Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Gość wobler129
Napisano

Jedna paczka doszła :wink: Czekam na drugą - większą :mrgreen:

8242904bc550ad76.jpg

93fc9fe7348f442f.jpg

Gość opaczo
Napisano

Szykujesz się na grubego zwierza ? :grin:

Napisano

wobler129, fajne woblerki, szczególnie te trzy ostatnie ostatnie. Szukałem dziś czegoś podobnego w sklepach, jednak z tego co widze na sklepowych półkach teraz moda na "ostre fluo", nie mówie nie , tylko ile można ? :roll:

Gość wobler129
Napisano
Szykujesz się na grubego zwierza ?

A no zamierzam w tym roku pobić parę rekordów. Pierwszy sezon, do którego podchodzę aż tak poważnie. Wobki zresztą nie są duże - te pierwsze mają 9cm, a te drugie 7cm :grin:

Gość wobler129
Napisano

Super :wink: Jak dostanę następną paczkę to zrobię także foto :grin:

Napisano

angler-73, widzę że Gusmana na bolka zakupiłeś :wink: Wymień mu ster na trochę węższy i dłuższy a niezły kilerek na bolki z niego wyjdzie :wink:

Gość wobler129
Napisano
angler-73, widzę że Gusmana na bolka zakupiłeś :wink: Wymień mu ster na trochę węższy i dłuższy a niezły kilerek na bolki z niego wyjdzie :wink:

Dokładnie tak samo radził mi kolega.

Napisano

Mógłby ktoś przybliżyc takie "podrasowywanie" woblerów. Bo znając zycie i moje złote rączki to jak sie za to zabiore to pudełko z woblerów mi sie wyczyści :roll::razz:

Napisano

Od dziś mam mojego Spro Blue Arc'a 730 !!!

Dokupiłem też w Decathlon Wrocław 2 szpule po 250 metrów żyłki 0,40 na podkład, jest tak kiepska, że szok, jej wytrzymałosć to uwaga.... 8kg, a jej cena to całe 3,49 zł !!!

9462c3e44496e656m.jpg

Gość wobler129
Napisano
a jej cena to całe 3,49 zł !!!

O kurcze :lol:

Sprzęcik fajny i na pewno będzie wart ceny :wink:

Napisano
patbaj napisał/a:

a jej cena to całe 3,49 zł !!!

na pewno będzie wart ceny

szczególnie żyłka

żyłka to podkład pod 150m 0,16 trabucco T-force spin, na okonie, klenie itp., więc nie ma szans, aby taka ryba - ba nawet dużaaaa wyciągnęla 150m 0,16-tki, a że oprócz spro 730, który jest "uwiązany" do kija dragon mystery 10-35g, mam kołowrót shimano, który dobrze wyważa mój inny kij, ale mieści 0,16 bardzo duzo to dałem podkład z 0,40 za 3,45 zł i na pewno jako podklad żyłka ta jest warta swojej ceny!!! :grin:

Napisano
Sprzęcik fajny

ja miałem dylemat między daiwą, okumą, a spro, ale z waszych opinii wynikło, że spro to pewniak- i powiem szczerze że po próbie na sucho jest rewelacyjny!!! tym bardziej, że we Wrocku widziałem go za ok 280 zł, a ja wylicytowałem go za 199!!!, mam nadzieję, że na jesień uda mi się zakupić red arca w najmniejszym rozmiarze, do okoniówki...

Napisano

Mam dylemat gdyż oprócz Artecha i Woblerka nikt inny z tego forum sie nie wypowiedział na temat Gusmana,a dylemat polega na tym że na WŚ i Forum Spiningowe-Spinning zadałem to same pytanie i oczymałem prawie lanie ze chce cos w tym wobku zmienić :!: Zostawiam go takiego jakiego nabyłem i zobacze w boju.Mam nadzieje że koledzy sie nie obrażą wkońcu maja prawo do swojej opini i dzięki im za nią :wink:

Gość wobler129
Napisano

No to lepiej sam spróbuj w maju, a jak nie będzie Ci pasowało to zrób tak jak mówilem :grin:

Napisano

Jestem od kilku dni właścicielem wypasionego sprzętu morskiego :lol: :

- kij Cormoran 3m, 90-150g, Black Star PM,

- kręcioł Seacor 7Pi 5500

do tego plecionka Power Pro i Dragon Rainbow + kilka nowych pilkerów i gum.

16.03. I próba - może się uda wcześniej 8-9.03.