madi Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Człowiek to nawet się spokojnie kawy nie napije trini jajca se robisz czy faktycznie na zlocie będziesz pomykać w haczykowej koszulce i z różowym kurefkiem Kurcze powinnam stań za Tobą murem, ale faktycznie Jak bym był rybą i zobaczył wędkarza z takim różowym gratem nad wodą to na dwa tygodnie zakopał bym się w mule w najgłębszym miejscu łowiska :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Takim walizom mówimy zdecydowanie NIE na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A szkoda bo myślałem o różowym korku do spiningówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Zniszczyłaś moją wiarę w Ciebie . a miałes ją kiedykolwiek? Takim walizom mówimy zdecydowanie NIE na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cmoknij się gdzie zdołasz wiesz maleńki? Jak bym był rybą i zobaczył wędkarza z takim różowym gratem nad wodą to na dwa tygodnie zakopał bym się w mule w najgłębszym miejscu łowiska wędkarza może tak, ale wędkarkę? pozatym nie gdybaj, nie będę tym machać rybom przed oczami czepiasz się, wyprzedaż była, a kolor i tak się zabrudzi trini jajca se robisz w żadnym wypadku faktycznie na zlocie będziesz pomykać w haczykowej koszulce i z różowym kurefkiem no ba Kolor to tylko szczegół - liczy sie to, że jest funkcjonalna Ale wiedziałam, że przedmiot nie przejdzie nie zauważony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 wyprzedaż była, a kolor i tak się zabrudzi Oby szybko trini jajca se robisz w żadnym wypadku faktycznie na zlocie będziesz pomykać w haczykowej koszulce i z różowym kurefkiem no ba No to musowo trza to nakręcić i pokazać światu na haczyk.tv Ale wiedziałam, że przedmiot nie przejdzie nie zauważony :mrgreen: No dokładnie, nawet udało Ci się wywołać małą burzę wśród wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 lubię małe zamieszania A na złagodzenie różowego wizerunku... Wojskowe skrzynie po 2,50 Wierzchu nie cyknęłam, bo Łukasz mi schował je wysoko na szafę, i sama nie ściagnę, wiec są fotki jakie dałam radę zrobić stojąc na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Wreszcie ktoś rozweselił ten temat tak trzymać. edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 kolor różowy to kolor dody Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 trini, widzę, że masz dostęp do wojskowych gadżetow w przystępnych cenach, czy elementy umundurowania też możesz nabyć? np spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Mogę. Tylko że wyłącznie model 89. I nie wiadomo jak z rozmiarami, albo się bierze jak leci albo przymierza na miejscu. Są jeszcze dresy. Ale zajrzyj na stronę Agencji Mienia Wojskowego w Szczecinie, może coś mają - z tego co kojarzę tam też jest wyprzedaż teraz. Wiem, że mają łodzie i Mz-ety w tej chwili, na mundury nie zwracałam uwagi, bo mam blisko akurat pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Wreszcie ktoś rozweselił ten temat tak trzymać. Ponure życie to nuda, robię co mogę, żeby sie nie nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigur Napisano 23 Kwietnia 2008 Share Napisano 23 Kwietnia 2008 Kupiłem wędę do DS. Zakup w moim stylu czyli nieprzemyślany i byleby coś mieć już a nie chodzić po sklepach i szukać, porównywać. Mimo tego, że kijek jest bardzo średni jestem zachwycony tą metodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Plecionka PowerPro 10lb Phantom Red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welfron1 Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 ja tak samo plecionka Power pro 10lb ale zieloną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Dwa wobki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Ludzie różowe bokserki ale hit . A sie ciesze zrobie zdiecie . Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 a ja otrzymałem dziś kupione na allegro wahadlówki, oraz ręcznie robione woblery boleniowe J.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHOMIK1980 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Dzisiaj zakupilem na szczuplego tego kreciolka CORMORAN Rodeo GTi 11PTi na allegro i tak sie zastanawiam czy nie bede zalowal http://www.madridflyfishing.com/imagenes/CORMORAN/RODEO-GTI8PI.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exitmaku Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Spro Nova, PP 0,15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memphis Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 A ja dziś sprawiłem sobie matchowke marki Mikado model T-Rex 4,20m cw max 25g , jak dla mnie super kijek do tego sprzedawca polecił mi stosunkowo tani i solidny kołowrotek - Robinson Aguna w weekend trzeba będzie przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Proca do wyrzucania zanęty, waggler, haczyki, przepony, 2x pinka białych, 1 paczka białych, zaneta płoć, konopie, spreżyna 20g wydałem 4 dychy. Po zakupach nazbierałem czerwonych robaków wszystko na jutrzejsze zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Kolejny woblerek mojej ulubionej firmy .Wklepalem dwie fotki bo nawet fajnie widac na nich roznice w wygladzie gdy patrzymy na "rybke" pod roznym katem. Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 ile dałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 przepony przYpony bo przEpony to w brzuchach mamy wszystko na jutrzejsze zawody. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Robal, powodzenia! Ja mam zawody w niedzielę i już tez przygotowany jestem... tylko powiazac haczyki, wyważyć zestawy, itp A żeby nie było że nie na temat to dzisiaj kupiłem podpórkę do DSa, i T-REXa 150m na zestawy, bo wczoraj przy wiązaniu któregoś z kolei zestawu brakło mi żyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam. a ja w niedziele wybieram sie na czarną. niestety moi kompani i nauczyciele są zajęci tzn Gofer i Wojtass . nauczony ostatnim doświadczeniam (dzięki Wojtus ) zakupiłem kilka woblerków w tym 3 niebieskie ostatnie zakupy : zobaczymy czy sie sprawdzą i tym razem . pozdrawiam na pstrąga na pstrąga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi