Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Waga elektroniczma do 25 kg. i plecionka Barkley fireline 17 ml. 10,3 kg, to tak łososiowo uzywam bo na dorsze wole 20 mil.13,2. nie to zebym takie kabany łapał,ale w razie zatczepu haka rozegnę kamień przesunę :wink:

Wesołych Swiąt!!!!

post-3386-14544971458843_thumb.jpg

Napisano

Krzysio81 z tą plecionką na spiningu cały sezon łowiłem. Ja akurat używałem 0,15mm (7,9kg). Plecionka super, naprawdę dobrze się nią rzuca, jest mocna i nie plącze się. Naprawdę dobry wybór.

Napisano

Dzieki dzieki wiem wiem ze jest dobra,zmieniam tak co 2 miechy moze półtora.Dodam ze ta jest fosforyzujaca na zielono bo teraz codziennie łapie w nocy pomaga bardzo dokładnie przetrzepać dno. :razz:

Napisano

okularki polaryzacyjne Jaxon, a własciwie nakladki na normalne okulary, ktore nosze, kalendarz wedkarski 2008, splawiki, koszyczki zanetowe to tyle co dostalem pod choinke wedkarskiego.

Napisano

Robal, mam prosbe czy mogłbys wstawic fotke kalendarza :razz:

Bo miałem w tamtym roku swietny kalendarz wedkarski, niestety na ten rok juz nie moge nigdzie dostac, moze jeszcze mi sie uda :???: A zastanawia mnie czy co rok wychodza wedkarskie z tej samej serii czy sa jakies inne wydania roznie opracowane :roll: Byłbym wdzieczny za foto :razz:

Napisano

Wstawie foto najpozniej w weekend. :smile: kalendarz jest na ściane, pokazane wschody i zachody, fazy ksiezyca, imieniny, jakie brania, okresy ochronne i opisana dana ryba i duze foto razem 12 ryb, bo 12 miesiecy a na poczatku wymiary i limity ilosciowe itp.

Napisano

Ok. dzieki Robal, czekam na foto :grin: Jesli jest on z wedkarskiego swiata to byc moze ten co miałem, a teraz juz mi wykupili :lol:

Napisano

No i ja się pochwalę zakupami na nowy sezon ( oficjalnie z okazji narodzin córy :mrgreen: ):

Spining Shimano Catana SCATBX 240ML C.W. 5-20g

Kołowrotek z wolnym biegiem do karpiówki Okuma Spectrum SPB40

Plecionka Berkley FireLine Crystal 0,17mm

Dwie żyłki Maxima 0.30mm

Gumy Blue Fox

Blachy Alga 1 i Gnom 1 po 2 szt

Do tego dwa krzesełka wędkarskie , tuba do spiningu , pokrowiec na siatkę do ryb. Miny mojej rodzinki chyba nie muszę opowiadać jak sie zwaliłem z całym towarem do domu :mrgreen: przez dwa dni były bardzo ciche dni :mrgreen:

Napisano

I jak sprawuje sie kolowrotek :?: oczywiscie chodzi mi o pierwsze wrazenia bo ja szukam szuukam i sie zdecydowac nie moge na mlyn do karpiowo - leszczowych lowow. :roll:

Napisano

Jeszcze nie testowałem wszystko czeka na nowy sezon :wink: ale mam Okumę Spectrum i nie narzekam . I podejrzewam że z tą też nie będzie kłopotów :wink:

Gość wobler129
Napisano

elektrochemik widzisz, a jednak Mikado :wink:

Gość wobler129
Napisano

elektrochemik nie ma sprawy ;) Teraz niech tylko się sprawdzi na tych tajnych miejscówkach :) Powodzenia życzę! :smile:

Napisano

W końcu dotarł do mnie mocno spóźniony Mikołaj z długo oczekiwanym aparatem fotograficznym. Nareszcie będę mógł robić konkretne zdjęcia, a telefonu używać do tego, do czego (w zasadzie) został stworzony. :mrgreen:

Napisano
spóźniony Mikołaj z długo oczekiwanym aparatem fotograficznym

No to napisz co to za "camera obscura" :?::smile:.

Pozdrp-Radek.

Napisano

Radek nic szczególnego, FUJI FinePix S5700, ale naczytałem się troche o tym aparacie i jak dla mnie powinno w zupełności wystarczyć. :mrgreen: