Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wobler129
Napisano

Maszynka rzeczywiście wygląda pięknie :razz: Mi właśnie największą trudność sprawiało to, by robić cały czas takie same wałeczki - bo jak zrobimy za duże, to się źle roluje, a jak za mało to w ogóle nie da się rollować - wychodzi pellet :mrgreen:

A możesz powiedzieć około ile zł. wydałeś na to wszystko?! :shock:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

no wlasnie te waleczki.Powiem tak maszynke do miesa mialem silnik tez mialem a jasli chodz o przekladnie to znajomy mi zalatwil za dobra flaszke a reszte to juz sam zrobilem

Gość wobler129
Napisano
"Ekologiczny Przemieszczacz Wędkarski"

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Fajny - ostatnio tata kupił podobny :mrgreen:

Napisano

czesc sandacz tak lowilem na tym kolowrotku przez caly sezon 2007 i powiem jedno jestem pod wrazeniem warunki pogadowe byly rozne i mnie nie zawiodl przy karpiach powyzej 10 kg sprawowal sie rewelacyjnie polecam

Napisano
A ja kupiłem "Ekologiczny Przemieszczacz Wędkarski"
Mnie czeka wymiana w tym roku "EPW" :mrgreen: jeśli jeszcze coś zostanie z zasobów finans. to dokupie przyczepke. :smile:Kolega kupił jesienią i bardzo mi się podoba.
Gość wobler129
Napisano
to dokupie przyczepke. :smile:

Maniek a nie lepiej taczkę lub od razu TIR'a ?! :wink::wink::wink: Jakoś trzeba dowozić te parę ton kulek na łowisko :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano
Maniek a nie lepiej taczkę lub od razu TIR'a ?
Śmiej się ,śmiej ale jak wrzucę fotkę to sam będziesz chciał taką mieć .

Nie wątpię :wink: A można wiedzieć do czego będzie ta przyczepka ;) ? Do wypraw na karpie ma się rozumieć? :smile:

Napisano
Do wypraw na karpie ma się rozumieć?
Ma się rozumieć,wypad na trzy dni w Odrzaniskie ostępy wymaga wiele sprzętu ,namiot ,piecyk gazowy+butla i cała masa sprzętu który pięknie jest poukładany na przyczepce.
Napisano
Pstryk i jest ;) Od piatku czy jakos tak FishingMart mial fajna promocje i kupilem sobie kijem DAIWA PowerMesh Light Spinn 2,7m 3-18g

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Witam. Czy jesteś zadowolony z zakupów w Fishing-Mart? Jak wedka była zapakowana w transporcie?

Napisano
Czy jesteś zadowolony z zakupów w Fishing-Mart? Jak wedka była zapakowana w transporcie?

Oczywiscie ze jestem zadowolony przesylka blyskawicznie wyslana zapakowana w solidna kartonowa tube i napewno nic by jej nie bylo ;) Kupuje czesto w FM i powiem ci ze jest to jeden z lepszych internetowych sklepow ;) Pozdrawiam

Napisano

Dziś stałem się włascicielem dwóch woblerów Rapali - jaką walkę stoczyłem na allegro....!!!!! masakra jakaś!!!

a oto fotki moich nowych wobków, prawda, że ładne?

2295eec8bb5940a0m.jpg

25d9ba418b0bd08cm.jpg

Gość wobler129
Napisano

patbaj, oba wobki dajnie się prezentują. Możesz podać kwotę, za jaką je wylicytowałeś?

Napisano
kwotę, za jaką je wylicytowałeś?

z przesylką to 53,01. nie wiem ile kosztują w sklepie, ale te mnie urzekły i już.

moze ktoś wie ile są warte? u mnie podobny do tego niżej kosztuje ok 37 zl za szt.

Napisano
oby były równie skuteczne

nie omieszkam napisać, że (mam nadzieję) padną na nie szczupaki w maju, no może nie w dniach 1-3, bo planuje zacząć go boleniem ale w dniach 3-5 powinno cos je zjeść