁYMI ZAKUPAMI :sad:

przynęty na klenia   Dragon
Gość wobler129
Napisano

hasan pochwal się co to za drobiazgi i nie pisze dużymi literami, bo to sie dziwnie czyta - tak jakbyś krzyczał :grin:

Napisano

Wczorajszy dzionek u mnie nie rozpieszczał .. więc wsiadam w auto i pooglądać trochę zbiorniki jak narazie skute lodem :( ... ale już nie długo ;] po powrocie oczywiście zaglądam do wędkarskiego i wyczaiłem fajny kołowrotek York Carp 500 .. z wolnym biegiem szpuli.. :) chwila namysłu i biore .. :) mam nadzieję że się przyda na letnie i jesienne sandacze :)

Napisano
dziś zakupiłęm już ostatnie przynęty w "sezonie przygotowawczym" teraz tylko kołowrotek mi pozostał
Kupiłeś jest z allegro chyba, bo widziałem bardzo podobne, ale niestety kasy brak...świetne na klenia,okonia i jazia :wink:
Gość wobler129
Napisano

Michcio te są super! Patrzę teraz na Allegro są także, ale inne...

Napisano

maciej naprawdę nic ciekawego parę pudeł kilka obrotówek.bardziej chodziło o to by poczuć się bliżej ryb

Napisano

w ramach małego podsumowania powiem Wam ile mniej wiecej zaoszczędziłem na sklepach wędkarskich.

szczerze mówiąc w tym roku zaopatrywałem się tylko na allegro bo znalazłem tam idelanie to co potrzebowałem a i za niższą cenę - jezeli mogę powiedzieć to tak:

293333355

293377230

-Rapala Shad Rap w sklepie w Krakowie kosztuje 33 zł szt, ja kupiłem nowe za 23 zł szt ( wliczając koszt przesyłki).

290314523

Dwie Rapalki z dołu są nieużywane a w sklepie każda ok 18 zł, jeden kenart używany i 2 nowe, za każdego nowego kenarta 13 zł za używke powiedzmy 10 ( po tyle są woblery z ubytkami w sklepie), natomiast ja za cały zestaw dałem 43 zł :lol: < z kosztami przesyłki>

289869401

blaszki niby używane ale w idealnym stanie, zero rdzy bądź innych nalotów. Mepps 1 Aglia w sklepie 9 zł :shock: Mepps Long 9 zł :shock: i tam inne blaszki nei wiem po ile, ale za ten zestaw .. 23 zł :lol:

282900079tb6.th.jpg

za blaszki wyszło mi tylko złotówkę taniej jak w sklepie ale jednak :mrgreen:

277216999xd3.th.jpg

za 4 nowe dorado musialbym dać 54 zł, a ja dałem z przesyłką 45 zł

a te Sieki - M wyszły po 7 zł za sztuke ( z przesyłką) a w sklepie po 11 -12 zł sztuka!

sami widzicie ile można zaoszczędzić na alledrogo ;)

Gość wobler129
Napisano

No pięknie, pięknie - tylko trzeba trafić okazję :mrgreen: Ja nawet jak mam to nie mam jak kupić bo siostra studiuje i nie ma kto licytować :cry:

Napisano

A ja dziś otrzymalem moje nowe wędzisko Dragon Mystery Turbo Spin 270cm. c.w.10-35 g.

Mam nadzieję, że będzie dobra na Bolenie Sandacze i Szczupaki... mam jeszcze zamiar dokupić do niej kręciołek Shimano Catana 4000FA (jeden już mam i jestem z niego bardzo zadowolony)

post-3317-1454497149428_thumb.jpg

Napisano

Witam wszystkich MANIAKOW za duzo by wymieniac co ostatnio kupilem, bo uzbierala cala litania. Ale z powazniejszych to wkoncu wymarzony tri-pod DAM caly z kwasiaka,solidny i niedrogi. Kreciolki Mitchel Concast 4PI Match I pieknego malego Mitchelina Spin. po za tym pokrowiec 150 cm takze siatke wyczyn, podbierak karp. duza torba karp JAXON A dzisiaj zamowilem w DEKATHLONIE namiot Biwy Geomono, polecam dobry i tani, i sporo jeszcze innych rzeczy. zas zaszalalem :lol: Ale jak wczesniej wspominalem oskubali mnie na rybach. dlatego musze prawie od podstaw okupowac sie. POZDRAWIAM i zycze udanych zakupow. :lol:

Gość wobler129
Napisano
takie ślicznotki kupiłem

Wyglądają dobrze, a jak pracują? :wink:

Napisano

Pstryk i jest ;) Od piatku czy jakos tak FishingMart mial fajna promocje i kupilem sobie kijem DAIWA PowerMesh Light Spinn 2,7m 3-18g

0d09fd05bc462fd6m.jpg

6d030192eb325a4am.jpg

538e4c00d98e26f5m.jpg

Napisano

A takie spodnie za 39 zł są dostepne w pewnym francuskim sklepie typowo sportowym ktory we wrocku jest na bielanach... nazywa sie D.......N

Polecam - fajna bawelna - przewiewne, były też całe zielone

0036aa1fa4aa3910m.jpg

Gość wobler129
Napisano

FLS wszystko piękne :razz: Na pewno dużo kasy wydałeś :wink:

Napisano

czesc Tomek1 jesli chodzi o maszynke to sam jestem w szoku ze tak dobrze wyszla.Teraz to kulki mozna robic pozdrawiam