Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja to się nie potrafię procą obsługiwać - Tomek świadkiem :lol:

Ale może znajdzie sie ktoś chętny na zlocie i mnie pouczy, to może będą jeszcze ze mnie ludzie ;)

przynęty na klenia   Dragon
Gość wobler129
Napisano
Ale może znajdzie sie ktoś chętny na zlocie i mnie pouczy, to może będą jeszcze ze mnie ludzie ;)

Ja się piszę na to :mrgreen:

Napisano

A to dobre...:

hehe.jpg

to kogo będziesz uczył, mnie czy bboobba - bo jeśli mnie to ja bardzo chętnie, ale zdecyduj się no :lol:

Napisano
big game na maj
12 cm to ma byc big game?? :lol::lol:

rozumiem Kopyto 6" ale te 12 cm to chyba na okonia :wink::wink::mrgreen:

hehehhe small big game :D aczkolewiek 6" to tylko 15 :wink:

racja naprawdę big game to "pajki"po 40cm kopyta 20cm i karpie 40cm na suma :D:wink::mrgreen:

Gość wobler129
Napisano

trini pewnie, że Ciebie :wink: Coś z cytowaniem znów nie tak :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano
jakoś przed zlotem procę kupię i będziemy próbować ;)

Ja też swoją wezmę :mrgreen: O ile dożyje do tego czasu... :mrgreen:

Napisano
wobler129, nie wiem jak to zrobiłeś, ale to nie mój cytat, a trini

już od jakiegoś czasu pojawiają się takie kwiatki na forum...tyle że to wina samego forum, było o tym w jakimś temacie...

Napisano

Kolejna "porcja" szczupakowych wobkow 4d377989dc2508c9m.jpg. Niestety ,ze wzgledu na aure musza jeszcze poczekac :evil: .Fajne jest to,ze "ebay-owi" sprzedawcy dolaczaja zawsze jakis "gratisik".Oczywiscie nie jest to nic wielkiego( dodatkowy wobek,komplet swietlikow czy metalowe przypony) ale zawsze :wink: .Z marketingu lekcje odrobili :smile: .

Pozdro-Radek.

Napisano

Ładne te wobki :)

Tak jakby główny wobek był wtopiony w plastik, co stwarza iluzję trójwymiaru - fajne naprawdę :)

Napisano

Dzisiaj kupiłem stojak do wędki, zanęty, atraktory, aromaty, z lenistwa glinę :lol: , ochotka zamówiona więc przygotowany juz jestem. Teraz tylko przypony dowiązać, zestawy porobić, a w nd zawody :roll::mrgreen:

Napisano
Dzisiaj kupiłem stojak do wędki, zanęty, atraktory, aromaty, z lenistwa glinę , ochotka zamówiona więc przygotowany juz jestem. Teraz tylko przypony dowiązać, zestawy porobić, a w nd zawody
Powodzenia ale stojak na zawody to chyba ci się nie przyda :twisted:
Napisano

W weekend odebralem spina - Pac Bay 2.9, 7-21, mod-fast i jest NIESAMOWITY :shock: ... Wykonanie powala na kolana, chodzi jak marzenie. Ogolnie ta wedka przeszla moje najsmielszne sny i chyba sie w niej zakochalem :twisted:

Ps. Nigdy wiecej seryjnego kija nie kupie.

Napisano
Jest zabójcza
Taaa, a zwłaszcza ten kolor :shock::mrgreen::wink: przepiękny

Jak bym był rybą i zobaczył wędkarza z takim różowym gratem nad wodą to na dwa tygodnie zakopał bym się w mule w najgłębszym miejscu łowiska :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Anka .......na kosmetyki .....zrozumiał bym , na miłosne listy od facetów również zrozumiał bym , ale na drobiazgi wędkarskie !!!!!!!! Zniszczyłaś moją wiarę w Ciebie .

Takim walizom mówimy zdecydowanie NIE na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: